Corporatia farmaceutica GSK pregateste un vaccin anti-Ebola pentru a fi testat pe oameni ! Compania criminala GSK a fost gasita vinovada, in trecut, pentru raspandirea de informatii false cu privire la vaccinuri si a platit 3 miliarde de dolari amenda !

by Ce v-am spus eu acum doua saptamani, cand am scris articolul in care am anuntat epidemia de Ebola ? V-am spus in titlu exact asa: “asteptam si propaganda pro vaccinare” ! A durat mult ? Nu, doar a trebuit sa infierbante lumea cat se poate de mult. Sa nu […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Ce v-am spus eu acum doua saptamani, cand am scris articolul in care am anuntat epidemia de Ebola ? V-am spus in titlu exact asa: “asteptam si propaganda pro vaccinare” ! A durat mult ? Nu, doar a trebuit sa infierbante lumea cat se poate de mult.

Sa nu fiu inteles gresit, nu context existenta virusului, doar ca avem precedentul caz cu “gripa porcina”, cand a murit celebrul actor Toni Tecuceanu, iar nemernicii de medici de la Institutul Matei Bals si nu numai, au speculat moartea sa ca “fiind din cauza gripei porcine”, motiv pentru care cozile la vaccinare erau cu sutele. Ulterior, dupa lungi tergiversari, medicii au prezentat raportul final cu privire la moartea lui Tecuceanu, moarte care a survenit in urma contactarii unui virus din spital si nimic mai mult.


Mai multe cititi pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/iluminatii-au-lansat-o-epidemie-de-ebola-pentru-reducerea-populatiei-planetei.

Vaccinul anti-Ebola – primele teste pe oameni !


Cei care ati aprofundat istoria testarilor de vaccinuri pe oameni ori animale, ati observat cum reactiile adverse, generate in urma utilizarii mercurului si a altor substance chimice deosebit de toxice, au fost in mod intentionat ascunse, ele fiind publicate doar de unii medici curajosi care si-au cam dinamitat cariera pentru dezvaluirile facute.

gsk vaccinuri

Preiau o stire publicata in Evenimentul Zilei:

“ZMapp, medicamentul experimental creat de compania americană Mapp Biopharmaceutical, va ajunge în Liberia, pentru tratarea a doi medici infectaţi cu virusul febrei hemoragice. Compania americană anunţă că stocurile medicamentului sunt acum epuizate.

Cei doi medici din Liberia sunt primii africani care vor fi trataţi cu medicamentul experimental, scrie The Guardian. Primele persoane care au beneficiat de tratamentul cu ZMapp au fost doi doctori americani, plecaţi ca voluntari tot în Liberia.

Guvernul american a confirmat informaţia potrivit căreia oficialii din Liberia au contactat compania care produce medicamentul experimental. Această decizie vine la câteva zile după ce compania a fost criticată pentru faptul că refuză să ofere medicamentul şi bolnavilor din Africa de Vest, singurii care au beneficiat de tratament fiind cei doi medici americani şi un spaniol. Compania s-a apărat spunând că dispune de un număr mic de angajaţi, care s-au concentrat pe a produce o cantitate limitată a acestui medicament, spre a fi testat pe animale.

În paralel, Agenţia de sănătate a ONU a anunţat că un vaccin împotriva virusului Ebola ar putea fi gata în anul 2015. Vaccinul urmează să fie produs de compania britanică GSK.

De asemenea, liberienii au declarat că urmează să primească un tratament experimental şi de la Organizaţia Mondială a Sănătăţii, însă nu este deocamdată clar dacă este vorba despre ZMapp sau un alt medicament.

Potrivit ultimului bilanţ făcut public de OMS, 1013 persoane au murit din pricina virusului Ebola în Africa de Vest, în timp ce autorităţile au înregistrat 1848 de cazuri suspecte, probabile sau confirmate de perasoane bolnave. Primul deces în Europa din cauza virusului febrei hemoragice a fost înregistrat în Spania. Preotul repatriat în urmă cu o săptămână din Liberia a decedat marţi dimineaţă, la spitalul Carlos III din Madrid.”[1]

Compania criminala britanica GSK !

Site-ul naturalnews.com[2] ne explica cum profita corporatiile farmaceutice de pe urma “epidemiei de Ebola”. Vorbim de compania britanica GSK, care in urma cu doi ani, pleda vinovata pentru crima in SUA si a fost nevoita sa plateasca 3 miliarde de dolari amenda pentru comiterea unor infractiuni cum ar fi: mituirea medicilor pentru a raspandi informatii false, dar si distribuirea de informatii false, cu buna stiinta, care au indus in eroare oamenii.

Gigantul Glaxo Smith Kline (GSK) a fost de acord sa pledeze vinovat si sa plateasca cele 3 miliarde de dolari pentru a rezolva raspunderea penala si civila pentru pagubele produse in urma promovarii unor medicamente ilegale, care n-au prezentat niciun fel de masura de siguranta. Aceasta companie s-a ocupat de strecurarea unor droguri ca Paxil si Wellbutrin in comert, desi Food and Drug Administration (FDA) a interzis utilizarea acestor substante chimice. Acum va dati seama cine doreste sa ne “proteje” de Ebola prin crearea unui vaccin ? Incredibil, dar adevarat !

Un raport CNBC, ne vorbeste despre faptul ca se pregateste cu pasi repezi, un vaccin experimental impotriva Ebola, in functie de cat de repede se misca aceasta corporatie GSK. Un purtator de cuvant al GSK, a declarat ca, crearea vaccinului experimental va incepe din toamna lui 2014. Daca facem niste calcule vom avea asa: in septembrie 2014 incep studiile clinice, iar vaccinul experimental va fi gata pentru distribuire catre oameni, mai devreme de 2015. Intrebarea care se pune este: exista timp pentru observarea efectelor secundare ale vaccinului ?

Raspunsul este categoric: NU! Oamenii il vor face pe nerasuflate, fiind directionati de catre mass-media.

Zero responsabilitate pentru corporatiile farmaceutice !

Tot site-ul naturalnews.com[2], ne explica cum ca in SUA, este zero responsabilitate pentru producatorii de vaccinuri, indiferent de ce se intampla cu persoana vaccinata (moare sau capata diverse boli pe viata). Mai aflam faptul ca, Congresul American, cel mai “democrat” dintre toate, le-a dat o putere atat de mare corporatiilor farmaceutice, incat acestea pot sa scoata pe piata un vaccin fara sa mai fie nevoite sa-l testeze, evident totul pentru acumularea de profit. Acesta este unul dintre motivele principale pentru care mercurul este folosit in vaccinurile antigripare, cu care sint injectati copiii.

P.S. Consider ca Bil Gates, “tata” planului de reducere al populatiei Planetei prin vaccinare isi freaca deja mainile de bucurie !

SURSE

1. http://www.evz.ro/epidemia-de-ebola-medicamentul-experimental-va-ajunge-in-liberia-sua-spun-ca-stocurile-sunt-epuizate.html

2. http://www.naturalnews.com/046414_Ebola_vaccine_safety_testing_drug_company_profits.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro