Covid-19: Au folosit testele RT-PCR, care dau rezultate eronate, ei știu că dau rezultate eronate și au nevoie de acele rezultate eronate pentru a manipula oamenii. Au interzis autopsiile pentru ca oamenii să nu cunoască adevărul despre cauza deceselor. Au cumpărat mass-media cu suma de 40 milioane de euro

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

În Mai 2020, Centrul american pentru Controlul și Prevenirea Bolilor a anunțat că rata de mortalitate Covid-19 este de 0,26%, în timp ce globaliștii ne-au spus că este de 3,4%. Acum, Organizația Mondială a Sănătății recunoaște că rata de mortalitate este sub 1%.

Panica pe care globaliștii au „injectat-o” în mințile oamenilor, cu ajutorul presei, începe să dispară. În 2019, în România, au murit mai mulți oameni decât în 2020. Aceste statistici demolează isteria Covid-19.


Din martie 2020, Guvernul României, mass-media și „medicii eroi din linia întâi” au avut principala misiune de a panica populația. Pe aproape întreaga planetă s-a procedat la fel, pentru că acesta a fost un scenariu pregătit cu un deceniu în urma, prezentat în Raportul Rockefeller 2010.

Globaliștii au încercat să instaureze Guvernul Mondial, însă nu au reușit. Când au închis întreaga planetă, acela a fost momentul în care puteau instaura dictatura la nivel global, dar nu au putut s-o facă (să nu uităm că Donald Trump este Președintele SUA).


În România, Guvernul a cumpărat mass-media cu suma de 40 milioane de euro. Guvernul a folosit testele RT-PCR, despre care au știut că dau rezultate eronate, iar pe baza acestor teste au decretat stare de urgență și apoi au continuat cu starea de alertă, distrugând economia României. Șefa DSP Suceava, Dr. Manuela Trifan, a fost imediat demisă, după ce a dezvăluit că au umflat numărul de persoane infectate. Medicul Virgil Musta spunea că aceste teste pot da o eroare de până la 70%.

„Potrivit fostului comandant al Spitalului Militar Central, aparatele pe care se fac testele covid nu sunt omologate, iar gradul de eroare al testelor este de pana la 30 – 40%.

Ioan Sirbu a dezvaluit ca RENAR-ul, institutie care acrediteaza laboratoarelor de analize, a refuzat sa faca acest lucru in privinta aparatelor cu care se prelucreaza testele covid tocmai din cauza ca acestea dau erori mari.

Doctorul Ioan Sirbu a mai acuzat ca nu raspunde nimeni pentru rezultatele testelor, iar romanii nu au pe cine sa traga la raspundere.” (Lumea Justiției)

Suedia a fost criticată de globaliști, după ce a ales strategia imunității de grup. Ce înseamnă asta? Înseamnă ca oamenii să fie lăsați să se infecteze pentru ca apoi să obțină imunitate. Globaliștii au fost vehemenți împotriva acestei strategii, deși, acum, aceștia se întreabă dacă funcționează. Bineînțeles că funcționează! Ei au știut asta, dar dacă oamenii se imunizează, Industria Farmaceutică pierde mulți bani.

Așadar, globaliștii au tot interesul să întrețină panica pentru a putea adopta legi abuzive precum legea carantinei din România și legea vaccinării obligatorii (o lege pe care o vor de mulți ani).

Pe scurt: au folosit testele RT-PCR, care dau rezultate eronate, ei știu că dau rezultate eronate și au nevoie de acele rezultate eronate pentru a manipula oamenii. Au interzis autopsiile pentru ca oamenii să nu cunoască adevărul despre cauza deceselor. Au cumpărat mass-media cu suma de 40 milioane de euro.

Departamentul de Informații România (DIR)

dir.org.ro

14 august 2020

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...