Coreea de Nord acuză CIA că a încercat să-l asasineze pe Kim Jong-un

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Coreea de Nord acuză serviciul de inteligență din SUA că ar pregăti asasinatul liderului nord-coreean Kim Jong-un cu ajutorul „substanțelor biocide”, relatează BBC.

Regimul de la Phenian a amenințat cu un contra atac terorist asupra Statelor Unite și a Coreei de Sud, drept răspuns pentru presupusa tentativă de asasinare a lui Kim Jong-un, relatează Yonhap. „Atacul anti-terorist va începe din acest moment”, a precizat regimul.


Agenția de presă nord-coreeană, KCNA, susține că un grup s-ar fi infiltrat în țară și ar fi încercat să folosească substanțe radioactive, cu nanoparticule otrăvitoare, în presupusul complotul orchestrat de agenția de inteligență și afirmă că autoritățile îi vor găsi și „distruge fără milă” pe „teroriști”.

Kim Jong-un ar fi fost ținta atacului la o paradă militară. Un nord-coreean ar fi fost „corupt și mituit” de către serviciile de inteligență din Coreea de Sud, când acesta lucra în Rusia. Agenția de presă menționează o serie de plăți făcute către acesta și susține că, la reîntoarcerea în Phenian, acesta ar fi primit instrucțiuni detaliate despre posibile modalități de atac.


Agenția a mai precizat că efectele substanțelor vor fi vizibile în decurs de 6-12 luni.”[1]

SURSE

  1. http://www.digi24.ro/stiri/externe/mapamond/coreea-de-nord-acuza-cia-ca-a-incercat-sa-l-asasineze-pe-kim-jong-un-718459
  2. Foto: digi24.ro

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Secolul american Rockefeller
„Tehnologia neagră” preluată din surse extraterestre de către „elita” Noii Ordini Mondiale este cu aproximativ 10.000 de ani înaintea tehnologiei utilizate în civilizația noastră „la vedere”
Proiectul HAARP și controlul timpului
Pentagonul recunoaște că folosește drone pentru a spiona cetățenii americani
Operaţiunea "Rapid şi furios": În anul 2011, Biroului pentru Alcool, Tutun, Arme de Foc şi Explozibili din SUA (ATF) a lansat operaţiunea „Rapid şi furios” prin care furnizau arme de contrabandă celor mai periculoşi traficanţi de droguri din Mexic, cu pretextul că astfel vor putea urmări traseul armelor şi vor reuşi să anihileze reţelele de trafic de droguri
Noua Ordine Mondială: Agenda 2030 și Marea Resetare
Guvernul ungar a depus proiectul de lege Stop Soros
Statuia Libertății a fost arestată de către FBI - colabora cu teroriștii ISIS și Al Qaeda
Tehnologia 5G și controlul global
Documente Wikileaks: CIA a infiltrat toate partidele din Franța - o campanie de spionaj desfăşurată în 2012 de către CIA cu privire la alegerile prezidenţiale din Franţa
Dezvăluiri din istoria secretă a manipulării: experimentele şi planurile criminale elaborate de Institutul Tavistock
Vladimir Putin îl susține pe Președintele Venezuelei, Nicolas Maduro, și a condamnat imixtiunile din exterior care au provocat criza politică. SUA au orchestrat lovitura de stat din Venezuela, pentru a le aduce "democrația liberală"
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...