Covid-19: Ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Londra din 2012 a fost un ritual al Iluminaților

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Londra din 2012, dincolo de spectacolul de lumină și culoare, a fost considerată de unii adepți ai teoriei conspirațiilor un ciudat ritual înfricoșător al Iluminati.

După 8 ani de la acel moment, al JO de vară din Londra, ceremonia de deschidere apare pentru mulți drept o profeție a vremurilor pe care le trăim azi.


Ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de vară 2012 a avut loc în seara zilei de vineri, 27 iulie 2012, pe Stadionul Olimpic din Londra. JO din 2012 au fost deschise formal de regina Elisabeta a II-a. Spectacolul a fost intitulat Isles of Wonder, având ca momente artistice principale Revoluția industrială din Marea Britanie, Serviciul Național de Sănătate (NHS), patrimoniul literar, muzica și cultura populară.

În toată această desfășurare de momente artistice, la care au luat parte mii de voluntari, privind retrospectiv se pot observa imagini care par desprinse din ceea ce ni se prezintă azi de dimineața până seara pe televizoare sau pe rețelele de socializare.


Imagini care azi par terifiante pentru un show de deschidere a unui eveniment sportiv: înșiruiri de paturi de spital, asistente medicale care dansează (așa cum se poate vedea azi pe rețelele de socializare), mesaje de genul ”Asta este pentru toată lumea” sau, pe final, un stadion văzut de sus care se aseamănă cu imaginea a ceea ce știm azi că este covid-19.”[1]

SURSE

  1. https://www.activenews.ro/externe/Ceremonia-de-deschidere-a-Jocurilor-Olimpice-de-la-Londra-din-2012-a-profetit-pandemia-de-coronavirus-161151
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...