Coruptie la ONU: fostul presedinte al Adunarii Generale a ONU, John Ashe a primit mita de peste un milion de dolari de la un miliardar chinez !

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Coruptie la ONU: fostul presedinte al Adunarii Generale a ONU, John Ashe a primit mita de peste un milion de dolari de la un miliardar chinez !

Un scandal de proportii a izbucnit in „lumea libera” a Iluminatilor, dupa globalistul notoriu, John Ashe, fost presedinte al Adunarii Generale a Organizatiei Natiunilor Unite, a primit mita de peste un milion de dolari de la un miliardar chinez.


In Romania, presa propagandistica impreuna cu politicienii corupti care o controleaza sustin ca, „numai in Romania se poate intampla tot ce-i mai rau in domeniul coruptiei si ca nu se mai intampla asa ceva in nicio alta tara civilizata”.

coruptie la ONU

Realitatea, dincolo de aceste clisee penibile si propagandistice, este tocmai aceasta: coruptia este un produs al Kapitalismului, iar in Kapitalism coruptia nu poate fi stopata, deoarece Kapitalismul genereaza in mod automat coruptie, asa cum Banca Federala de Rezerve a SUA genereaza dobanda pentru fiecare dolar imprumutat, dobanda pe care cetateanul american nu o poate plati niciodata. A trebuit facuta o analogie intre Federal Reserve, care este nucleul Kapitalismului si coruptie.


Mai multe aflam de pe publicatia Ziua News:

„Fostul preşedinte al Adunării Generale a Organizaţiei Naţiunilor Unite, John Ashe, a acceptat mită de peste 1 milion de dolari de la un miliardar chinez, mogul al imobiliarelor, precum şi de la alţi oameni de afaceri pentru a facilita investiţii lucrative, scrie romaniatv.net.

John Ashe, fost ambasador în Antigua şi Barbuda, a fost preşedinte al Adunării Generale a ONU în perioada septembrie 2013 – septembrie 2014. În prezent, el este acuzat de evaziune fiscală într-o afacere pe care autorităţile au numit-o ca fiind „o conspiraţie în care au fost implicate cinci persoane, inclusiv Francis Lorenzo, un ambasador din Republica Dominicană care ocupa funcţia de adjunct în cadrul ONU şi care locuieşte în Bronx.

Procurorul General a declarat presei că investigaţiile se află în faza incipientă, acestea extinzându-se şi asupra a cinci persoane cu care a colaborat Ashe. „Ne-am putea pune întrebarea dacă mita este ceva obişnuit în cadrul ONU”, a spus Bharara, care a adăugat că nu ar fi „mirat dacă şi alte persoane din cadrul ONU ar fi acuzate” de asemenea fapte.”[1]

Acum intelegeti in ce cosmar ar trai omenirea daca Guvernul Mondial si, respectiv, Noua Ordine Mondiala ar fi implementate ?

SURSE

  1. http://www.ziuanews.ro/revista-presei/scandal-de-coruptie-la-onu-mita-de-peste-1-milion-de-dolari-313516

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...