Covid-19, bioterorismul și Noua Ordine Mondială

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“În ultimii ani, amenințarea bioterorismului și a virusurilor în general a fost evidențiată ca una dintre cele mai grave amenințări la adresa omenirii. Bill Gates, care investește în și profită de pe urma vaccinurilor pandemice, pregăteşte publicul să se teamă de apariția bolilor mortale de ani de zile. În 2015, într-un TED Talk el a avertizat publicul că următoarea mare amenințare pentru umanitate ar fi „un virus extrem de infecțios” pentru care „nu suntem pregătiți” și în 2017 a prezis că zeci de milioane ar putea fi uciși de arme biologice.

,,Următoarea epidemie ar putea apărea pe ecranul computerului unui terorist care intenționează să folosească ingineria genetică pentru a crea o versiune sintetică a virusului variolei … sau o tulpină super-contagioasă și mortală a gripei”, a spus Gates la acea vreme.


Desigur, Gates a co-găzduit, de asemenea, simularea pregătirii pentru pandemie din octombrie 2019, cunoscută sub numele de Eveniment 201, împreună cu Centrul Johns Hopkins pentru Securitatea Sănătății și Forumul Economic Mondial. Evenimentul a prezis în mod straniu ce se va petrece 10 săptămâni mai târziu, când a apărut COVID-19.

Acest exercițiu de simulare a inclus tot ceea ce vedem acum pus în practică în lumea reală, de la lipsa echipamentului de protecţie, blocaje și eliminarea libertăților civile până la campanii de vaccinare obligatorii, revolte, frământări economice și ruperea coeziunii sociale. Ei chiar au ales exact tipul de virus: un „coronavirus nou”.


Un detaliat document de lucru: „Bioterorismul și Biocrimele: utilizarea ilicită a agenților biologici începând cu 1900”, publicat inițial în 1998 și revizuit în 2001, examinează aproximativ 270 de incidente suspectate de război biologic, care au fost înregistrate. Având în vedere că documentul are acum aproape 20 de ani, această listă va fi probabil și mai lungă astăzi. Această listă poate include chiar SARS-CoV-2, dacă vrem să-l credem pe Francis Boyle, care a elaborat Legea antiteroristă privind armele biologice din 1989, precum și alte virusuri.”[1]

SURSE

  1. https://burebista2012.blogspot.com/2020/10/sinistra-agenda-din-spatele-panicii.html
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...