Corectitudinea politică: O adolescentă s-a sinucis de teamă că va fi numită rasistă din cauza unei fotografii de pe Facebook

by “O adolescentă s-a sinucis de teamă că va fi numită rasistă din cauza unei fotografii de pe Facebook O adolescentă s-a sinucis de teamă că va fi numită rasistă după ce o fotografie în care și-a editat culoarea pielii a fost distribuită online pe Facebook Phoebe Connop, de 16 […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

“O adolescentă s-a sinucis de teamă că va fi numită rasistă din cauza unei fotografii de pe Facebook

O adolescentă s-a sinucis de teamă că va fi numită rasistă după ce o fotografie în care și-a editat culoarea pielii a fost distribuită online pe Facebook


Phoebe Connop, de 16 ani, din Halesowen, Marea Britanie, a editat fotografia după ce a intrat într-o relație online cu un bărbat asiatic.

Tânăra le-a arătat fotografia prietenilor într-un chat privat de la Instagram, explicând că singura modalitate în care ar avea aprobarea părinților prietenului ei ar fi dacă ar arăta ca fata din fotografie, scrie Daily Mail.


Unul dintre prietenii ei din chat a luat fotografia și a distribuit-o online, iar Phoebe, speriată de reacția care ar fi urmat, și-a pus capăt zilelor spânzurându-se.

Poliția din orș a deschis o anchetă, iar după ce au vorbit cu prietenii ei au constatat că fata se temea că va fi considerată rasistă după ce fotografia a fost distribuită online și a ajuns mai departe decât se aștepta.

”Au existat o serie de reacții negative, iar i-a spus prietenului care a postat-o online să o dea jos pentru se temea de o serie de reacții negative din partea comunității asiatice din zon”, a explicat detectivul Katherine Tomkins, de la West Midlands Police.

Phoebe era o gimnastă talentată și visa să devină moașă.”[1]

Iata unde s-a ajuns din cauza corectitudinii politice! Corectitudinea politica este o ideologie neomarxista. Astazi, daca afirmi ca nu esti de acord cu casatoriile LGBT si cu adoptiile de copii de catre persoanele LGBT, daca nu esti de acord cu multiculturalismul, vei fi etichetat “rasist”, “xenofob”, “nazist”, “fascist”, “homofob”, “islamofob”. Corectitudinea politica inseamna cenzura. Neomarxistii vor sa restranga libertatea de exprimare sub pretextul tolerantei.

SURSE

  1. https://www.libertatea.ro/stiri/stiri-externe/o-adolescenta-s-a-sinucis-de-teama-ca-va-fi-numita-rasista-2019659
  2. Foto: dinnertopics.wordpress.com

Citiți și...

Armata SUA doreste sa manipuleze Facebook si Twitter cu propaganda pro americana ! Oamenii inteligenti nu se vor lasa inselati !
15 locuri de pe Planeta care le sunt interzise oamenilor
Războiul din Libia (2011) - eliminarea lui Gaddafi de către SUA și UE
Noua Ordine Sexuală
Operațiuni Negre (USAP) - proiectele guvernamentale secrete
Ambasadorul Rusiei în Turcia a fost împușcat mortal în timp ce susținea un discurs. Asasinul a strigat ”Allahu Akbaru!”
Misterele Antarcticii: O lume ascunsă de ochii oamenilor
Thierry de Montbrial, lider al Bilderberg, la București: „Rusia este o putere militară, dar nu mai este o super-putere. Dacă situația actuală privind refugiații va continua, întreaga Europă de Vest va fi condusă de guverne populiste”. Iluminatii urăsc Rusia și naționalismul deoarece se opun Noii Ordini Mondiale
SUA cer prelungirea anchetei ONU asupra armelor chimice din Siria. SUA mint și susțin ca Bashar al-Assad este "vinovat" de atacul cu gaz neurotoxic sarin din aprilie asupra localității siriene Khan Shaykhun, soldat cu peste 80 de morți. Să nu uităm că SUA au mințit o lume întreagă afirmând că Saddam Hussein are "arme chimice, biologice și de distrugere în masă". SUA au creat și finanțat organizația teroristă ISIS, în timpul "Primăverii Arabe" (2010 - 2011), cu scopul de a-l înlătura pe Președintele Siriei, Bashar al-Assad!
Armele nucleare nedeclarate ale Israelului, important factor de destabilizare al Orientului Mijlociu
Un fost Ministru israelian al Apărării a declarat că Israelul are un canal de comunicare cu teroriștii ISIS și că teroriștii ISIS și-au cerut scuze după ce i-au atacat pe soldații IDF (Israel Defense Forces)
Marxismul Cultural și dictatura minorităților
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul Intelligence România (DIR)

Departamentul Intelligence România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro