Coronavirusul Covid-19, România și Noua Ordine Mondială

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Dupa ce sefa Directiei Judetene de Sanatate din Suceava, Dr. Manuela Trifatar, a recunoscut ca s-a umflat numarul persoanelor „infectate”, raportandu-se teste, ca si cum ar fi persoane, in mod normal, trebuia deschisa o ancheta penala. Aceasta a fost demisa. Evident, facand aceasta dezvaluire le-a stricat planul celor din Guvernul Romaniei, care, la randul lor, pun in aplicare ordinele venite de la Organizatia Mondiala a Sanatatii, o organizatie corupta, condusa de Tedros Adhanom, membru al Partidului Comunist din Etiopia.

Sunt fapte extrem de grave. Cati au fost, de fapt, infectati si cati au murit din cauza virusului in aceste luni? Exista indicii temeinice ca s-au umflat cifrele pentru a se putea justifica starea de urgenta (care a incalcat drepturile omului) si, apoi, starea de alerta (care, de fapt, este continuarea starii de urgenta). In Italia, este mare scandal cu privire la raportari false.

Fostul Presedinte al Colegiului Medicilor din Romania, Dr. Vasile Astarastoae, spune ca pana in iulie vor mai fi doar cazuri sporadice.

„Medicul ieșean Vasile Astărăstoae a făcut mai multe analize în ultimele săptămâni a ciudățeniilor medicale din această criză. Astăzi ridică o nouă problemă: de ce nu se fac necropsii pe corpurile celor morți din cauza acestui virus. Faptul este cu atât mai ciudat cu cât este pentru prima oară când acest instrument de cercetare medicală nu este folosit.” (capital.ro)

Dr. Vladimir Belis, fost director al Institutului National de Medicina Legala, a afirmat ca „graficul deceselor de Covid este gresit. Fara autopsii, nu se poate sti cu adevarat. Nu putem sa spunem ca testul este pozitiv si gata, asta e cauza decesului” (activenews.ro)

Raed Arafat vine si ne spune ca va veni un al doilea val. Savantul francez Didier Raoult, expert in microbiologie, spune ca nu va veni un al doilea val.

Cat despre kiturile de testare, Presedintele Tanzaniei a afirmat public ca acestea dau rezultate eronate. India a trimis inapoi kiturile in China, acuzand ca dau rezultate eronate. Cei din Guvernul Romaniei stiau foarte bine ca aceste kituri dau rezultate eronate, dar le-au folosit, in aceste luni, pentru a putea justifica masurile totalitare pe care le-au luat.

Termoscanarea la intrarea in supermarketuri sau in alte locatii a fost o alta masura ilegala pe care Guvernul a cerut-o, stabilind limita de 37.3 grade. Temperatura corpului uman variaza. Daca alergi, temperatura va creste, la fel daca ai o infectie la masea. Exista si febra de cauza neinfectioasa (cancer, boli autoimune etc.).

Sunt oameni care au murit, pentru ca nu au avut acces la tratament, vorbim despre pacientii non-Covid. Pentru toate aceste fapte deosebit de grave, acestia trebuie sa raspunda penal.

Adevarul despre coronavirusul Covid-19 iese la iveala!

Guvernul PNL si mass-media i-au mintit pe oameni cu privire la coronavirusul Covid-19. In aceasta perioada, Guvernul PNL si mass-media au creat o isterie uriasa, fara precedent, creand o panica uriasa in randul oamenilor. Majoritatea oamenilor au acceptat sa le fie restranse libertatile, chiar daca acel decret emis de Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, este neconstitutional, conform explicatiilor oferite de Gheorghe Iancu, fost avocat al Poporului.

„Gheorghe Iancu susține că președintele trebuia să dea un decret de două rânduri și apoi Parlamentul trebuia să stabilească care sunt drepturile fundamentale care sunt restrânse în exercitare.

„Primul decret privind instituirea stării de urgență în România, dat de președintele Klaus Iohannis, este neconstituțional. Art 4 din OUG 1/99 spune că cele două stări, de asediu sau de urgență, trebuie să respecte articolul 53 din Constituție.

Art. 53, alin 1 din Constituție spune că limitarea exercitării unor drepturi trebuie să fie făcută prin lege, nu prin decret al președintelui. E cu totul altceva. Nu m-a întrebat nimeni de treaba asta până acum. Totul s-a făcut ilegal, trebuia să fie implicat Parlamentul. Trebuia să dea un decret de două rânduri și apoi Parlamentul trebuia să stabilească care sunt drepturile fundamentale care sunt restrânse în exercitare, nu președintele. Asta se numește dictatură. Mă tot întreb ce consilieri poate să aibă președintele la Cotroceni.” (psnews.ro)

Guvernul PNL a desfasurat o operatiune de cenzura asa cum nu s-a mai intamplat niciodata in istoria postdecembrista a Romaniei. Au cenzurat site-uri pe banda rulanta, la gramada, spunand minciuna ca aceste site-uri ar difuza „stiri false”. Culmea este ca stirile false distribuite pe site-ul presidency.ro, dar si alte informatii false guvernamentale nu sunt cenzurate! Guvernul PNL a umflat numarul celor morti de coronavirus.

In aceasta perioada a istiriei Covid-19, au existat persoane, care nu au crezut toate informatiile transmise publicului de catre guvern. Nu poti sa-i pacalesti pe toti. Unii au inceput sa se intrebe de ce in aceasta perioada ni se vorbeste la TV numai de persoane care au murit de Covid-19 si nu se mai vorbeste despre persoane care au murit de cancer, infarct si alte boli? Raspunsul este simplu: a existat o campanie de isterie pusa la cale de catre Guvernul PNL, care a executat ordinele emise de Organizatia Mondiala a Sanatatii, condusa de comunistul Tedros Adhanom. Majoritatea presei din Romania s-a transformat din „cainele de paza al democratiei” intr-o fiara salbatica. Guvernul PNL a anuntat ca va aloca 40 de milioane de euro pentru o campanie de informare in mass-media cu privire la Covid-19. Dupa ce a criticat Suedia ca a refuzat sa adopte masurile restrictive, OMS lauda Suedia, care a ales sa foloseasca strategia imunitatii de grup, o strategie care i-a deranjat pe globalisti.

Pai, ce sa mai „informeze”? Nu si-au facut deja treaba? Aceasta este o operatiune a Guvernului PNL de a cumpara presa. Publicatiile incomode sunt cenzurate: Ministrul de Interne, Marcel Vela, transmite solicitare catre Presedintele ANCOM, Sorin Grindeanu, iar acesta imediat pune in aplicare cenzura. Desi membrii Grupului de Comunicare Strategica nu sunt cunoscuti, au aparut informatii in presa despre un personaj, membru PNL, care ar fi seful cenzurii.

„Andi-Eduard Manciu este șeful Grupului de Comunicare Strategică, structura guvernamentală care a decis închiderea unor siteuri, între care justițiarul.ro sau ortodoxinfo, relatează jurnalistul Ion Spânu în Cotidianul.” (activenews.ro)

Cand credeau cei din Guvernul PNL ca operatiunea se desfasoara conform dorintei lor, vine Secretarul de Stat in Ministerul Sanatatii, Horatiu Moldovan, care spune ca „sunt raportate multe decese din cauza Covid la pacienți care mor din altă cauză”. Exact ce spuneau diverse publicatii, care au fost cenzurate! Declaratia lui Horatiu Moldovan vine la scurt timp dupa ce, in Guvernul Austriei, a existat o scurgere de informatii, care ne spune ca Premierul Sebastian Kurz a cerut membrilor guvernului sa induca puternic frica de coronavirus in randul populatiei.

Consideram ca pentru toate aceste minciuni trebuie sa existe o raspundere penala. Din cauza acestei isterii, sustinuta de Guvernul PNL si amplificata de mass-media, economia tarii a ajuns pe marginea prapastiei.

SURSE


  1. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...