Corectitudinea politică, ideologia extremistă a secolului XXI

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Stânga globalistă susține cu orice ocazie ca nu e nimic rău cu corectitudinea politică, că e chiar necesară și binevenită. Doar că în ultima vreme, mai ales din momentul alegerii lui Donald Trump președinte al SUA, corectitudinea politică a luat-o razna. Statui care existau de zeci de ani au devenit, deodată, indezirabile. Și stânga s-a pus cu frenezie pe dărâmat. Nu că ar fi o surpriză, doar asta fac dintotdeauna. Să ne amintim de Revoluția Franceză, Revoluția Bolșevică sau de Războiul Civil din Spania în care bisericile și monumentele religioase au fost incendiate sau dărâmate cu o pasiune demnă de o cauză mai bună.

În prezent frenezia aceasta a fost preluată de musulmani, care fac tot posibilul să șteargă de pe fața pământului orice simbol creștin. Să ne mirăm atunci că stânga globalistă este susținătoarea cea mai entuziastă a islamizării Europei Creștine?


În urmă cu câteva zile scriam despre cazul unui comentator sportiv de origine asiatică înlocuit de la pupitrul unui meci de fotbal american pe motiv că numele său, Robert Lee, este același cu al generalului Robert E. Lee, comandantul armatei confederate în timpul Războiului Civil American.

Iată că acum ne vin alte vești similare de peste Ocean:


„Pe aripile vântului”, film devenit clasic și considerat de mulți a o capodoperă a cinematografiei, câștigător a 10 premii Oscar, a fost retrasdintr-un cinematograf american pe motiv că ar fi rasist! Acțiunea filmului se desfășoară în perioada Razboiului Civil din America și prezintă realitatea din perioada respectivă.

Primarul orașului New York, Bill De Blasio, se gândește foarte serios la îndepărtarea statuii lui Cristofor Columb, cel creditat cu descoperirea continentului american, pe motiv că descoperirea sa a dus la ocuparea Americii de coloniștii europeni. Și acesta e doar primul pas. Același primar de stânga anunță că va inventaria toate monumentele și statuile din New York și că le va îndepărta pe toate cele ce au cea mai mică urmă de controversă.

Statuia lui Cristofor Columb din New York

Nici primarul orașului Chicago, Rham Emanuel, tot de stânga, nu se lasă mai prejos. Acesta este gata să schimbe numele unei străzi, Balbo, și să îndepărteze monumentul cu același nume, pe motiv că a fost dăruit orașului Chicago de Benito Mussolini în 1993. Monumentul Balbo nici măcar nu e o statuie a unei personalități controversate, este o coloană antică, veche de peste 2.000 de ani, care a fost dăruită orașului Chicago cu ocazia zborului generalului Italo Balbo la Târgul Internațional desfășurat în acest oraș în 1933.

Monumentul Balbo din Chicago

La noi gardienii corectitudinii politice sunt cei de la Institul antinațional Ellie Wiesel, responsabili cu ștergerea oricăror urme de demnitate națională din istoria noastră.

Stânga a luat-o razna, e clar pentru orice observator de bună credință. În numele corectitudinii politice, stânga șterge sau modifică istoria și pune în pericol mortal civilizația europeană. Reguli vechi de mii de ani, de bun simț, sunt rescrise. Căsătoria, care de milenii a însemnat uniunea dintre bărbat și femeie, nu mai înseamnă nimic pentru ei. Dacă îndrăznești să o aperi ești imediat catalogat drept extremist și homofob. Încearcă chiar să-ti explice că ești paranoic, că nici nu se pune problema de legalizare a căsătoriilor homosexuale în România, că nimeni nu a cerut așa ceva și că nici nu se pot oficializa asemenea relații în România pentru că acestea sunt interzise explicit în Codul Civil.

De aceea este important să se desfășoare referendumul propus de Coaliția pentru Familie. Stânga nu se lasă și, dacă nu acționăm acum, tăvălugul corectitudinii politice ne va distruge și pe noi.”[1]

SURSE

  1. http://www.rostonline.ro/2017/08/corectitudinea-politica-ideologia-extremista-a-secolului-xxi/
  2. Foto: rostonline.ro
  3. Foto: pcwatch.blogspot.com

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Cine sunt adevărații "Oameni în Negru"?
Bilderberg 2017 - reuniunea va avea loc în Virginia, SUA, între 1-4 iunie
RAF Menwith Hill – Cea mai secretă bază militară din Europa. Ce se întâmplă sub aceste „mingi de golf” rămâne un mister
Ungaria: Globaliștii au ieșit în stradă să protesteze împotriva naționalistului Viktor Orban, după ce acesta a câștigat alegerile
"Serurile adevărului": spălarea creierului și controlul mental
Avocatul german Reiner Fuellmich și colegii săi afirmă că testele PCR, promovate de Organizația Mondială a Sănătății, de alte organizații și de numeroși alți oficiali din domeniul sănătății, trebuie făcute responsabile pentru izolări și restricții
Italianul Matteo Salvini şi ungurul Viktor Orban vor să formeze un front anti-migraţie
Scopul declarat al francmasoneriei este distrugerea suveranităţii naţiunilor şi instalarea dictaturii unui guvern mondial
CIA acuză WikiLeaks că ii ajută pe inamicii SUA, dezvăluind cum transformă un telefon în instrument de spionaj
Colaborarea dintre Guvernul SUA și anumite grupări extraterestre. La data de 22 februarie 1954, la baza militară Edwards, California, s-a produs o vizită istorică a unui echipaj extraterestru din specia „micii cenuşii“. La această primire a fost prezent preşedintele SUA, Dwight Eisenhower, asistat de o comisie din care făcea parte şi fostul agent secret William Cooper, care, ulterior, a dezvăluit totul, motiv pentru care a fost asasinat
Europarlamentarul PMP, Siegfried Mureșan, dorește să contracareze "propaganda rusă". Orice ştire sau analiză care nu e placul UE va fi considerată automat propaganda rusească şi dezinformare
14 Iulie: Ziua Națională a Franței serbează declanșarea Revoluției Franceze, primul genocid din istoria modernă a omenirii. Prostituția și cultul rațiunii
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...

Citește mai multe:
Ungaria l-a expulzat pe ambasadorul olandez! Ungaria nu acceptă insultele unui ambasador globalist! Aceasta este demnitatea națională!

Populația misterioasă care a trăit în Antarctica acum câteva milioane de ani

Militarii NATO au lăsat fermierii buzoieni fără culturi –blindatele au pus totul la pământ

Sincronicitatea nu poate fi explicată de fizica clasică

Undele cerebrale şi stările de conştiinţă

Închide