Covid-19: Au folosit testele RT-PCR, care dau rezultate eronate, ei știu că dau rezultate eronate și au nevoie de acele rezultate eronate pentru a manipula oamenii. Au interzis autopsiile pentru ca oamenii să nu cunoască adevărul despre cauza deceselor. Au cumpărat mass-media cu suma de 40 milioane de euro

Distribuie!by În Mai 2020, Centrul american pentru Controlul și Prevenirea Bolilor a anunțat că rata de mortalitate Covid-19 este de 0,26%, în timp ce globaliștii ne-au spus că este de 3,4%. Acum, Organizația Mondială a Sănătății recunoaște că rata de mortalitate este sub 1%. Panica pe care globaliștii au “injectat-o” […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

În Mai 2020, Centrul american pentru Controlul și Prevenirea Bolilor a anunțat că rata de mortalitate Covid-19 este de 0,26%, în timp ce globaliștii ne-au spus că este de 3,4%. Acum, Organizația Mondială a Sănătății recunoaște că rata de mortalitate este sub 1%.

Panica pe care globaliștii au “injectat-o” în mințile oamenilor, cu ajutorul presei, începe să dispară. În 2019, în România, au murit mai mulți oameni decât în 2020. Aceste statistici demolează isteria Covid-19.


Din martie 2020, Guvernul României, mass-media și “medicii eroi din linia întâi” au avut principala misiune de a panica populația. Pe aproape întreaga planetă s-a procedat la fel, pentru că acesta a fost un scenariu pregătit cu un deceniu în urma, prezentat în Raportul Rockefeller 2010.

Globaliștii au încercat să instaureze Guvernul Mondial, însă nu au reușit. Când au închis întreaga planetă, acela a fost momentul în care puteau instaura dictatura la nivel global, dar nu au putut s-o facă (să nu uităm că Donald Trump este Președintele SUA).


În România, Guvernul a cumpărat mass-media cu suma de 40 milioane de euro. Guvernul a folosit testele RT-PCR, despre care au știut că dau rezultate eronate, iar pe baza acestor teste au decretat stare de urgență și apoi au continuat cu starea de alertă, distrugând economia României. Șefa DSP Suceava, Dr. Manuela Trifan, a fost imediat demisă, după ce a dezvăluit că au umflat numărul de persoane infectate. Medicul Virgil Musta spunea că aceste teste pot da o eroare de până la 70%.

“Potrivit fostului comandant al Spitalului Militar Central, aparatele pe care se fac testele covid nu sunt omologate, iar gradul de eroare al testelor este de pana la 30 – 40%.

Ioan Sirbu a dezvaluit ca RENAR-ul, institutie care acrediteaza laboratoarelor de analize, a refuzat sa faca acest lucru in privinta aparatelor cu care se prelucreaza testele covid tocmai din cauza ca acestea dau erori mari.

Doctorul Ioan Sirbu a mai acuzat ca nu raspunde nimeni pentru rezultatele testelor, iar romanii nu au pe cine sa traga la raspundere.” (Lumea Justiției)

Suedia a fost criticată de globaliști, după ce a ales strategia imunității de grup. Ce înseamnă asta? Înseamnă ca oamenii să fie lăsați să se infecteze pentru ca apoi să obțină imunitate. Globaliștii au fost vehemenți împotriva acestei strategii, deși, acum, aceștia se întreabă dacă funcționează. Bineînțeles că funcționează! Ei au știut asta, dar dacă oamenii se imunizează, Industria Farmaceutică pierde mulți bani.

Așadar, globaliștii au tot interesul să întrețină panica pentru a putea adopta legi abuzive precum legea carantinei din România și legea vaccinării obligatorii (o lege pe care o vor de mulți ani).

Pe scurt: au folosit testele RT-PCR, care dau rezultate eronate, ei știu că dau rezultate eronate și au nevoie de acele rezultate eronate pentru a manipula oamenii. Au interzis autopsiile pentru ca oamenii să nu cunoască adevărul despre cauza deceselor. Au cumpărat mass-media cu suma de 40 milioane de euro.

Departamentul de Informații România (DIR)

dir.org.ro

14 august 2020

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Jan Van Helsing - "Politic incorect"
David Rockefeller, mare susținător al Globalizării și Noii Ordini Mondiale, a murit la vârsta de 101 ani!
Controlul minții: Experimente de manipulare cu unde electromagnetice
Grupul de la Vișegrad îl atenționează pe Macron: România stă pe margine
Propaganda SUA și UE fabrică știri false cu privire la situația din Siria
Un poiect de lege prevede amenzi şi închisoare pentru difuzarea de ştiri false în mediul online, în Italia
Islanda, singura țară din lume care a condamnat bancheri pentru colapsul financiar din 2008
Noua Ordine Mondială înseamnă un comunism global, un guvern mondial, dictatura corporațiilor, dictatura minorităților, dictatura băncilor, căsătorii LGBT, multiculturalism, teoria gender, Big Brother, cenzura internetului, sfârșitul libertății de exprimare, distrugerea valorilor naționale, distrugerea națiunilor
Dr. Marvin Herndon, chimist nuclear, geochimist și cosmochimist: "Otrăvirea cu aluminiu prin intermediul chemtrails este reală"
Nu există nicio dovadă științifică care să demonstreze că restricțiile, măștile, distanțarea fizică și vaccinarea opresc plandemia Covid-19. Plandemia continuă, caci întreaga plandemie are la bază testele RT-PCR. Covid-19 este o plandemie a testelor RT-PCR. Covid-19 este o fraudă globală! Singura cale este imunizarea colectivă naturală, dar globaliștii sunt împotriva acestei imunizări, deoarece Industria Farmaceutică pierde mulți bani
Secretele masonilor: strângeri de mână secrete, ritualuri ce implică un ştreang şi controlul asupra lumii
Naționalismul este în ascensiune în Europa. Globaliștii pierd puterea
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică, care deține o arhivă uriașă de informații. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro