Corectitudine politică: Facebook a retras un videoclip anti-imigranți filmat la Viena. La câteva ore, un afgan a înjunghiat o familie în parcul Prater

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Facebook a retras un videoclip postat de un consilier al premierului ungar Viktor Orban, Janos Lazar, în care acesta declara că imigranții sunt responsabili de o creștere a nivelului insecurității și de expulzarea unor „creștini albi” la Viena.

Janos Lazar, care este șeful de cabinet al lui Orban, a denunțat cenzura din partea rețelei de socializare. Facebook a explicat că videoclipul încalcă regulile sale comunitare.
„Este multă dezordine, mizerie și gunoaie pe străzi, iar cei câțiva vienezi care mai trăiesc aici spun că infracțiunile sunt mult mai numeroase”, spune oficialul ungar.
Miercuri, un bărbat afgan a atacat o familie – tatăl, mama și fiica de 17 ani – cu un cuțit. Atacul a avut loc în parcul Praten, unul dintre cele mai cunoscute locuri din Viena.
În februarie, Facebook a luat decizia de a schimba algortimul, măsura afectând o serie de site-uri conservatoare, dar și conturi ale unor utilizatori.”[1]

Video


SURSE

  1. https://www.activenews.ro/externe/Corectitudine-politica-Facebook-a-retras-un-videoclip-anti-imigranti-filmat-la-Viena.-La-cateva-ore-un-afgan-a-injunghiat-o-familie-in-parcul-Prater-149706
  2. Foto: Internet
  3. Video: YouTube

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...