• Fără categorie

Corectitudinea Politică a Neomarxiștilor: O uniune studentească britanică cere scoaterea unor filosofi precum Platon, Decartes și Kant din programa pe motiv ca sunt albi

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Uniunea studentilor Scolii de Studii Orientale si Africane (SOAS) din cadrul University of London cere scoaterea din programa scolara a unor filosofi marcanti, precum Platon, Rene Descartes si Immanuel Kant, pe motiv ca sunt albi. Uniunea studenteasca sustine ca in studiul filosofiei, „majoritatea filosofilor din cursurile lor” ar trebui sa fie din Africa si Asia, scrie The Telegraph.

Uniunea a precizat ca solicitarea face parte dintr-o campanie mai larga de „decolonizare” a universitatii, in incercarea de a „adresa mosternirea structurala si epistemologica a colonialismului”.


Solicitarea studentlor vine dupa ce liderii din domeniul educatiei au avertizat ca universitatile vor fi nevoite sa adreseze solicitarile studentilor asa-numiti „fulgi de nea”, termen menit sa le indice sensibilitatea, oricat de nerezonabile ar fi aceste solicitari.

In cadrul unei reforme educationale recent propuse, Guvernul vrea sa plaseze satisfactia studentilor in inima noului sistem de clasificare, insa criticii se tem ca ar putea afecta negativ integritatea academica.”[1]


Acest mod de gandire face parte din ideologia neomarxista, o ideologie extremista, promovata de catre radicalii de stanga (neomarxisti), care au fost indoctrinati de malefica Scoala de la Frankfurt. Corectitudinea Politica este cenzura, nu are nici o legatura cu „libertatea”, iar neomarxismul este, de fapt, neobolsevism.

Comunismul/Socialismul nu s-a prabusit in 1990, ci el continua sub forma globalizarii. Fostii activisti internationalisti sunt astazi globalistii. S-au pastrat aceleasi lonzinci/clisee scrise de Marx si Engels in „Manifestul Comunist”.

Uniunea studentilor Scolii de Studii Orientale si Africane (SOAS) sunt rasisti. Pentru neomarxisti, „numai albii sunt rasisti”. In realitate, vedem ca sunt si alte rase de oameni care au un comportament rasist la adresa albilor. Sunt filosofi negri, sunt filosofi chinezi, sunt filosofi albi, sunt multi filosofi, oameni de cultura, oameni de stiinta.

Acest mod de gandire se pare ca va ajunge si in Romania si sa nu va uimeasca atunci cand anumite ONG-uri ale lui George Soros vor cere interzicerea lui Emilescu, Petre Tutea, Vulcanescu etc. pe motiv ca „sunt albi”. Au incercat sa-i interzica pe unii dintre ei pe motiv ca „sunt fascisti”, dar nu a mers.

SURSE

  1. http://www.hotnews.ro/stiri-international-21522225-uniune-studenteasca-britanica-cere-scoaterea-unor-filosofi-precum-platon-decartes-kant-din-programa-motiv-sunt-albi.htm
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...