Coruptie la ONU: fostul presedinte al Adunarii Generale a ONU, John Ashe a primit mita de peste un milion de dolari de la un miliardar chinez !

by Coruptie la ONU: fostul presedinte al Adunarii Generale a ONU, John Ashe a primit mita de peste un milion de dolari de la un miliardar chinez ! Un scandal de proportii a izbucnit in “lumea libera” a Iluminatilor, dupa globalistul notoriu, John Ashe, fost presedinte al Adunarii Generale a […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Coruptie la ONU: fostul presedinte al Adunarii Generale a ONU, John Ashe a primit mita de peste un milion de dolari de la un miliardar chinez !

Un scandal de proportii a izbucnit in “lumea libera” a Iluminatilor, dupa globalistul notoriu, John Ashe, fost presedinte al Adunarii Generale a Organizatiei Natiunilor Unite, a primit mita de peste un milion de dolari de la un miliardar chinez.


In Romania, presa propagandistica impreuna cu politicienii corupti care o controleaza sustin ca, “numai in Romania se poate intampla tot ce-i mai rau in domeniul coruptiei si ca nu se mai intampla asa ceva in nicio alta tara civilizata”.

coruptie la ONU

Realitatea, dincolo de aceste clisee penibile si propagandistice, este tocmai aceasta: coruptia este un produs al Kapitalismului, iar in Kapitalism coruptia nu poate fi stopata, deoarece Kapitalismul genereaza in mod automat coruptie, asa cum Banca Federala de Rezerve a SUA genereaza dobanda pentru fiecare dolar imprumutat, dobanda pe care cetateanul american nu o poate plati niciodata. A trebuit facuta o analogie intre Federal Reserve, care este nucleul Kapitalismului si coruptie.


Mai multe aflam de pe publicatia Ziua News:

“Fostul preşedinte al Adunării Generale a Organizaţiei Naţiunilor Unite, John Ashe, a acceptat mită de peste 1 milion de dolari de la un miliardar chinez, mogul al imobiliarelor, precum şi de la alţi oameni de afaceri pentru a facilita investiţii lucrative, scrie romaniatv.net.

John Ashe, fost ambasador în Antigua şi Barbuda, a fost preşedinte al Adunării Generale a ONU în perioada septembrie 2013 – septembrie 2014. În prezent, el este acuzat de evaziune fiscală într-o afacere pe care autorităţile au numit-o ca fiind “o conspiraţie în care au fost implicate cinci persoane, inclusiv Francis Lorenzo, un ambasador din Republica Dominicană care ocupa funcţia de adjunct în cadrul ONU şi care locuieşte în Bronx.

Procurorul General a declarat presei că investigaţiile se află în faza incipientă, acestea extinzându-se şi asupra a cinci persoane cu care a colaborat Ashe. “Ne-am putea pune întrebarea dacă mita este ceva obişnuit în cadrul ONU”, a spus Bharara, care a adăugat că nu ar fi “mirat dacă şi alte persoane din cadrul ONU ar fi acuzate” de asemenea fapte.”[1]

Acum intelegeti in ce cosmar ar trai omenirea daca Guvernul Mondial si, respectiv, Noua Ordine Mondiala ar fi implementate ?

SURSE

  1. http://www.ziuanews.ro/revista-presei/scandal-de-coruptie-la-onu-mita-de-peste-1-milion-de-dolari-313516

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Principiul Hegelian (Problemă - Reacție - Soluție) este tehnica folosită de Iluminați pentru a manipula opinia publică
Masacrul din Las Vegas – operațiune steag fals și totodată sacrificiu uman într-un platou înconjurat de simboluri oculte (piramidă, obelisc)
Rozicrucianul Francis Bacon – adevăratul autor al operelor atribuite lui William Shakespeare - cercul select al rozicrucienilor Francis Bacon și John Dee – cele mai importante figuri din societatea elisabetană a Iluminaților
Putin doreste ca Rusia de devina cel mai mare exportator de produse alimentare ecologice din lume, in lupta impotriva Organismelor Modificate Genetic promovate de SUA-UE
Guvernul polonez încearcă să înlăture o fundație Soros de la fondurile norvegiene
Victorie a vieții! Portugalia spune "nu" legalizării eutanasiei!
Bulgarii fac referendum pentru iesirea din NATO ! NATO nici macar nu plateste chirie pentru bazele detinute ! Spolierea oamenilor de resurse naturale, saracirea lor si instigarea la razboi este politica de baza a SUA, UE, ONU si NATO !
Israel, 70 de ani de independență! Israelul este creația familiei Rothschild!
Putin a semnat legea: Nicio Instanta Internationala nu va mai dicta Rusiei
Corectitudinea politică, ideologia extremistă a secolului XXI
Viktor Orban îl acuză pe George Soros: "Sprijină imigrația ilegală"
Marea Britanie: Ministrul Educației a declarat că va fi campionul revoluției schimbării de gen, prin care băieții se pot declara fetițe și fetițele băieți. Pedepse aspre pentru cei care vor folosi cuvântul homosexual cu sens peiorativ
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro