Coruptie la ONU: fostul presedinte al Adunarii Generale a ONU, John Ashe a primit mita de peste un milion de dolari de la un miliardar chinez !

Distribuie!by Coruptie la ONU: fostul presedinte al Adunarii Generale a ONU, John Ashe a primit mita de peste un milion de dolari de la un miliardar chinez ! Un scandal de proportii a izbucnit in “lumea libera” a Iluminatilor, dupa globalistul notoriu, John Ashe, fost presedinte al Adunarii Generale a […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Coruptie la ONU: fostul presedinte al Adunarii Generale a ONU, John Ashe a primit mita de peste un milion de dolari de la un miliardar chinez !

Un scandal de proportii a izbucnit in “lumea libera” a Iluminatilor, dupa globalistul notoriu, John Ashe, fost presedinte al Adunarii Generale a Organizatiei Natiunilor Unite, a primit mita de peste un milion de dolari de la un miliardar chinez.


In Romania, presa propagandistica impreuna cu politicienii corupti care o controleaza sustin ca, “numai in Romania se poate intampla tot ce-i mai rau in domeniul coruptiei si ca nu se mai intampla asa ceva in nicio alta tara civilizata”.

coruptie la ONU

Realitatea, dincolo de aceste clisee penibile si propagandistice, este tocmai aceasta: coruptia este un produs al Kapitalismului, iar in Kapitalism coruptia nu poate fi stopata, deoarece Kapitalismul genereaza in mod automat coruptie, asa cum Banca Federala de Rezerve a SUA genereaza dobanda pentru fiecare dolar imprumutat, dobanda pe care cetateanul american nu o poate plati niciodata. A trebuit facuta o analogie intre Federal Reserve, care este nucleul Kapitalismului si coruptie.


Mai multe aflam de pe publicatia Ziua News:

“Fostul preşedinte al Adunării Generale a Organizaţiei Naţiunilor Unite, John Ashe, a acceptat mită de peste 1 milion de dolari de la un miliardar chinez, mogul al imobiliarelor, precum şi de la alţi oameni de afaceri pentru a facilita investiţii lucrative, scrie romaniatv.net.

John Ashe, fost ambasador în Antigua şi Barbuda, a fost preşedinte al Adunării Generale a ONU în perioada septembrie 2013 – septembrie 2014. În prezent, el este acuzat de evaziune fiscală într-o afacere pe care autorităţile au numit-o ca fiind “o conspiraţie în care au fost implicate cinci persoane, inclusiv Francis Lorenzo, un ambasador din Republica Dominicană care ocupa funcţia de adjunct în cadrul ONU şi care locuieşte în Bronx.

Procurorul General a declarat presei că investigaţiile se află în faza incipientă, acestea extinzându-se şi asupra a cinci persoane cu care a colaborat Ashe. “Ne-am putea pune întrebarea dacă mita este ceva obişnuit în cadrul ONU”, a spus Bharara, care a adăugat că nu ar fi “mirat dacă şi alte persoane din cadrul ONU ar fi acuzate” de asemenea fapte.”[1]

Acum intelegeti in ce cosmar ar trai omenirea daca Guvernul Mondial si, respectiv, Noua Ordine Mondiala ar fi implementate ?

SURSE

  1. http://www.ziuanews.ro/revista-presei/scandal-de-coruptie-la-onu-mita-de-peste-1-milion-de-dolari-313516

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Premierul Ucrainei ar putea institui Legea Martiala ! SUA si UE dezmembreaza pas cu pas Ucraina ! Legea Martiala - cel mai periculos mod de subjugare a oamenilor care se opun Iluminatilor !
Nick Rockefeller despre terorism, microcipuri, Noua Ordine Mondială, Guvernul Mondial și sfârșitul libertății umane
România a semnat Declarația euro-africană ce recunoaște „avantajele migraţiei în ceea ce priveşte dezvoltarea”: Ungaria respinge
Teroriștii ISIS și-au cerut scuze Israelului pentru că au atacat soldații IDF (Israel Defense Forces)
SUA acuză Siria că deține arme chimice. SUA au creat organizația teroristă ISIS pentru a-l putea înlătura pe Președintele Siriei, Bashar al-Assad. SUA au mințit și că Saddam Hussein avea arme chimice, biologice și de distrugere în masă
Richard N. Haass, preşedintele Consiliul Relaţiilor Externe: "În contextul globalizării, statele înţelepte îşi vor dilua suveranitatea pentru a se proteja"
Rusia cere verificarea datelor privind livrarea armelor chimice de către SUA și Marea Britanie teroriștilor
Media, sistemul educaţional, băncile şi Wall Street-ul sunt principalii artizani ai dezastrului capitalist pe care îl trăim şi ne afectează existenţa
Spațiul Schengen înseamnă Noua Ordine Mondială! Spațiul Schengen înseamnă distrugerea suveranității statelor naționale și crearea Statelor Unite ale Europei!
Jurnalistul german Udo Ulfkotte dezvaluie cum presa SUA-UE manipuleaza si dezinformeaza oamenii ! "Am fost jurnalist timp de 25 de ani si am fost educat sa mint, sa trădez si sa nu spun adevarul publicului !"
Actualul sistem financiar mondial este în pragul prăbușirii
Dictatura LGBT: Homosexualii radicali împotriva familiei
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro