Corpul fizic poate trăi fără hrană materială, dar fără energie nu este posibil

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Ştiinţa a lansat teorii ce pun în evidenţă existenţa şi a altor corpuri decât cel fizic. De exemplu, academicianul Eugen Macovschi, în „Teoria pluralităţii nivelurilor de structurare ale materiei în Univers”, arată că omul este format din corpurile fizic, biosic şi noesic, sau altfel spus din materie, energie şi spi­rit.

Iar fiecare dintre acestea reprezintă tot o formă de energie, cu frecvenţe specifice, cuprinse între anumite limite, conform tot unor teorii ştiinţifice pe care le-am amintit, cu alte ocazii, în Jurnal. Deci totul este energie.


Medicina modernă este conservatoare, ea tratează numai corpul fizic, fără să le recunoască pe celelalte. Am afirmat că s-a ajuns la o suprasaturaţie în ceea ce priveşte descoperirile medicale făcute pe corpul fizic, fiind necesar un salt calitativ, în sensul recunoaşterii componentelor energetice ale corpului uman, pentru a ieşi din acest impas. Suprasaturaţia aceasta este semnalată chiar de lumea me­dicală.

Pe de altă parte, tratamenele medicale alopate au două tăişuri. Primul este efectul benefic şi al doilea îl constituie efectele secundare. Medicina alternativă, bazată pe eli­minarea blocajelor energetice din organism, nu are contraindicaţii, iar tratamentul priveşte corpul ca un tot unitar, holistic.


Din alt punct de vedere, corpul fizic poate trăi fără hrană materială, dar fără energie nu este posibil. Există aşa-numitul fenomen cunoscut sub numele de inedie, adică posibilitatea de a trăi fără hrană. Şi dacă acest fenomen poartă un nume, înseamnă că există.

Am prezentat acest fenomen într-unul dintre articolele din Jurnalul de sănătate (septembrie 2009), dând exemple de persoane, studiate sub observaţie medicală, care au trăit zeci de ani fără să mănânce şi fără să bea.

Thereze Neumann din Germania, a trăit astfel din 1922 până în 1962, iar Giri Bala, din India, a trăit 56 de ani fără hrană solidă sau lichidă. Medicina modernă nu a reuşit să explice ştiinţific acest fenomen, pentru că explicaţia se află în zona existenţei corpului energetic şi a celui spiritual, de unde se alimentează cel fizic.”

Sursa: Romulus Popescu – https://jurnalul.ro/paranormal/vederea-inteleptului-ajunge-si-dupa-colt-536974.html

Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...