Coruptie la ONU: fostul presedinte al Adunarii Generale a ONU, John Ashe a primit mita de peste un milion de dolari de la un miliardar chinez !

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Coruptie la ONU: fostul presedinte al Adunarii Generale a ONU, John Ashe a primit mita de peste un milion de dolari de la un miliardar chinez !

Un scandal de proportii a izbucnit in “lumea libera” a Iluminatilor, dupa globalistul notoriu, John Ashe, fost presedinte al Adunarii Generale a Organizatiei Natiunilor Unite, a primit mita de peste un milion de dolari de la un miliardar chinez.


In Romania, presa propagandistica impreuna cu politicienii corupti care o controleaza sustin ca, “numai in Romania se poate intampla tot ce-i mai rau in domeniul coruptiei si ca nu se mai intampla asa ceva in nicio alta tara civilizata”.

coruptie la ONU

Realitatea, dincolo de aceste clisee penibile si propagandistice, este tocmai aceasta: coruptia este un produs al Kapitalismului, iar in Kapitalism coruptia nu poate fi stopata, deoarece Kapitalismul genereaza in mod automat coruptie, asa cum Banca Federala de Rezerve a SUA genereaza dobanda pentru fiecare dolar imprumutat, dobanda pe care cetateanul american nu o poate plati niciodata. A trebuit facuta o analogie intre Federal Reserve, care este nucleul Kapitalismului si coruptie.


Mai multe aflam de pe publicatia Ziua News:

“Fostul preşedinte al Adunării Generale a Organizaţiei Naţiunilor Unite, John Ashe, a acceptat mită de peste 1 milion de dolari de la un miliardar chinez, mogul al imobiliarelor, precum şi de la alţi oameni de afaceri pentru a facilita investiţii lucrative, scrie romaniatv.net.

John Ashe, fost ambasador în Antigua şi Barbuda, a fost preşedinte al Adunării Generale a ONU în perioada septembrie 2013 – septembrie 2014. În prezent, el este acuzat de evaziune fiscală într-o afacere pe care autorităţile au numit-o ca fiind “o conspiraţie în care au fost implicate cinci persoane, inclusiv Francis Lorenzo, un ambasador din Republica Dominicană care ocupa funcţia de adjunct în cadrul ONU şi care locuieşte în Bronx.

Procurorul General a declarat presei că investigaţiile se află în faza incipientă, acestea extinzându-se şi asupra a cinci persoane cu care a colaborat Ashe. “Ne-am putea pune întrebarea dacă mita este ceva obişnuit în cadrul ONU”, a spus Bharara, care a adăugat că nu ar fi “mirat dacă şi alte persoane din cadrul ONU ar fi acuzate” de asemenea fapte.”[1]

Acum intelegeti in ce cosmar ar trai omenirea daca Guvernul Mondial si, respectiv, Noua Ordine Mondiala ar fi implementate ?

SURSE

  1. http://www.ziuanews.ro/revista-presei/scandal-de-coruptie-la-onu-mita-de-peste-1-milion-de-dolari-313516

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Je suis Big Brother: Liderii Mondiali se pregatesc sa intre in viata noastra privata ! Lupta impotriva dusmanului invizibil va dura pana cand oamenii nu vor mai avea niciun fel de libertate !
Sinucideri cauzate de influenţa nocivă a antenelor de telefonie mobilă. Expunerea la radiaţii electromagnetice provoacă depresii
Pactul ONU pentru Migrație: Țările au obligația să se lase ocupate de imigranți
Americanii au creat un joc video în care poți tortura prizonieri irakieni într-un lagăr care a existat și în realitate
Strategia imunității de grup funcționează, deși globaliștii au militat împotriva imunității de grup. Politicienii, mass-media și medicii au ascuns informații cu privire la imunitatea de grup. Dacă oamenii se imunizează în mod natural, Industria Farmaceutică pierde mulți bani
Arabia Saudita, aliat al SUA - 47 de executii ale opozantilor fata de Regimul Saudit, exact ca ISIS
Operațiunea Gridlock: Proteste în SUA împotriva restricțiilor. Donald Trump i-a îndemnat pe americani să protesteze. "Carantina este atunci când restricţionaţi circulaţia persoanelor bolnave. Tirania este atunci când restricţionaţi mişcarea oamenilor sănătoşi"
Eugenismul – planul de reducere a populatiei Planetei prin controlul nasterilor si sterilizarea fortata! Charles Darwin a fost un important membru sprijinit de Rothschild pentru a dezvolta planul eugenismului! China comunista e un “model” ales de Iluminatii pentru a ne arata cum trebuie sa fie Noua Ordine Mondiala!
Noua Ordine Mondială înseamnă un comunism global, un guvern mondial, dictatura corporațiilor, dictatura minorităților, dictatura băncilor, căsătorii LGBT, multiculturalism, teoria gender, Big Brother, cenzura internetului, sfârșitul libertății de exprimare, distrugerea valorilor naționale, distrugerea națiunilor
Șef CIA pentru Coreea de Nord: Kim Jong-Un este un om politic rațional
Iluminații: Scopul lor este să controleze și să conducă întreaga planetă prin crearea unei Noi Ordini Mondiale și a unui Guvern Mondial
Nu există încălzire globală! Totul este o afacere mondială
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...

Citește mai multe:
Orașul Luxor, Egipt

Zece minute de privit în ochii cuiva pot induce stări alterate ale conștiinței

În Suedia, mii de oameni își implantează microcipuri sub piele

Masina cu aer – consuma doar un euro la 200 km si se incarca in 90 de secunde !

20 de țări din UE printre care şi România semnează azi la Bruxelles înființarea Armatei Federalistei UE Tăcere totală a autorităților din România pe acest subiect. Românii nu trebuie să ştie

Închide