Covid-19: Democrația sub amenințare

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Democrația sub amenințare

După cum a remarcat dr. Reiner Fuellmich – cofondator al Comitetului de Anchetă Extraparlamentar German Corona care pregătește cel mai mare proces de acțiune colectivă din istorie – oamenii de știință, avocații, profesioniștii din domeniul medical și universitarii sunt din ce în ce mai vocali, recunoscând că escaladarea deliberată a fricii care a menținut în viață pandemia Covid-19 amenință să înlocuiască democrația cu „modele totalitare fasciste” de guvernare.


Din fericire, din ce în ce mai mulți dintre ei încep acum să-și dea seama că este necesar să vorbească, înainte să fie prea târziu. De exemplu, Journal of Law and the Biosciences a publicat un articol semnat de Stephen Thompson și Eric C. Ip, ambii de la Universitatea din Hong Kong, intitulat „Măsuri de urgență COVID-19 și iminenta pandemie autoritară”, în care se spune:

,,Acest articol demonstrează – cu diverse exemple extrase din întreaga lume – că există inconfundabile regresii către autoritarism în eforturile guvernamentale de a stopa virusul. În ciuda naturii fără precedent a acestei provocări, nu există nicio justificare solidă pentru eroziunea sistemică a idealurilor și instituțiilor democratice care protejează drepturile, dincolo de ceea ce este strict cerut de exigențele pandemiei.


O abordare de tipul totul-sau-nimic inspirată de Wuhan pentru stoparea virusului stabilește un precedent periculos pentru viitoarele pandemii și dezastre, răspunsul copiat global indicând o «pandemie» iminentă de un alt fel, cea a autoritarismului.

Cu o taxă gratuită aplicată democrației, libertăților civile, libertăților fundamentale, eticii în domeniul sănătății și demnității umane, aceasta are potențialul de a declanșa pe termen lung crize umanitare nu mai puțin devastatoare decât COVID-19.””[1]

SURSE

  1. https://burebista2012.blogspot.com/2020/10/sinistra-agenda-din-spatele-panicii.html
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...