Corectitudinea politică: O adolescentă s-a sinucis de teamă că va fi numită rasistă din cauza unei fotografii de pe Facebook

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“O adolescentă s-a sinucis de teamă că va fi numită rasistă din cauza unei fotografii de pe Facebook

O adolescentă s-a sinucis de teamă că va fi numită rasistă după ce o fotografie în care și-a editat culoarea pielii a fost distribuită online pe Facebook


Phoebe Connop, de 16 ani, din Halesowen, Marea Britanie, a editat fotografia după ce a intrat într-o relație online cu un bărbat asiatic.

Tânăra le-a arătat fotografia prietenilor într-un chat privat de la Instagram, explicând că singura modalitate în care ar avea aprobarea părinților prietenului ei ar fi dacă ar arăta ca fata din fotografie, scrie Daily Mail.


Unul dintre prietenii ei din chat a luat fotografia și a distribuit-o online, iar Phoebe, speriată de reacția care ar fi urmat, și-a pus capăt zilelor spânzurându-se.

Poliția din orș a deschis o anchetă, iar după ce au vorbit cu prietenii ei au constatat că fata se temea că va fi considerată rasistă după ce fotografia a fost distribuită online și a ajuns mai departe decât se aștepta.

”Au existat o serie de reacții negative, iar i-a spus prietenului care a postat-o online să o dea jos pentru se temea de o serie de reacții negative din partea comunității asiatice din zon”, a explicat detectivul Katherine Tomkins, de la West Midlands Police.

Phoebe era o gimnastă talentată și visa să devină moașă.”[1]

Iata unde s-a ajuns din cauza corectitudinii politice! Corectitudinea politica este o ideologie neomarxista. Astazi, daca afirmi ca nu esti de acord cu casatoriile LGBT si cu adoptiile de copii de catre persoanele LGBT, daca nu esti de acord cu multiculturalismul, vei fi etichetat “rasist”, “xenofob”, “nazist”, “fascist”, “homofob”, “islamofob”. Corectitudinea politica inseamna cenzura. Neomarxistii vor sa restranga libertatea de exprimare sub pretextul tolerantei.

SURSE

  1. https://www.libertatea.ro/stiri/stiri-externe/o-adolescenta-s-a-sinucis-de-teama-ca-va-fi-numita-rasista-2019659
  2. Foto: dinnertopics.wordpress.com

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...

Citește mai multe:
China a fost rampa de lansare a virusului globalist, care are misiunea de a distruge suveranitatea națională, credința, familia, libertățile și de a instaura Noua Ordine Mondială

Ministerul Sănătății ne învață că “trebuie să avem încredere în vaccinuri”, dar ascunde problema dezinfectanților diluați de la Hexi Pharma

Un fost profesor universitar de fizică a brevetat o piramidă, care generează curent electric prin efectul de piramidă. “Produc energie electrică gratuită prin efectul de piramidă”

CIA acuzată că susține grupările teroriste și le plătește salarii teroriștilor

Întâlniri stranii cu diverse specii extraterestre în fostul URSS

Închide