Coreea de Nord: ”Donald Trump ne-a declarat război”. Răspunsul Casei Albe: ”E absurd”

by “Coreea de Nord a acuzat luni seară Statele Unite că au declarat război Phenianului și amenință că va doborî bombardierele americane, relatează AFP. Ministrul nord-coreean de Externe, Ri Yong-ho, l-a acuzat luni pe preşedintele american Donald Trump că a declarat război ţării sale şi că Phenianul îşi rezervă dreptul […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

“Coreea de Nord a acuzat luni seară Statele Unite că au declarat război Phenianului și amenință că va doborî bombardierele americane, relatează AFP.

Ministrul nord-coreean de Externe, Ri Yong-ho, l-a acuzat luni pe preşedintele american Donald Trump că a declarat război ţării sale şi că Phenianul îşi rezervă dreptul de a doborî bombardierele americane. Reacția Casei Albe a venit repede: ”Ideea că am declarat război Coreei de Nord este absurdă”, susține administrația americană, potrivit AFP.


”Toată lumea ar trebui să-și amintească clar că Statele Unite au declarat primele război țării noastre”, le-a spus ministrul de externe Ri Yong-Ho jurnaliștilor la New York, unde a participat la sesiunea anuală a Adunării Generale a ONU.

”Din moment ce Statele Unite au declarat război țării noastre, avem tot dreptul de a lua contramăsuri, inclusiv doborârea de bombardiere strategice americane chiar și atunci când acestea nu se află în spațiul nostru aerianț, a declarat șeful diplomației nord-coreene.


Sâmbătă, bombardiere americane au zburat în apropierea coastelor Coreei de Nord pentru a transmite un “mesaj clar” Phenianului, ale cărui provocări și ambiții nucleare au declanșat furia președintelui Donald Trump, a informat Pentagonul.”[1]

Este evident faptul ca, pentru prima data in istorie, SUA se tem de o tara, Coreea de Nord. SUA stiu ca Rusia si China nu vor accepta sa atace Coreea de Nord.

SURSE

  1. http://stirileprotv.ro/stiri/international/coreea-de-nord-ameninc-a-ca-va-dobori-bombardierele-americane-sua-ne-au-declarat-razboi.html
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Eugenismul – planul de reducere a populatiei Planetei prin controlul nasterilor si sterilizarea fortata! Charles Darwin a fost un important membru sprijinit de Rothschild pentru a dezvolta planul eugenismului! China comunista e un “model” ales de Iluminatii pentru a ne arata cum trebuie sa fie Noua Ordine Mondiala!
Un neurolog american sustine ca "cyborg-ii umani reprezinta o idee teribila"! O armata de cyborgi scapata de sub control poate oricand sa devina realitate!
Islanda refuza sa intre in UE, asta dupa revolutia pasnica din octombrie 2008 ! "Noi am trecut deja prin criza in care sinteti voi acum, dar voi nu ati invatat nimic ! Acestia in octombrie 2008 au bagat la puscarie toti bancherii corupti !
Suedia doreste sa renunte la banii cash, inlocuindu-i cu cei electronici, sub pretextul protectiei de hoti ! Adevaratii hoti sint bancherii care vor sa aiba un control absolut !
Armele Iluminaților - arme psihotronice, arme cu microunde, arme termice cu muniție termobarică, bombe cu plasmă
Fundamentaliștii Islamici, Frăția Musulmană și CIA – rolul lor de a menține războiul în Orientul Mijlociu
15 locuri de pe Planeta care le sunt interzise oamenilor
Zborul 93 și „misterul” lui... o filmare de la locul „prăbușirii”, care nu a fost reluată niciodată
Obama a încercat să blocheze ancheta emailurilor lui Hillary Clinton
Diplomat britanic: "Un milion de africani sunt în drum spre Europa"
Totalitarism cu față umană: O tânără australiană a fost concediată pentru că nu este de acord cu „căsătoria” între persoane de același sex
Marxismul Cultural - dictatura "toleranței", a "diversității" și a minorităților
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro