Controlul minții: Proiectul Monarch – o continuare a proiectului MK-Ultra

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Originea numelui

Controlul mental Monarch este numit după fluturele Monarh – o insectă care își începe viața ca omidă (reprezentând potențialul nedezvoltat) și, după o perioadă petrecută în cocon (programare), renaște ca un fluture frumos (sclavul Monarch).
Câteva trăsături specifice fluturelui Monarh sunt aplicabile și controlului conștiinței
Unul dintre motivele esențiale pentru care programarea în vederea obținerii controlului conștiinței a fost denumită programarea Monarch, este fluturele Monarh. Acesta învață unde se naște (rădăcinile sale) și transmite această informație pe cale genetică urmașilor săi. Acesta a constituit unul dintre faptele cheie care i-a avertizat pe oamenii de știință că informația poate fi transmisă genetic. Programul Monarch se bazează pe obiectivul Illuminati și al naziștilor de a crea o rasă conducătoare, în parte cu ajutorul geneticii. Dacă informația poate fi transmisă genetic (și este) atunci este important să se găsească părinții care pot transmite informația corectă acelor victime selectate pentru controlul conștiinței Monarch.” [Ellen P. Lacter, ph.d., Relația dintre Programul de control al conștiinței și abuzul ritualic]
Când o persoană este supusă traumei induse prin electroșocuri, apare un sentiment de ușoară confuzie, ca și cum ar pluti sau ar flutura din aripi ca un fluture. De asemenea, este o reprezentare simbolică referitoare la transformarea sau metamorfoza acestei frumoase insecte: de la o omidă la un cocon (somnolență, inactivitate), apoi la un fluture (o nouă creație) care se va întoarce la origini. Acesta este tipul de metamorfoză datorită căreia această specie este unică.” [Ron Patton, Proiectul Monarch]
Premisele pentru succesul programării în vederea controlului conștiinței Monarch sunt reprezentate de faptul că personalitățile multiple sau elemente ale personalității numite alter-ego pot fi create fără să știe una de alta, dar pot acapara trupul la momente diferite. Zidurile amneziei create prin traumă formează un scut protector cu caracter ascuns care protejează abuzatorii de a fi descoperiți și împiedică personalitățile de fațadă care dețin controlul trupului cea mai mare parte a timpului să cunoască cum este folosit sistemul alter-ego.
Scutul cu caracter ascuns le permite membrilor cultului să locuiască și să muncească în preajma altor oameni și să rămână total nedescoperiți. Alter-ego-urile de fațadă pot fi niște creștini minunați, iar cele din interior pot fi cei mai răi monștri satanici imaginabili – un efect dr. Jekyll / mr. Hyde. Sunt foarte multe în joc, prin urmare se vizează menținerea confidențialității CIA sau grupului ocult care controlează sclavii. 
Rata succesului acestui tip de programare este ridicată, iar atunci când eșuează, pagubele sunt eliminate prin moarte. Fiecare traumă sau tortură servește unui scop. O mulțime de experimente și cercetări au fost efectuate pentru a afla ce se poate și ce nu se poate face. Au fost făcute clasamente care să arate câtă tortură poate să îndure un trup la o anumită vârstă fără să moară.” [Fritz Springmeier, Formula Illuminati pentru crearea sclavilor cu conștiința controlată]
Datorită traumei severe induse prin ECT, abuz sau alte metode, conștiința se fragmentează în personalități separate de nucleu. Cândva denumită tulburare de personalitate multiplă, în prezent este cunoscută drept tulburare de identitate disociativă și constituie baza programării Monarch. În plus, condiționarea conștiinței victimei este amplificată cu ajutorul hipnozei, dublei coerciții, inversiunii plăcere-durere, privării de mâncare, apă, somn și pierderii unui organ de simț, alături de recurgerea la alte droguri care distrug funcțiile cerebrale.” [Ron Patton, Proiectul Monarch]
Disocierea este așadar obținută prin traumatizarea subiectului, folosind abuzul sistematic și ritualuri oculte înfricoșătoare. Odată ce apare separarea în nucleul personalității, poate fi creată o „lume interioară” și pot fi programate alter-ego-uri utilizând instrumente ca muzica, filmele (în special producțiile Disney) și basmele. Aceste mijloace vizuale și audio îmbunătățesc procesul programării folosind imagini, simboluri, semnificații și concepte.
Alter-ego-urile create pot fi apoi accesate folosind cuvinte sau simboluri de activare programate în psihicul subiectului de către programator. Câteva dintre cele mai obișnuite imagini-cod pentru sclavii cu conștiința controlată sunt copacii, Arborele Vieții mistice, bucle ale infinitului, simboluri și litere vechi, pânze de păianjen, oglinzi, sticlă spărgându-se, măști, castele, labirinturi, demoni, fluturi, clepsidre, ceasuri și roboți. Aceste simboluri sunt introduse de obicei în filmele și videoclipurile populare din două motive: pentru a desensibiliza majoritatea populației, utilizând programarea subliminală și neuro-lingvistică, și pentru a crea în mod deliberat declanșatoare specifice și chei pentru programarea de bază a copiilor Monarch ușor impresionabili. [Ron Patton, Proiectul Monarch]
Câteva dintre filmele folosite în programarea Monarch sunt Vrăjitorul din OzAlice în Țara MinunilorPinocchio și Frumoasa Adormită.
Filmul Vrăjitorul din Oz este folosit de către programatorii Monarch pentru a-și programa sclavii. Simbolurile și semnificațiile filmului devin declanșatoare în universul lăuntric al sclavului, asigurându-i programatorului accesul facil în conștiința acestuia. În cultura populară, referințele secrete ale programării Monarch folosesc adesea analogii cu Vrăjitorul din Oz și Alice în Țara Minunilor.
În fiecare caz, sclavului îi este acordată o interpretare aparte a acțiunii filmului, pentru a consolida programarea. De exemplu, un sclav care vizionează Vrăjitorul din Oz este învățat că „undeva, deasupra curcubeului” este „locul fericit” unde sclavii traumei disociative este necesar să meargă pentru a scăpa de durerea de nesuportat care le este pricinuită. Folosind acest film, programatorii încurajează sclavii să meargă „deasupra curcubeului” și să se disocieze, efectiv să-și separe conștiința de trup.
Niveluri de programare Monarch
Nivelurile de programare Monarch identifică „funcțiile” sclavului și sunt numite după electroencefalograma (EEG) undelor cerebrale asociate lor.
Privită ca programare „generală” sau „obișnuită”, ALPHA constituie personalitatea de control de bază. Este caracterizată printr-o capacitate de memorare extrem de accentuată, împreună cu o forță fizică considerabil crescută și acuitate vizuală. Programarea ALPHA este obținută divizând în mod deliberat personalitatea victimei, ceea ce în esență cauzează o divizare a creierului în partea stângă și cea dreaptă, permițând o unire programată a părții drepte cu cea stângă pe parcursul stimulării neuronale.
BETA se referă la programarea sexuală (sclavi). Această programare elimină toate convingerile morale învățate și stimulează instinctul primar, lipsit de inhibiție. Alter-ego-ul „cat” (pisică) se poate să provină de la acest nivel de programare. Cunoscută ca programarea „kitten” (pisicuță), este cel mai vizibil tip de programare deoarece câteva celebrități femei, modele, actrițe și cântărețe au fost subiectul acestui tip de programare. În cultura populară, hainele cu imprimeuri de feline de obicei denotă programarea Kitten.
THETA este considerată a fi programarea „psihică”. Urmașii pe linia de sânge (cei care provin din mai multe generații de familii satanice) au fost destinați să manifeste o înclinație mai mare către abilitățile telepatice decât o făceau cei care nu erau urmași pe linia de sânge. Datorită limitărilor evidente, totuși, diferite forme de sisteme electronice de controlare a conștiinței au fost dezvoltate și introduse, și anume dispozitive medicale de telemetrie umană (implanturi pe creier), lasere de energie direcționată ce folosesc microunde și/sau unde electromagnetice. Se raportează că sunt folosite împreună cu computere cu tehnologie avansată și sisteme sofisticate de urmărire prin satelit.
DELTA este cunoscută drept programarea „ucigaș” și la început a fost elaborată pentru antrenamentul agenților speciali sau soldaților de elită (Delta Force, First Earth Battalion, Mossad etc.) în operațiuni sub acoperire. Capacitatea de a face față la situații în care adrenalina este crescută și agresivitatea controlată sunt evidente. Subiecții sunt lipsiți de frică și își îndeplinesc misiunea foarte organizat. Auto-distrugerea sau instrucțiunile de sinucidere la acest nivel sunt incluse. [Ron Patton, Proiectul Monarch]
În concluzie
Este extrem de dificil să rămâi impasibil când citești despre ororile îndurate de sclavii Monarch. Violența extremă, abuzul, tortura mentală și jocurile sadice aplicate victimelor de către „oameni de știință de seamă” și oficiali de rang înalt arată existența unei părți întunecate certe a celor care dețin puterea. În ciuda dezvăluirilor, documentelor și informatorilor, marea majoritate a populației ignoră, respinge sau evită problema cu desăvârșire.
În jur de două milioane de americani au fost programați prin control al conștiinței prin traumă începând din 1947, și CIA a recunoscut public în 1970 proiectele de control al conștiinței. Filme ca Candidatul Manciurian s-au referit în mod direct la acest subiect, descriind chiar tehnici reale, cum sunt electroșocurile, folosirea cuvintelor de activare și implantarea microcipurilor.
Câteva persoane publice pe care le vedem la TV sunt sclavi cu conștiința controlată. Persoane faimoase ca Candy Jones, Celia Imrie si Sirhan Sirhan au continuat să mărturisească și să dezvăluie experiențele lor de control al conștiinței… și totuși publicul general pretinde că „așa ceva nu poate exista”.
Este extrem de important de știut faptul că cercetarea și fondurile de cercetare investite în proiectul Monarch nu se limitează totuși la sclavii cu conștiința controlată. Multe dintre tehnicile de programare perfecționate în aceste experimente sunt aplicate apoi la scară largă prin intermediul mass-media.
Canalele de știri, filmele, muzica, reclamele și show-urile de televiziune sunt concepute folosind datele cele mai avansate în studiul comportamentului uman. Și multe dintre acestea provin tocmai din programarea Monarch.”[1]

SURSE


  1. http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=20224
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...