„Corectitudinea Politică” – Dictatura Minorităților – o ideologie totalitară a SUA-UE

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Corectitudine politica sau fascism deghizat ?

Corectitudinea politica” este ideologia oficiala a Uniunii Europene, asa cum dogmele marxist-leniniste reprezentau fundamentul ideologic al Uniunii Sovietice. In ciuda numelui, Corectitudinea Politica este o ideologie de factura totalitara – in care individul este subordonat in mod absolut Statului prin conduite si reguli aparent etice !

Paradoxul
Desi se pretinde a fi o morala egalitarista, corectitudinea politica se remarca prin impartirea oamenilor in grupuri pe criterii de sex, religie si etnie prin tratamentul diferentiat aplicat acestora. In general, grupurile considerate “minoritare” sunt avantajate in dauna majoritatii.

Unul dintre organismele responsabile de implementarea acestei ideologii in Romania este asa-zisul Consiliu National de Combatere a Discriminarii. Rolul CNCD-ului este acela de a decide cand o persoana sau un grup de persoane incalca ideologia oficiala, dand diverse sanctiuni de ordin pecuniar (amenzi). Corectitudinea politica este dogma oficiala ; noua ideologie morala care ni se baga pe gat non-stop.

Corectitudinea este extrem de ostila ideii de libertate individuala, sustinand implicare deplina a statului in viata indivizilor; prin acesta CP este o dogma TOTALITARISTA! Bineinteles, corectitudinea politica e plina de contradictii si stupizenii; totul in jurul ei pluteste intr-un ocean de ipocrizie si bigotism (habotnicie, dogma) !

Corectitudinea Politica - Dictatura Minoritatilor

Pervertirea Limbajului

La origine, “discriminare” insemna a discerne, a face distinctie, a separa, a distinge. In momentul de fata, ideologii corectitudinii politice i-au dat un cu totul alt sens: si anume, a discrimina inseamna a iti exprima opinii nefavorabile (de fapt, incorecte politic, in contradictie cu dogmele oficiale) despre un grup arbitrar de oameni sau despre o anumita atitudine, un anumit comportament etc. De exemplu, daca spui ca homosexualitatea e un pacat, comiti un act de „discriminare”, deoarece din punctul de vedere al moralei Corectitudinii Politice, homosexualitatea e un lucru bun. Insa, daca spui ca fumatul trebuie interzis, ca angajatii care fumeaza trebuie concendiati sau fortati sa se lase de fumat, ca alcoolul dauneaza grav sanatatii si cei care beau sunt niste porci, nu comiti un act de discriminare, deoarece tutunul si alcoolul sunt incorecte politic!

Una din trasaturile fundamentale ale Corectitudinii Politice o reprezinta pervertirea limbajului exact ca in filmul/cartea 1984. Cateva exemple simple: „animal de casa” a devenit „animal de companie”; „cainii strazii” sunt „caini comunitari”; „sotul/sotia” a devenit „partener”; „fortele de opresiune”(politie, jandarmerie etc.) au devenit „forte de ordine”; „tiganii” au devenit „membri ai comunitatii rrome”; „dusmanii poporului”(i.e. criticii CP) sunt acum „rasistii, xenofobii, extremistii, antisemitii, discriminatorii, homofobii, ultranationalistii, traditionalistii” etc.

 

Comportamentul „responsabil”
Corectitudinea politica insista foarte mult asupra ceea ce numeste „comportament responsabil” prin aceasta, amestecandu-se in sfera vietii private mult mai mult decat o facea moralitatea traditionala. Nenumarate noi reguli au fost impuse de stat si de organizatii private. Sa ne gandim doar la regulile pentru fumatori, de exemplu, tratati din ce in ce mai clar, drept niste paria ai societatii. Desigur, e o dovada de ipocrizie crasa pentru o ideologie care pretinde ca oamenii nu trebuie „discriminati” sub nici o forma! Dar, fireste, fumatorii, nu-i asa, se expun unui „risc la sanatate” si ii expun si pe cei din jur. Bineinteles, doar dogmaticii Corectitudinii Politice au calificarea sa spuna ce comportament e „riscant” (i.e. rau) si care nu e.

Noua Inchizitie
Aceasta frenezie a reglementarii ne aminteste de „vremurile bune” ale Inchizitiei. Desigur, limbajul e diferit: interventia statului in viata privata se prezinta sub eufemismele de „ajutor”, „sprijin”, „combaterea extremismului” etc. Suntem bombardati de campanii pentru sanatate sau contra „discriminarii”! Orice atitudine critica sau tentativa de gandire libera este in mod automat o „prejudecata” pentru cainii de paza ai Corectitudinii Politice! Una dintre tintele corectitudinii politice, este aceea de a reglementa orice actiune umana, inscriind-o intr-un „cod de conduita”. Exista coduri „deontologice” aproape pentru orice profesie sau pentru orice gen de activitate! Formalismul si artificialitatea relatiilor dintre oameni a ajuns la cote extreme! Nici o grija, se poate si mai rau!


Religia
Corectitudinea politica se bazeaza pe o interpretare extrem de negativa a umanitatii. Dealtfel, majoritatea teoriilor morale si religiilor au manifestat tendinta de a denigra potentialul uman. Reprezentarea oamenilor ca niste fiare care vor fi pedespite pentru pacatele lor reapare in cele mai multe dintre religiile lumii; dar cu toate acestea, si calitatile umane erau recunoscute, si potentialul de a fi „mantuiti”. Orientarea antiumanista a Corectitudinii Politice este insa fara nuante si fara salvare! Exagerarea problemelor si riscurilor de tot felul e comparabila doar cu denigrarea capacitatii oamenilor de a le face fata.

Siguranta Individuala sau Control Mascat ?
O obsesie a Corectitudinii Politice o reprezinta siguranta individuala. Pe altarul sigurantei, trebui jertifita orice libertate individuala! Psihoza supravegherii video, despre care am scris destul de mult in acest site, reprezinta un exemplu fundamental pentru ceea ce e Corectitudinea Politica si ce face ea din oameni: niste indivizi infricosati, fara personalitate, tematori, instrainati!


Sexualitatea si Morala
Una din greselile celor care critica Corectitudinea Politica, din perspectiva moralitatii traditionale, este identificarea acesteia cu „libertinajul sexual”. Nimic mai fals! Corectitudinea Politica este o morala in care sexul si sexualitatea sunt infierate cu tarie! De pe alte pozitii, e adevarat! Relatiile sexuale nu mai sunt condamnate direct, ci doar pentru „riscurile” lor: obsesia hartuirii sexuale, obsesia fata de abuzurile fata de copii, teama irationala privind SIDA sau alte boli etc. Chiar si contraceptivele orale sunt criticate din punctul de vedere al Corectitudinii Politice: pentru posibilele efecte adverse ale pilulelor! (Inutil sa mai spun ca moralistii traditionalisti au preluat acest limbaj corect politic!) Curios si totusi nu, homosexualitatea e privita cu simpatie de Corectitudinea Politica, dar in acelasi timp, relatiile dintre barbati si femei sunt asociate cu violurile (cel putin la modul simbolic)! Asta pentru ca, potrivit dogmei Corectitudinii Politice, femeia este prin definitie o victima in relatia ei cu un barbat!

Propovaduirea abstinentei sexuale de astazi se bazeaza pe ideea Corectitudinii Politice ca oamenii sunt fiinte degradate si pline de perversitate. Distrugerea libertatii sexuale, obtinuta in occident in anii ’60 si ’70, dar pierduta in anii ’80 si ’90 nu e o „reusita” a moralitatii traditionale, ci a Corectitudinii Politice, care a reusit sa asocieze ideea de sex liber cu cea de „comportament iresponsabil”. Aici, moralistii traditionalisti se intalnesc cu noii moralisti ai Corectitudinii Politice.

Corectitudinea Politica in Familie
Familia traditionala este o tinta predilecta a Corectitudinii Politice. E atacata din mai multe pozitii. Pe de-o parte, se incearca impunerea altor forme de „familii”: monoparentale, casatorii intre homosexuali, mai cu jumatate de gura, poligamii etc. Pe de alta parte, parintilor li se ia dreptul de a-si creste copii dupa cum considera. Interventia statului in viata si educatia copiilor este tot mai mare. Sinistrul educatiei din Romania a vrut sa impuna obligativitatea gradinitelor pentru copii de la 3 ani: a renuntat la aceasta masura, doar pentru simplul fapt ca oricum, sunt mult mai putine gradinite decat e nevoie, chiar si in conditiile in care gradinita nu e obligatorie!! Numarul asistentilor sociali, al psihologilor scolari a crescut exponential in ultimii ani – iar puterea lor se mareste pe zi ce trece! In viitor, sunt convins, copii nu vor mai fi crescuti in familii, ci in centre speciale! Deja, statul are dreptul sa dispuna arbitrar de copii, cand considera de cuviinta! Un caz poate extrem, dar perfect simptomatic, este acela al copiilor unei romance din Italia care au fost luati de langa mama lor, pentru ca erau prea inteligenti (deci mama lor era prea aspra cu ei!).

Scopul ascuns si viziunea Corectitudinii Politice
Viziunea acestei dogme este cea a unui destin implacabil, in care Corectitudinea Politica joaca rolul de a-i avertiza pe oameni, in loc sa-i indrume. Oamenii sunt considerati fiinte fara putere, care pot doar sa evite sa-si asume riscuri. Eroismul azi nu mai inseamna „sa-ti asumi niste riscuri” ci sa „rezisti la stress”! Principiul evitarii riscurilor atribuie un rol minim actiunii umane.

Opinia ca nu detinem nici un control asupra vietilor noastre si suntem complet iresponsabili e sustinuta de multe teorii „psihologice” la moda. Isteria multor femei e automat explicata prin dezechilibre hormonale. Sinuciderile tinerilor sunt asociate lui Marlyn Manson. Declinul societatii este asociat influentei masoneriei. Violenta este asociata jocurilor pe calculator. Societatea civila are raspunsuri superficiale la toate problemele. Aproape orice fapta antisociala este explicata prin „abuzuri suferite in copilarie”. In stilul asta vom ajunge intr-un nou ev-mediu, in care statul ne va lega fedels in legi ca sa nu ne auto-ranim, totul spre binele nostru.

Instrainare, Dezbinare si Control
Corectitudinea Politica este o expresie a instrainarii oamenilor si a dezagregarii comunitatilor. Unii politicieni afirma ca viata de azi ofera mai multe optiuni oamenilor, prin faptul ca oamenii sunt mai instrainati in societate. Din pacate insa, izolarea sociala nu ajuta la dezvoltarea unei gandiri critice. Teoretic, oamenii au mai multa „libertate de alegere”, dar practic, aceasta se manifesta de obicei printr-o incercare de adaptare la neputinta. Intr-o astfel de lume, orice incercare de a depasi media si mediocritatea este privita cu suspiciune, sau chiar cu ostilitate. Eroismul azi nu mai inseamna „sa-ti asumi niste riscuri” ci sa „rezisti la stress”! Cei care incearca sa-si controleze propriile vieti, dincolo de presiunile societatii, sunt considerati maniaci sau nebuni!

Corectitudinea Politica si Noua Societate
Corectitudinea politica, dupa cum ii spune si numele, are o influenta foarte mare in viata sociala si politica! Cainii de paza ai Corectitudinii Politice sunt in primul rand, tot felul de asociatii si ONG-uri care se erijeaza in reprezentii diverselor categorii sociale: comunitati etnice, homosexuali, oameni cu diferite probleme comune etc. etc. Nu intamplator, abundenta acestor ONG-uri, coincide cu increderea tot mai mica a oamenilor in politicienii care ii reprezinta in mod democratic. Din pacate, sunt destui care, desi critica activitatea acestor organizatii agresive, fac totusi greseala sa le considere implicit drept reprezentanti ai celor pe care pretind ca-i reprezinta, fie ca e vorba de tigani, homosexuali, invalizi, bolnavi de SIDA, „societatea civila”, revolutionari etc. In realitate, membrii acestor asociatii nu se reprezinta decat pe ei insisi, in ciuda pretentiilor lor ca nu ar fi asa! Iar in Europa, cel putin, aceste ONG-uri reprezinta mana invizibila care le da bani: Uniunea Europeana, care vrea sa distruga sentimentele nationale; morala traditionala; cultura europeana – pentru a impune, cu forta, corectitudinea politica!

CONCLUZIE
Aceasta asa-zisa “lupta impotriva discriminarii” nu reprezinta decat un pretext pentru a le inchide gura si a-i pune la stalpul infamiei pe cei care indraznesc sa exprime opinii proprii, neconforme cu dogma oficiala! Corectitudinea politica este ideologia prin care UE vrea sa distruga libertatea de exprimare si libertatea constiintei in Europa!

SURSE

  1. http://schimbarea.blogspot.ro/2008/07/corectitudinea-politica-ideologie.html
  2. http://romania-totalitara.blogspot.com/

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...