Controlul minții – programarea prin hipnoză – Sindromul Personalităților Multiple – crearea de asasini și teroriști

Distribuie!

„Programarea prin hipnoza

Multe dintre metodele de controlare a mintii dezvoltate prin Proiectul MK-Ultra contineau hipnoza. Hipnoza este descrisa ca o stare de relaxare, in care o persoana poate fi condusa de un hipnotizator. Alte efecte importante obtinute sub hipnoza sunt:


 1. marirea capacitatii de memorare;
 2. reducerea durerii;
 3. imbunatatirea comportamentului atletic;
 4. marirea capacitatii/puterii de invatare.

Unii oameni de stiinta sunt si de parere ca un terapeut poate provoca la pacientii sai o dedublare a personalitatii. Psihiatrul finantat de CIA, doctorul Morse Alles, a efectuat cele mai diverse incercari de hipnoza pe pacientii sai.

La 19 februarie 1954 a hipnotizat doua secretare; uneia i-a ordonat sa o impuste pe colega ei. Doctorul Alles a pus un pistol descarcat langa faptasa, pe care a adus-o intr-o stare asemanatoare cu somnul.


Criminala in devenire executa ordinele doctorului Alles fara impotrivire. A luat pistolul si a tras in colega ei. Dupa ce a trezit-o din transa, nu-si mai amintea nimic din ce facuse. Chiar a negat ca ar fi tras in colega ei.

Cu acest experiment, doctorul Allen a facut dovada ca se poate ca o persoana sa fie transformata intr-un ucigas inconstient cu ajutorul ordinelor primite in timpul hipnozei. Echipa Proiectului Artichoke – de control al mintii – vedea dupa aceste incercari reusite cum se apropie nasterea unui criminal politic perfect si, mai nou, terorist.

Alte experimente priveau amintirile provocate prin hipnoza. Experimentele in legatura cu acest fel de amintiri sunt foarte importante pentru operatiunile secrete, intrucat nu se stie daca amnezia obtinuta prin hipnoza rezista unui interogatoriu in timpul caruia sunt, din nou, folosite hipnoza si drogurile. Studiile efectuate de psihiatri din Artichoke au aratat ca la unele persoane se poate produce o personalitate multipla.

O posibilitate avuta in vedere de psihiatri era separarea unei persoane imaginare, de exemplu a unui tovaras de joaca imaginar al unui copil. Aceasta persoana imaginara poate sa devina o a doua personalitate printr-un tratament corespunzator.

Hipnotizatorul comunica cu partea schizofrenica a persoanei testate si ii sugereaza o comanda. Personalitatea principala/centrala nu stie nimic de aceasta procedura. In timpul viselor informatiile pot fi schimbate. Pentru a impiedica acest lucru, un bun hipnotizator poate produce amintiri exacte.

Scenarii asemanatoare se regasesc si in cazul rapirilor OZN. Asa cum s-a descris in cartile „UFO-Geheimhaltung („Pastrarea secretului despre OZN-uri”) si UFO-Nachbegegnungen („Intalniri apropiate cu OZN”), persoanele care sustin ca ar fi fost rapite de extraterestri, nu-si pot aminti de propriile rapiri.

Unele persoane cred ca ar fi vazut o bufnita mare, o pisica sau un alt animal inainte de a fi rapiti. Sub hipnoza cea mai mare parte din acest blocaj a fost sparta, iar adevaratii rapitori au iesit la iveala. Ca exemplu ar trebui prezentata Beth Collins, victima unei rapiri, examinata de cercetatorii de la Fondul pentru Cercetarea OZN-urilor (FUFOR).

Prima intalnire a lui Beth Collins cu necunoscutii a avut loc la varsta de patru ani. Ea poate sa-si aminteasca si astazi de aceasta experienta traumatizanta. Intr-o noapte, Beth s-a trezit din cauza unui sentiment clar de frica. Dupa aceea s-a uitat pe fereastra de la dormitor, care se invecina cu patul surorii ei.

A observat cum mai multe pisici neobisnuit de mari o priveau fix pe geam. Cum acestor lucru i s-a parut foarte neobisnuit, a strigat dupa sora ei, care insa nu a auzit tipetele ei. Dupa aceea beth a strigat in zadar dupa tatal ei.

Amintirile i se termina dupa acest fapt. De atunci are un sentiment neplacut cand vede psici adulte sau lumina stralucitoare, cu toate ca puii de pisica ii plac foarte mult. Alte evenimente traumatizante au aratat ca a mai trecut si prin alte experiente de rapiri OZN de-a lungul vietii.

La 20 noiembrie 1992, Beth a fost chestionata sub hipnoza. Sedinta de hipnoza a avut ca rezultat o retraire traumatizanta a experientelor descrise anterior. S-a dovedit ca pisicile nu erau decat o amintire programata ce ascunde niste fiinte mici, gri si cu capul mare. (n.n. Vorbim despre celebrii extraterestri gri, cu care Guvernul SUA a incheiat celebrul „Tratat Greada”, in 1954, permitandu-le in schimbul tehnologiei avansate, dreptul de a rapi animale si oameni.)

Beth a inceput sa planga, sub hipnoza fiind, cand a vazut cum aceste pisici mari veneau la ea in camera. La intrebarea cat de mari erau aceste pisici, ce culoare aveau, daca aveau blana, Beth a raspuns:

„… erau gri, fara blana sau cu par foarte scurt. Cred ca-i ajungeau tatalui meu pana la solduri.”

La eliminarea unei alte traume, beth a descris extraterestri tipici, mici si gri, care i-au introdus un obiect in ureche. Alte sedinte au dezvaluit trairi complexe ale unor rapiri OZN. Unii cercetatori ai controlarii gandirii, ca martin Cannon sau Kathy Kasten, sunt de parere ca probabil toate rapirile OZN reprezinta experimente de controlare a gandirii si ca in spatele fiintelor mici si gri se ascund, de fapt, medici militari.

Marin Cannon a dat peste o persoana rapita, care dupa a patra sedinta de hipnoza a descris o rapire care nu s-a petrecut intr-un OZN, ci intr-o casa din afara Los Angeles-ului. Intrucat situatia casei a fost foarte bine descrisa, Cannon s-a dus cu pacientul la locul descris sub hipnoza.

Cand au gasit casa, au trebuit sa se intoarca, deoarece femeia a devenit isterica. Cercetari ulterioare au dezvaluit ca proprietarul casei era un om de stiinta care lucrat pentru CIA si a luat parte la diverse proiecte de controlare a mintii.

Cu toate ca femeia isi amintea foarte bine detaliile, mai tarziu a negat toate discutiile avute cu Martin Cannon. Este foarte posibil sa i se fi facut frica si de aceea sa fi preferat sa taca.

Cunoscutul cercetator OZN, Budd Hopkins, a dat in 1986 peste un caz, care ii aminteste despre experientele sub hipnoza ale CIA, facute de Morse Allen. Eart (este un pseudonim) avea in jur de 50 de ani, cand a retrait sub hipnoza, in anul 1986, un eveniment ciudat.

Dupa o examinare efectuata intr-un OZN, el a relatat ca extraterestrii l-au dus intr-o incapere, unde un om statea pe un scaun. Fiintele straine i-au comunicat lui Earl ca acel om este foarte rau. Un omulet gri i-a inmanat un pistol si i-a ordonat sa-l impuste. Barbatul l-a implorat sa-l crute.

I-a spus ca fiintele mint si ca el nu este un criminal. Extraterestrii i-au ordonat din nou sa-l omoare pe barbat. In timpul acestei sedinte de hipnotizare, Earl a fost deosebit de nervos, intrucat experienta a fost traumatizanta pentru el.

El a relatat, de asemenea, ca nu a tras si ca a indreptat pistolul catre extraterestri. Cand a facut aceasta miscare, barbatul s-a ridicat de pe scaun si atunci el insusi arata ca un extraterestru. (n.n. asta ca tot se vorbeste despre schimbarea formei in om).

Dupa aceea, Earl a fost dezarmat de un alt extraterestru. Aceasta victima a unei rapiri OZN parea sa fi luat parte, intr-adevar, la un test asemanator cu cel al secretarelor doctorului Morse Allen. Ramane la nivelul speculatiilor daca in spatele extraterestrilor vazuti de Earl sunt in realitate specialisti terestri in controlarea gandirii.

In mod surprizantor si Ed Walters a relatat despre o scena dintr-o experienta cu OZN, care ii aminteste mai curand de o misiune a CIA, decat de o manipulare mentala prin intermediul extraterestrilor. Aceasta scena a aparut in timpul unei regresii hipnotice efectuata la lumina zilei de catre psihologul clinic, doctorul Dan Overlade.

El a retrait sub forma de hipnoza cum a fost rapit si dus intr-un OZN, iar acolo a fost testat mental de fiinte de sex masculin si feminin. Dupa cum spune Walters, fiinte femeie avea un cap ceva mai mare decat un om, ochii mari, hipnotici, migdalati si sani mici.

El a descris sub hipnoza cum fiintele i-au fixat in cap un aparat asemanator cu o casca. Acest aparat era adaptat pentru tample, frunte si ceafa. Ed Walters crede ca prin acest aparat era legat de fiinte femeie pe plan emotional.

Dupa ce fiinta si-a pus palma pe fruntea lui, Ed a crezut ca poate vedea prin ochii unei alte persoane. Descrise sub hipnoza un foc de tabara si mai multi caini care se bateau pentru un antebrat de om. Scena a fost intrerupta cand cineva a aruncat o piatra in haita de caini.

Ed crede ca in timpul acestui eveniment, el avea 12 ani, era descult si imbracat saracacios. Era sigur ca satul in care se gasea era condamnat la moarte. Nu se stie daca aceasta scena a fost reala sau daca a fost produsa artificial de catre extraterestri.

O alta amintire declansata sub hipnoza a dezvaluit si alte enigme, intrucat ele nu aveau nimic de-a face cu fenomenul rapirilor OZN. Ed Walters isi aminteste ca se afla in Nicaragua si ca a fost martorul unui atac surpriza a gherilei, la care au fost impuscati mai multi copii.

Walters stie ca in acest timp se afla in Nicaragua, intr-o calatorie de afaceri. Avea in jur de 29 de ani si a fost cazat la o familie. In tara erau tulburari sociale, caci existau lupte intre garda nationala a „dictatorului” Somoza si opozantii sai, sandinistii (n.n. finantati de catre CIA).

Intr-o zi, sandinistii au intrat in casa gazdei lui Walters si au vrut sa ucida familia. In acel moment, Ed era la toaleta si nu a fost observat de la inceput. A reusit sa faca rost de un revolver si sa traga intr-un terorist, care vroia sa impuste membrii familiei. Dupa aceea nu-si mai aduce aminte nimic. Din pacate, doctorul Overlade nu a putut patrunde in aceasta trauma. Ed nu-si poate aminti decat de ochii hipnotici ai extraterestrei.

Cercetatorii in controlarea mintii au luat aceste indicii drept semne sigure ale faptului ca, Ed Walters a fost un agent programat prin hipnoza si executa in acea regiune o misiune secreta, fara sa fie constient de ceva. Dupa aceea i s-au putut programa amintirile si a putut fi supus unei spalari a creierului.

Intrucat in anii ’80, SUA erau active din punct de vedere militar in America Latina, este foarte posibil sa fi existat agenti activi si in anii ’70. Inainte de a se muta in Florida, Ed Walters avea o ferma de cafea in Costa Rica si deseori se gasea in acea regiune cu probleme de afaceri; de aceea se poate banui ca ar fi fost un astfel de agent programat.

Experientele sale cu rapirile OZN de la sfarsitul anilor ’80 si aparitiile OZN-urilor sustinute cu filme si fotografii pareau insa a combate aceste speculatii. Psihiatrul, doctorul Martin Orne, a efectuat la Universitatea Harvard experimente de controlare a gandirii. El era de parere ca o persoana care dezvolta o buna amenzie post-hipnotica este predispusa si la influentarea hipnotica.

Odata creata aceasta amnezie, poate fi suplinita prin amintiri induse/provocate. Cand te gandesti ca aceste experiente au fost facute in anii ’50 si ’60, s-ar putea ca in prezent, prin intermediul drogurilor si efectelor speciale, sa nu fie o problema inducerea amintirilor de catre fiinte mici si gri.

Cercetatorii seriosi ai rapirilor OZN trebuie sa aiba mereu in vedere acest fapt, cu toate ca noi, autorii, nu suntem de parere ca fenomenul rapirilor OZN, care se intalneste in toate colturile lumii, poate fi explicat cu aceasta teorie.

Multe zvonuri vorbesc despre Proiectul Monarch, care se refera la controlul mintii bazat pe traume provovocate artificial, care sunt rapunzatoare pentru dedublarea personalitatii victimei. Prin aceasta procedura, constiinta se dedubleaza in mai multe personalitati.

Doctorii din Proiectul Monarch pregateau, prin urmare, o personalitate, care sa fie sub comanda serviciilor secrete, fara ca persoana „initiala” sa stie. Proiectul Monarch isi trage radacinile din cel de-al doilea razboi mondial. Printre psihiatrii care lucrau in Germania, in timpul razboiului, aceasta metoda era cunoscuta drept „Programarea Marionetelor (PM)”.

Probabil ca specialistii in „Programarea Marionetelor” importati prin Operatiunea Paperclip, programau marionete pentru CIA prin Proiectele Artichoke si MK-Ultra. Intrucat copiii sunt cei mai apti ca dupa o experienta ingrozitoare sa produca o personalitate multipla, acest proiect este deosebit de socant.

Intre timp, tot mai multe persoane vin la organizatiile de controlare a mintii si sustin ca au fost candva sclavi ai Proiectului Monarch. Amintirile traumatizante merg pana in copilarie, cand ar fi participat la ritualuri satanice sau filme porno cu copii.

Aceste maltratari si socuri au fost date la o parte de catre copil, pentru ca a produs o alta personalitate, ce nu stie de aceste experiente ingrozitoare. Conform unor surse, colaboratorii Proiectului Montauk isi alegeau victimele din astfel de grupuri.

Exista indicii si zvonuri conform carora expertii militari in controlarea gandirii sunt amestecati in sectele satanice si cercurile pornografiei cu copii, ca sa gaseasca noi recruti pentru Proiectul Monarch.

Cand se stie ca locotenent-colonelul agrenat in Proiectul Psywar, Michael Aquino, este fondatorul sectei satanice cu numele de „Templul lui Seth” si cercurile pornografice au, ca in Belgia, legaturi cu justitia si politica, atunci aceste zvonuri nu mai par atat de nefondate.

Cazul victimei, Dan Harr, ar putea confirma aceste presupuneri. Bunicul lui Dan Harr a lucrat in timpul celui de-al doilea razboi mondial si intre anii 1947 si 1948 la uzina Badger Ordinance din apropiere de barboo, Wisconsin.

La putin timp dupa cel de-al doilea razboi mondial, aici au fost adapostiti oameni de stiinta adusi prin Operatiunea Paperclip. Mai tarziu, el a lucrat si pentru guvern si, probabil, pentru CIA. Dan Harr pretinde ca a fost vizitat in 1984, in timpul unui studiu, de o persoana din CIA, care s-a prezentat drept Charlie McBride.

Acest om i-a oferit lui Harr un post intr-un program special. La inceput, Harr a refuzat acest post. Mai tarziu, problemele financiare l-au fortat sa accepte. McBride l-a dus pe Dan la o ferma in Virginia. Acolo a luat parte la un program de antrenamente denumit „Non Official Cover” (NOC).

In timpul acestor antrenamente creierul lui Dan Harr a fost spalat si i s-au programat amintiri. La mijlocul anilor ’90 i-au revenit niste amintiri traumatizante, ce indicau unele concluzii despre antrenamentele NOC.

Se ocupa intens cu electronica, componente de calculator si serviciul tehnic de informatii. Dupa aceea a venit la Mare Island. In aceasta regiune exista mai multe institute de cercetare a CIA si Agentiei Nationale de Securitate (National Security Agency – NSA).

Dan Harr nu-si mai poate aminti ce a facut in timpul sederii sale de opt luni in Mare Island. Pe baza interogatoriilor, biroul senatorului herb Kohl a primit mai multe documente despre Harr, din care unele erau puternic cenzurate, iar cele mai multe erau clasificate „top secret”.

Unele documente aveau si o nota suplimentara cenzurata. Dan Harr credea ca probabil a fost tratat la Spitalul Naval din Oakland. Cu ajutorul unui terapeut a obtinut amintiri clare despre un interogatoriu.

Conform descrierii lui, se afla intr-o incapere patrata. In aceasta incapere se aflau un scaun, o panza de proiectare film, veioza stroboscopica, o usa si o fereastra, care era probabil o oglinda venetiana. In afara de el, se afla in camera cel putin inca o persoana.

Dan Harr a fost legat de scaun. De mana dreapta atarnau mai multe fire, iar el auzea diverse nume de droguri ca sodium, pentotal etc. In timp ce lumina ii batea in fata, a fost confruntat de persoana masculina cu diverse intrebari.

Alte amintiri privesc un film pe care l-a vazut. Acest film continea alternativ, scene pozitive si negative. Intre timp, Dan avea aduceri aminte din trecut despre ritualuri satanice la care el era in punctul central. La aceste ritualuri, un rol important il jucau trei barbati in pelerine rosii cu gluga, care tineau luamanari.

Dan Harr nu poate face distinctia daca aceste ritualuri apartin programului NOC sau daca au avut loc in copilaria lui. Alte amintiri sugerau ca Dan Harr, fara sa stie, a luat parte, inca din copilarie la programe de controlare a gandirii, precum Proiectul Monarch si a indeplinit diverse ordine.

In decembrie 1988, Dan Harr a parasit programul NOC. Sotia lui de atunci a scos in evidenta ca, ulterior, el se identifica cu ideile militiei crestine fanatice de extrema dreapta. Inainte nu avusese nimic de a face cu aceste persoane si nu le impartasea parerile.

Astazi crede ca a fost infiltrat in acest cerc drept spion. La inceputul anului 1995 a avut pentru ultima data o perioada de timp de care nu-si mai aminteste, care a durat cam 24 de ore. Nu poate sa-si aminteasca decat ca statea intr-un restaurant din Madison.

In afara lui era o femeie necunoscuta, care i-a spus: „Bine ca te-ai intors”. Ceva mai tarziu a observat o intepatura de ac in bratul drept si o arsura punctiforma pe soldul drept. Experientele lui Dan Harr pareau sa induce multe dintre criteriile prevazute de Proiectul Monarch. Aceste cinci puncte sunt:

 1. o legatura cu Operatiunea Paperclip;
 2. legatura bunicului cu CIA;
 3. abuz la ritualuri in timpul copilariei;
 4. programe de controlare a gandirii bazate pe traume;
 5. perioade de pierdere in timp.

 

Nimeni nu stie cate victime ale Proiectului Monarch exista in SUA. Aproximarile ajung oricum la ordinul miilor. Este posibil ca printre persoanele rapite de OZN-uri sa fie si unele care cred, dupa citirea unei carti sau vizitarea unui grup de intrajutorare pentru cei rapiti, ca au fost si ei rapiti de catre extraterestri; in realitate, unele ar putea fi victime ale controlarii gandirii.”[1]

SURSE

 1. Helmut Lammer si Marion Lammer – „OZN – Operatiuni Secrete”.
 2. Foto: conspiracycards.com

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...