Coronavirusul, o armă biologică a SUA?

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Americanii sunt supărați pe „rușii cei răi”, care spun că, coronavirusul este o armă biologică creată de Agenția Centrală de Informații (CIA). SUA și propaganda globalistă consideră această afirmație ca fiind una mincinoasă, cei de la CIA făcând numai fapte „bune”. Istoria ne arată contrariul.

De exemplu, CIA a recunoscut public că a orchestrat lovitura de stat din Iran, în 1953, când l-au înlăturat de la conducere le Premierul Iranului, Mohammed Mossadegh. În 1953, CIA a inițiat Proiectul MK-UKTRA, făcând experimente pe oameni. CIA a orchestrat operațiunea Gladio și a comis atentate teroriste în Europa alături de MI6 și NATO. Așadar, istoria CIA este una întunecată.


Globaliștii au creat o uriașă isterie în lume cu privire la coronavirus, cu scopul de a putea restrânge libertățile oamenilor, așa cum fac după atentatele teroriste. Globaliștii se folosesc de frică. Globaliștii știu că prin frică oamenii pot fi convinși să renunțe la libertate.

Departamentul de Informații România (DIR)

www.dir.org.ro

11 martie 2020

 

Dacă deschizi televizorul, o să vezi tot felul de isterici, care distribuie tot felul de știri false, alarmiste, amplificând o stare de panică în rândul populației. Globaliștii se folosesc de coronavirus, pentru a încerca să restrângă libertățile oamenilor, dar și pentru a implementa va**inarea obligatorie. Am trecut prin boala vacii nebune, SARS, gripa aviară, gripa porcină, antrax și omenirea nu s-a sfârșit.

Globaliștii folosesc Dialectica Hegeliană: Problemă – Reacție – Soluție. Pentru ca această tehnică de manipulare să aibă succes, globaliștii folosesc presa pentru a inocula frica. Prin frică, oamenii sunt gata să renunțe la libertate, dacă globaliștii le asigură „securitate”. Este doar o iluzie.


Potrivit site-ului csid.ro, Guvernul din Shanghai recomandă vitamina C pentru coronavirus. Globaliștii au reacționat imediat și spun că nu există nicio dovadă și că nu există tratament, în acest moment. La fel spun și despre canabis că nu există dovezi că ar vindeca cancerul, deși sunt nenumărate persoane care s-au vindecat cu ulei de canabis. Industria Farmaceutică nu acceptă o altă vindecare in afară de cea clasică.

Departamentul de Informații România (DIR)

www.dir.org.ro

11 martie 2020

„Coronavirusul, conceput în laborator ca o armă biologică de distrugere în masă

Coronavirusul a fost conceput ca o armă destinată „răspândirii eficiente în rândul oamenilor” potrivit mai multor lucrări științifice dezvăluite de Francis Boyle, profesor de drept internațional și expert în studiul războaielor biologice, într-un interviu acordat lui Alex Jones, gazdă a unei emisiuni radio.

Lucrarea descrie noul coronavirus CoVid-19 ca având proprietăți unice de „gain of function”, care îl fac o armă biologică perfectă, confirmând în același timp că aceste noi proprietăți au origini artificiale, și nu o evoluție virală naturală. Cu alte cuvinte, virusul a fost conceput în laborator.

Tehnologia „gain of function” constituie o mutație a ADN-ului cu substanțe periculoase folosite într-un război biologic.

„Cred că am dovezi decisive despre originea acestui virus și el provine de la trei laboratoare BSL (Biosafety Level) legate de programul de arme biologice de la Universitatea din Carolina de Nord”, a declarat profesorul Boyle.

Profesorul face apel la un studiu din 2015 despre virusul SARS, precizând că: „Trebuie să fim atenți la cei implicați în conceperea SARS. Sunt toți acești indivizi de la Universitatea din Carolina de Nord și un membru al agenției federale Food and Drug Administration (FDA) – prin urmare, nu te poți încrede în FDA. La sfârșitul listei, cine credeți că este implicat? Zhengli-Li Shi, cercetător în Laboratorul de Patogeni Speciali și Biosiguranță, Institutul de Virologie Wuhan, Academia Chineză de Științe, Wuhan, China.”

„Așadar, este foarte clar pentru mine că Zhengli-Li Shi a obținut această tehnologie „gain of function” pentru SARS de la acest laborator al Universității din Carolina de Nord”, adaugă Boyle.

Într-o altă lucrare științifică, doi profesori de la Universitatea de Tehnologie din China de Sud concluzionează, de asemenea, că noul CoVid-19 „a scăpat” din laboratorul BSL-4 din Wuhan.

Mai mult, profesorul Boyle este de părere că virusul a infectat China accidental, căci scopul său inițial era să fie folosit împotriva rușilor.

Între timp, o fabrică din Melbourne, Australia, a început să producă o doză de test pentru un potențial vaccin contra coronavirusului, iar oamenii de știință vor începe testele pe animale săptămâna aceasta. Vaccinul-test a fost dezvoltat în șase săptămâni de cercetătorii de la Universitatea din Queensland, folosind prima tehnologie moleculară polipeptidă din lume, inventată în Australia.

Reamintim că la momentul prezent coronavirusul a infectat 78.994 de oameni și a ucis 2470.”[1]

Descoperirea virușilor din clasa ”corona”

Coronavirușii au fost decoperiți încă în anul 1965, dar până acum aceștia atacau cu precădere animalele, mai puțin oamenii.

Până în prezent au fost descoperite 30 de tipuri de coronaviruși. În secolul trecut, patru dintre ele declanșau infecții respiratorii acute: 229E, OC43, NL63, HKUI, dar în rare cazuri acestea aveau efect letal și, respectiv, nu erau considerate periculoase.

Circumstanțele bizare în care s-a declanșat primul focar din China

Organizația Mondială a Sănătății a fost notificată de China despre izbucnirea focarului de coronavirus de tip nou pe 31 decembrie 2019, adică în ajunul Anului Nou.

Locul în care s-a declanșat focarul stârnește multe semne de întrebare: Wuhan – un oraș imens cu peste 11 milioane de locuitori, amplasat în centrul Imperiului Celest, unde se intersectează numeroase căi de comunicație feroviară, aeriană și navigabilă și este unul dintre cele mai mari centre logistice din China. Adepții ideii potrivit căreia coronavirusul este o armă biologică susțin că Wuhan este în aceste condiții un punct ideal pentru ”lansarea atacului virusologic”.
În timpul vacanței de iarnă aici au revenit chinezi din toată lumea, care ulterior vor merge în alte țări și astfel vor ”exporta” virusul peste hotarele Chinei.

Potrivit informațiilor oficiale, focarul de coronavirus s-a declanșat la o piață de fructe de mare din Wuhan. Cel mai probabil, virusul, descoperit încă în anii 60 ai secolului trecut, a suferit mutații în organismul unui animal (șarpe sau liliac), iar apoi a ajuns în organismul ”pacientului zero”, precizează RIA Novosti.

Ulterior, virusul a fost descoperit la numeroase persoane și așa s-a confirmat una dintre cele mai mari temeri: COVID-19 se transmite de la om la om și încă pe cea mai simplă cale de contaminare – aeriană.

Pierderile pentru economia globală provocate de coronavirus
Răspândirea rapidă a maladiei i-a pus pe gânduri pe unii experți, care presupun că virusul ucigaș este de fapt sintetic. Dar cui i-ar conveni acest lucru? Nu cred că misterul va fi deslușit vreodată. Cert este că, în această perioadă, China suferă pierderi economice exorbitante din cauza carantinei și a izolării.

Calculele din ultimele zile arată că după declanșarea focarului de coronavirus de tip nou, China a suferit pierderi de aproximativ 200 de miliarde de dolari.

Numără pagubele deja și alte țări – nu doar cele în care există focare de coronavirus, ci și cele care aveau relații economice strânse cu Beijingul.

Operatorii de turism din Rusia au anunțat că au pierdut din cauza coronavirusului 27 de miliarde de ruble, întrucât aU sistat vânzarea pachetelor turistice pentru vizitarea Chinei.

În plus, influența asupra prețurilor internaționale la petrol pe fundalul răspândirii coronavirusului poate costa economia Rusiei 5 miliarde de dolari trimestrial, potrivit estimărilor unor experți, anunță RIA Novosti.”[2]

SURSE

  1. https://www.qmagazine.ro/coronavirusul-conceput-in-laborator-ca-o-arma-biologica-de-distrugere-in-masa/
  2. https://ro.sputnik.md/International/20200301/29370134/Misterul-virusului-ucigas-din-China-Mutatie-genetica-sau-arma-biologica.html
  3. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Armata SUA doreste sa manipuleze Facebook si Twitter cu propaganda pro americana ! Oamenii inteligenti nu se vor lasa inselati !
Donald Trump: "Daca Saddam si Gaddafi s-ar afla inca la putere, lumea ar fi un loc mai bun!"
Războiul universităților împotriva adevărului
Președintele SUA, John Fitzgerald Kennedy, a fost asasinat de către Iluminați
Operațiune "Steag Fals": Armata americană fotografiată în timp ce revopsea avioane de luptă astfel încât să arate ca cele rusești
Pentagonul a publicat fotografii cu abuzurile comise de militari americani in Irak si Afganistan
Palestinienii cer Curţii Penale Internaţionale să ancheteze Israelul
Președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Jucker, un simpatizant al lui Karl Marx: Marx nu este responsabil pentru toate atrocitățile moștenitorilor săi! Jean-Claude Juncker a participat la festivitățile organizate de oficialii localității germane Trier în cinstea împlinirii a 200 de ani de la nașterea lui Karl Marx, care, alături de Friedrich Engels, a pus bazele doctrinei comuniste
Cele șase Mega-Corporații ale Iluminaților care controlează Mass Media în SUA
Premierul Ucrainei ar putea institui Legea Martiala ! SUA si UE dezmembreaza pas cu pas Ucraina ! Legea Martiala - cel mai periculos mod de subjugare a oamenilor care se opun Iluminatilor !
Corectitudinea politică nu intră în vacanță. CNN l-a inventat într-o carte pentru copii pe Moș Crăciun negru, căsătorit cu un alt Moș Crăciun
Grupul Bilderberg – Guvernul mondial secret
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...