Coronavirusul Covid-19 și Noua Ordine Mondială

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Tot ce avem nevoie este o criză majoră, iar naţiunile vor accepta Noua Ordine Mondială.”[1] – David Rockefeller, într-un discurs din 23 septembrie 1994, la un dineu al ambasadorilor ONU.

Coronavirusul, conceput în laborator ca o armă biologică de distrugere în masă


“Coronavirusul a fost conceput ca o armă destinată „răspândirii eficiente în rândul oamenilor” potrivit mai multor lucrări științifice dezvăluite de Francis Boyle, profesor de drept internațional și expert în studiul războaielor biologice, într-un interviu acordat lui Alex Jones, gazdă a unei emisiuni radio.

Lucrarea descrie noul coronavirus CoVid-19 ca având proprietăți unice de „gain of function”, care îl fac o armă biologică perfectă, confirmând în același timp că aceste noi proprietăți au origini artificiale, și nu o evoluție virală naturală. Cu alte cuvinte, virusul a fost conceput în laborator.


Tehnologia „gain of function” constituie o mutație a ADN-ului cu substanțe periculoase folosite într-un război biologic.

„Cred că am dovezi decisive despre originea acestui virus și el provine de la trei laboratoare BSL (Biosafety Level) legate de programul de arme biologice de la Universitatea din Carolina de Nord”, a declarat profesorul Boyle.

Profesorul face apel la un studiu din 2015 despre virusul SARS, precizând că: „Trebuie să fim atenți la cei implicați în conceperea SARS. Sunt toți acești indivizi de la Universitatea din Carolina de Nord și un membru al agenției federale Food and Drug Administration (FDA) – prin urmare, nu te poți încrede în FDA. La sfârșitul listei, cine credeți că este implicat? Zhengli-Li Shi, cercetător în Laboratorul de Patogeni Speciali și Biosiguranță, Institutul de Virologie Wuhan, Academia Chineză de Științe, Wuhan, China.”

„Așadar, este foarte clar pentru mine că Zhengli-Li Shi a obținut această tehnologie „gain of function” pentru SARS de la acest laborator al Universității din Carolina de Nord”, adaugă Boyle.

Într-o altă lucrare științifică, doi profesori de la Universitatea de Tehnologie din China de Sud concluzionează, de asemenea, că noul CoVid-19 „a scăpat” din laboratorul BSL-4 din Wuhan.

Mai mult, profesorul Boyle este de părere că virusul a infectat China accidental, căci scopul său inițial era să fie folosit împotriva rușilor.

 

Între timp, o fabrică din Melbourne, Australia, a început să producă o doză de test pentru un potențial vaccin contra coronavirusului, iar oamenii de știință vor începe testele pe animale săptămâna aceasta. Vaccinul-test a fost dezvoltat în șase săptămâni de cercetătorii de la Universitatea din Queensland, folosind prima tehnologie moleculară polipeptidă din lume, inventată în Australia.”[2]

Fostul Premier al Marii Britanii, Gordon Brown, cere un Guvern Mondial care să lupte cu coronavirusul

“Potrivit cotidianului britanic The Guardian, Gordon Brown, fost premier al Marii Britanii, a cerut liderilor mondiali crearea unei forme de guvern global provizoriu pentru gestionarea pandemiei de coronavirus.

BRUXELLES, 27 mart – Sputnik, Daniela Porovăț. „Această problemă nu poate fi abordată pe plan național. Trebuie să existe un răspuns global, coordonat”, afirmă acesta, potrivit The Guardian.

În viziunea lui Gordon Brown ar trebui constituit un grup de experți cu puteri de executiv global al cărui obiectiv principal să fie crearea unui vaccin, producerea lui și prevenirea speculei pe seama vaccinului.

Brown a spus că a întâmpinat rezistență și în 2008 să folosească G20 ca un vehicul  pentru a lupta cu criza globală, dar ar trebui să fie clar pentru liderii lumii că nu există posibilitatea unei abordări individuale care să funcționeze.

 

”Avem nevoie de un fel de executiv lucrativ. Dacă ar fi să o fac din nou, aș face din G20 o organizație mai largă pentru că în circumstanțele actuale trebuie să asculți și de țările care sunt cele mai afectate, țările care contează și țările unde există potențialul ca un număr masiv de persoane să fie afectate, precum cele din Africa”, a declarat Brown.”[3]

“Kissinger, virusul și ordinea mondială

Kissinger: democrațiile să susțină valorile iluministe

Care este soluția lui Kissinger? ”Democrațiile lumii trebuie să apere și să susțină valorile Iluminismului. Renunțarea la contrabalansarea puterii cu legitimitatea va duce la dezintegrarea contractului social, atât pe plan intern, cât și internațional”.

Ce vrea să spună Kissinger prin ”valorile iluministe”? ”Să fie oare ceea ce vedem în fotografiile de la Abu Ghraib sau în imaginile din Falluja sau în rapoartele despre închisorile secrete unde agenții serviciilor americane îi băteau pe cei răpiți? Se pun în practică valorile iluministe la Guantanamo, sau la baza aeriană de la Bagram, sau în Mosul, care a fost transformat în ruine de bombardamentele SUA? Kissinger poate să vorbească cât vrea despre valorile iluministe, dar el știe dintr-o experiență nemijlocită că acestre valori au fost cocoțate pe un munte de cadavre ale celor care s-au sacrificat în numele ordinii mondiale liberale”, scrie Eurasia Review.”[4]

Henry Kissinger si Memorandumul 200: reducerea populatiei Pamantului

“Faptul că Statele Unite au văzut în Naţiunile Unite un mijloc de a promova avortul şi controlul populaţiei în toată lumea a fost ilustrat de aşa-numitul Memorandum Kissinger asupra populaţiei din 1974. Memorandumul 200 de Studii de Securitate Naţională, scris de către Henry Kissinger, sugera că e necesar, în interes strategic, economic şi militar al Statelor Unite să se limiteze creşterea populaţiei din ţările din lumea a treia. În acest scop, raportul propunea un plan de a reduce media familiei în toată lumea la doi copii, până în anul 2000.

Naţiunile Unite şi instituţiile financiare internaţionale au adoptat politici de control al populaţiei.

Unii susţinători ai controlului populaţiei afirmă că sporirea populaţiei va duce la epuizarea resurselor naturale.

Motivul real al celor care susţin controlul populaţiei este să menţină acelaşi echilibru de putere. Aceasta a fost demonstrat clar de către Henry Kissinger în National Security Study Memorandum 200, în 1974,şi apoi, subliniat de către Dr. Charles Ravenholt, director al oficiului pentru populaţie al USAID, în 1979: „Controlul populaţiei este necesar pentru a menţine o funcţionare normală a intereselor comerciale ale Statelor Unite în toată lumea. Fără a încerca să ajutăm acele ţări în dezvoltarea lor economică şi socială, lumea s-ar revolta împotriva prezenţei comerciale a SUA. Elementul obligatoriu este interesul propriu. Dacă explozia populaţiei continuă fără nici un control, aceasta poate duce la asemenea condiţii economice dezastruoase care vor genera revoluţii. Iar revoluţiile reprezintă ultimul lucru benefic pentru interesele Statelor Unite.”

Raportul NSSM 200 (National Security Study Memorandum 200), documentul care a fost moşit de Henry Kissinger, în 1974, şi care a marcat debutul oficial al guvernului american pe frontul controlului populaţiei. În acest raport se sublinia că securitatea naţională a SUA era ameninţată de creşterea populaţiei în lume. Astfel, controlul populaţiei a fost considerat de americani drept o armă în „războiul rece”.

Rezultatul imediat a fost o creştere uriaşă a cheltuielilor SUA şi a aliaţilor lor pentru controlul populaţiei. Erau vizate zeci de ţări din lume, în special cele vulnerabile la revolte (cum ar fi Thailanda) sau cele care erau depozitare de metale preţioase (cu precădere partea de sud a Africii). În acest fel, milioane şi milioane de dolari ai SUA au alimentat – şi continuă să alimenteze – prin ajutoarele pentru dezvoltare programele de control al naşterii.”[5]

SURSE

  1. David Rockefeller, într-un discurs din 23 septembrie 1994, la un dineu al ambasadorilor ONU.
  2. https://www.qmagazine.ro/coronavirusul-conceput-in-laborator-ca-o-arma-biologica-de-distrugere-in-masa
  3. https://ro.sputnik.md/International/20200327/29679865/Fost-premier-britanic-cere-un-guvern-mondial-care-sa-lupte-cu-coronavirusul.html
  4. https://www.cotidianul.ro/kissinger-virusul-si-ordinea-mondiala/
  5. https://www.facebook.com/356579791140499/photos/despre-controlul-popula%C5%A3iei-la-nivel-interna%C5%A3ionalna%C5%A3iunile-uniteorganiza%C5%A3ia-na%C5%A3/727725887359219/
  6. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...