“Corectitudinea Politică” și Neomarxismul împotriva libertății de exprimare în Olanda: Naționalistul Geert Wilders riscă închisoarea pentru că ar fi spus despre islam că este o “ideologie a războiului și urii”

Distribuie!by “Un politician de extrema-dreapta din Olanda risca inchisoarea pentru ca ar fi spus despre islam ca este o” ideologie a razboiului si urii” Politicianul de extrema-dreapta Geert Wilders este anchetat pentru prespusele observatii inflamatorii privind islamul, facute intr-un discurs rostit in Austria in urma cu doi ani, au anuntat […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Un politician de extrema-dreapta din Olanda risca inchisoarea pentru ca ar fi spus despre islam ca este o” ideologie a razboiului si urii”

Politicianul de extrema-dreapta Geert Wilders este anchetat pentru prespusele observatii inflamatorii privind islamul, facute intr-un discurs rostit in Austria in urma cu doi ani, au anuntat vineri procurorii, relateaza AFP, potrivit News.ro.


Ancheta care il vizeaza pe Wilders vine dupa o cerere de asistenta judiciara inaintata de Viena, dupa un discurs rostit de Wilders la o reuniune a Partidului Libertatii, de extrema-dreapta (FPOe).

Wilders ar fi spus atunci ca “islamul este o ideologie a razboiului si urii” si ca “islamul le cere oamenilor sa devina teroristi – Coranul nu lasa nicio indoiala in acest sens”, scrie cotidianul olandez Algemeen Dagblad (AD).


Discursul a determinat organizatiile musulmane din Austria sa depuna plangere impotriva lui Wilders pentru incitare la ura.

Acesta risca sa fie condamnat la inchisoare.

“Am primit o cerere din partea autoritatilor austriece si o studiem”, a declarat un purtator de cuvant al Parchetului olandez, Vincent Veenman.

Potrivit lui, este prea devreme pentru a spune daca politicianul va fi inculpat.

“Am decis sa nu il punem sub acuzare aici (in Austria- n.r.), ci sa trimitem cazul colegilor nostri olandezi, din consideratii de ordin practic”, a explicat purtatoarea de cuvant a Parchetului olandez, Nina Bussek.

Wilders a raspuns anuntului pe Twitter.

“De necrezut. Sa prinda banditi si teroristi in loc sa puna sub acuzare un politician pentru ca spune adevarul despre islam”, a scris el.”[1]

SURSE

  1. http://www.hotnews.ro/stiri-international-21799542-politician-extrema-dreapta-din-olanda-risca-inchisoarea-pentru-spus-despre-islam-este-ideologie-razboiului-urii.htm
  2. Foto: moroccoworldnews.com

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Etichete:

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro