Corpul spiritual, care însoţeşte corpul fizic pe toată perioada vieţii sale, este parte componentă a Energiei Universale de înaltă frecvenţă, supraluminică, invizibilă pentru corpul fizic

Distribuie!

„Autor: Romulus Popescu

Corpul fizic uman este conceput din energie de joasă frecvenţă, subluminică, cu o densitate atît de mare încît este vizibil. Corpul energetic este cel care alimentează cu energie corpul fizic pentru ca acesta să-şi menţină structura. Corpul spiritual, care însoţeşte corpul fizic pe toată perioada vieţii sale, este parte componentă a Energiei Universale de înaltă frecvenţă, supraluminică, invizibilă pentru corpul fizic.


Omul are două emisfere cerebrale, una aparţine raţiunii legată de viaţa materială, bazată pe analiză şi sinteză, iar cealaltă se bazează pe intuiţie. Prima este legată de trăirile corpului fizic, ce aparţin Pămîntului, şi cea de-a doua este legată de corpul spiritual, care uneşte omul cu Universul, cu Divinitatea.

Oamenii se află pe diverse trepte de dezvoltare spirituală, de la spirite joase, malefice pînă la cele înalte, pure. Cu cît treapta spirituală este mai înaltă, cu atît persoana are acces la vibraţii mai înalte, supraluminice, şi înţelege mai uşor existenţa adevărată, lumile nevăzute.


Prin acelaşi cablu telefonic vorbesc în acelaşi timp foarte mulţi oameni şi nu se amestecă nici o convorbire cu alta. Prin telefoanele fără fir se fac atîtea convorbiri în paralel oriunde în lume şi nu se ciocnesc între ele. Deci, în acelaşi spaţiu, pot exista mai multe lumi care nu se întîlnesc între ele, pentru că domeniul de frecvenţe al undelor existenţei lor este diferit.

Lumina o vedem albă, dar dacă am folosi o prismă prin care ea să treacă, unda ei se transformă în evantaiul de unde ce reprezintă culorile curcubeului. Dacă putem găsi soluţiile prin care să putem pune în evidenţă alte niveluri de unde decît cele din lumea noastră, am putea să observăm alte lumi care există în paralel, în jurul nostru.”

Sursa: https://m.jurnalul.ro/paranormal/relatari-de-dincolo-de-moarte-315799.html

Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...