Coruptie la ONU: fostul presedinte al Adunarii Generale a ONU, John Ashe a primit mita de peste un milion de dolari de la un miliardar chinez !

by Coruptie la ONU: fostul presedinte al Adunarii Generale a ONU, John Ashe a primit mita de peste un milion de dolari de la un miliardar chinez ! Un scandal de proportii a izbucnit in “lumea libera” a Iluminatilor, dupa globalistul notoriu, John Ashe, fost presedinte al Adunarii Generale a […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Coruptie la ONU: fostul presedinte al Adunarii Generale a ONU, John Ashe a primit mita de peste un milion de dolari de la un miliardar chinez !

Un scandal de proportii a izbucnit in “lumea libera” a Iluminatilor, dupa globalistul notoriu, John Ashe, fost presedinte al Adunarii Generale a Organizatiei Natiunilor Unite, a primit mita de peste un milion de dolari de la un miliardar chinez.


In Romania, presa propagandistica impreuna cu politicienii corupti care o controleaza sustin ca, “numai in Romania se poate intampla tot ce-i mai rau in domeniul coruptiei si ca nu se mai intampla asa ceva in nicio alta tara civilizata”.

coruptie la ONU

Realitatea, dincolo de aceste clisee penibile si propagandistice, este tocmai aceasta: coruptia este un produs al Kapitalismului, iar in Kapitalism coruptia nu poate fi stopata, deoarece Kapitalismul genereaza in mod automat coruptie, asa cum Banca Federala de Rezerve a SUA genereaza dobanda pentru fiecare dolar imprumutat, dobanda pe care cetateanul american nu o poate plati niciodata. A trebuit facuta o analogie intre Federal Reserve, care este nucleul Kapitalismului si coruptie.


Mai multe aflam de pe publicatia Ziua News:

“Fostul preşedinte al Adunării Generale a Organizaţiei Naţiunilor Unite, John Ashe, a acceptat mită de peste 1 milion de dolari de la un miliardar chinez, mogul al imobiliarelor, precum şi de la alţi oameni de afaceri pentru a facilita investiţii lucrative, scrie romaniatv.net.

John Ashe, fost ambasador în Antigua şi Barbuda, a fost preşedinte al Adunării Generale a ONU în perioada septembrie 2013 – septembrie 2014. În prezent, el este acuzat de evaziune fiscală într-o afacere pe care autorităţile au numit-o ca fiind “o conspiraţie în care au fost implicate cinci persoane, inclusiv Francis Lorenzo, un ambasador din Republica Dominicană care ocupa funcţia de adjunct în cadrul ONU şi care locuieşte în Bronx.

Procurorul General a declarat presei că investigaţiile se află în faza incipientă, acestea extinzându-se şi asupra a cinci persoane cu care a colaborat Ashe. “Ne-am putea pune întrebarea dacă mita este ceva obişnuit în cadrul ONU”, a spus Bharara, care a adăugat că nu ar fi “mirat dacă şi alte persoane din cadrul ONU ar fi acuzate” de asemenea fapte.”[1]

Acum intelegeti in ce cosmar ar trai omenirea daca Guvernul Mondial si, respectiv, Noua Ordine Mondiala ar fi implementate ?

SURSE

  1. http://www.ziuanews.ro/revista-presei/scandal-de-coruptie-la-onu-mita-de-peste-1-milion-de-dolari-313516

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Istoria evreilor - istoria khazarilor
Big Brother: Departamentul Securitatii Interne al SUA poate bloca complet serviciile de comunicatii in cazul unei crize nationale
Arhiva secretă a Francmasoneriei britanice: Cum a fost muşamalizată ancheta scufundării Titanicului
Donald Trump: "Saddam Hussein era foarte bun să ucidă teroriști"
Mayer Amschel Rothschild - părintele fondator al finanțelor internaționale
Jan Van Helsing - "Politic incorect"
"Black Friday" - o isterie Capitalistă! Ce se ascunde în spatele acestei propagande materialiste?
SUA cer prelungirea anchetei ONU asupra armelor chimice din Siria. SUA mint și susțin ca Bashar al-Assad este "vinovat" de atacul cu gaz neurotoxic sarin din aprilie asupra localității siriene Khan Shaykhun, soldat cu peste 80 de morți. Să nu uităm că SUA au mințit o lume întreagă afirmând că Saddam Hussein are "arme chimice, biologice și de distrugere în masă". SUA au creat și finanțat organizația teroristă ISIS, în timpul "Primăverii Arabe" (2010 - 2011), cu scopul de a-l înlătura pe Președintele Siriei, Bashar al-Assad!
Rusia anunță sfârșitul războiului din Siria: ISIS nu mai controlează nimic
Premierul Ungariei, Viktor Orban, în Parlamentul European: Nu ne vom lăsa amenințați și șantajați!
Înainte de a se prăbuși, globaliștii vor să dea lovitura fatală Europei! Timmermans pledează pentru imigrație masivă, Macron și Merkel folosesc strategia "calului troian"
Băncile centrale ajung deja să naţionalizeze în tăcere economiile
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro