Covid-19 este cea mai mare operațiune teroristă împotriva omenirii

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Politicienii, mass-media si „medicii eroi” ne-au mintit cu privire la „virusul ucigas”, testele RT-PCR, „mortii de Covid” fara autopsie, restrictii, masti, vaccinuri si pe baza acestor minciuni au calcat in picioare drepturile si libertatile oamenilor, au distrus economia romaneasca si au ucis oameni pe baza unor protocoale criminale concepute de OMS, dar si prin faptul ca au inchis spitalele pentru pacientii non-Covid, desi, spitalele au fost in mare parte goale.

Covid-19 este o frauda globala conceputa de globalisti pentru a distruge drepturile si libertatile oamenilor, economia, cu scopul de a implementa Marea Resetare, care a fost anuntata de catre comunistul Klaus Schwab, Presedintele Executiv al Forumului Economic de la Davos, care este si membru Bilderberg. Marea Resetare inseamna Noua Ordine Mondiala, adica Agenda 21-2030, care inseamna un Guvern Mondial.


Despre Covid-19 s-a spus ca „este un 11 septembrie al unei alte generatii”. De fapt, este mult, mult mai rau decat operatiunea „steag fals” 11 septembrie 2001, pentru ca, dupa 11 septembrie, globalistii nu au inchis planeta. Covid-19 este cea mai mare operatiune terorista impotriva omenirii.

Departamentul de Informatii Romania (DIR)


www.dir.org.ro

22 aprilie 2021

 

După terorism, Covid devine noul argument pentru impunerea unei supravegheri în masă

“Scriitor belgian: Odată încălcată o libertate, nu mai există cale de întoarcere

Pentru a ne proteja de virus, boală, contagiune, nimic din ceea ce a fost propus nu este prea eficient. Așa că statul, cu fanteziile sale teribile de control, vine cu o idee nouă în fiecare zi pentru a ne monitoriza.

Dacă terorismul a fost un pretext pentru a intra cu bocancii în viața oamenilor prin programele de supraveghere în masă, coronavirusul nu va acționa altfel. Deoarece, odată încălcată o libertate, nu mai există cale de întoarcere, chiar dacă motivele acestei încălcări au dispărut, scrie Éric Verhaeghe, filosof și scriitor belgian, autorul cărții „Ar trebui să părăsim Franța?”. Argumentele sale sunt prezentate în articolul publicat pe Atlantico.fr. pe care îl redăm mai jos.

„Societatea supravegherii înlocuiește, peste tot, pas cu pas, în numele progresului și al protecției personale desigur, democrația. O colonizează, o amenință, o intoxică zi de zi, până când ne transformă libertățile fundamentale într-o farsă. Cât de mult putem rezista în fața acestei creșteri a totalitarismului soft, dar ferm, care operează pe simpla premisă a interzicerii tuturor disidenților?

Societatea supravegherii este în gestație de câțiva ani. Am putea spune chiar că a început să prindă formă odată cu inventarea computerelor, mai întâi cu implementarea internetului, apoi cu telefonul mobil, în cele din urmă toate au devenit puncte de intrare pentru supravegherea industrializată a cetățenilor. Dar, odată cu coronavirusul, această industrializare face un pas major în tehnici și în consimțământul cetățenilor.

Covid și societatea de supraveghere: un avantaj

Statul nu extinde societatea de supraveghere pentru a combate libertățile personale, ci pentru a le proteja, ni se spune. Vechi slogan cunoscut! Nu vă spionăm pentru a vă face rău, ci pentru a vă face bine! Eliberează și protejează, a spus Macron. La fel de bine am putea spune că spionăm și protejăm, deoarece, conform unui sofism acceptat acum de (aproape) toată lumea, libertatea este securitate.

Deci, pentru a ne proteja de virus, boală, contagiune, nimic nu este prea eficient. Iar statul, cu fanteziile sale teribile de control, vine cu o idee nouă în fiecare zi pentru a ne monitoriza. Desigur, nu este vorba de monitorizare de dragul monitorizării, ci mai degrabă de monitorizarea progresiei virusului prin monitorizarea celor care îl poartă sau care l-ar putea purta. Argumentul este imparabil: cetățeanul a devenit un intermediar, un pretext oficial pentru a monitoriza un fel de a Cincea Coloană care ne amenință.

Inițial, această supraveghere a trecut printr-o închidere a popoarelor (prin închiderea granițelor) și prin închiderea persoanelor. Apoi, în numele detectării clusterelor, cetățenii au trebuit să fie de acord să furnizeze lista tuturor contactelor lor. Destul de repede, statul s-a oferit să vâneze pe toată lumea datorită unei aplicații digitale, StopCovid, care spionează la greu, contrar spiritului francez.

Dar sunt și alte încercări, cum ar fi înregistrarea metodică a identității persoanelor care frecventează baruri și restaurante. Pentru moment, se bazează pe voluntari. Ideea este acolo, plasată chiar în mijlocul mesei: proprietarul cafenelei, chelnerul, devine un colector de informații pentru poliția sanitară. Ni se propune să acceptăm să informăm statul cu privire la lista prietenilor noștri, a cercurilor pe care le frecventăm și a locurilor și orelor unde ne întâlnim.

Cu doar șase luni în urmă, o astfel de propunere ar fi făcut oamenii să urle. Acum a devenit ceva banal.

Guvernați prin frică

În acest sens, Emmanuel Macron continuă linia pe care am intrat de câțiva ani. Din 2015, legile împotriva terorismului s-au succedat într-un ritm frenetic, autorizând mai multe încălcări ale libertăților noastre de către serviciile de informații de toate categoriile. Teama de terorism a făcut posibilă generalizarea supravegherii în masă a tuturor comunicațiilor noastre telefonice, a tuturor tranzacțiilor bancare, a tuturor hard disk-urilor computerelor noastre. Desigur, în acest caz, terorismul a fost un pretext.

Coronavirusul nu va acționa altfel, deoarece, odată încălcată o libertate, nu mai există cale de întoarcere, chiar dacă motivele acestei încălcări au dispărut.

La asta servește frica pe care o răspândește guvernul: pentru a justifica o expansiune accelerată a supravegherii de către state, cu certitudinea că nu se va renunța vreodată la ea.

O societate de supraveghere industrializată

Fără să o observăm, a apărut o societate de supraveghere industrializată. Se referă la toate domeniile vieții noastre și se bazează pe utilizarea constantă a algoritmilor de tot felul, care sunt ca niște plase mari în care riscăm să fim prinși. Acum zece sau cincisprezece ani, nimeni din Franța nu ar fi acceptat ca agenții poliției să rătăcească pe conturile lor de Facebook sau Instagram pentru a afla ce vin bem, ce destinație de vacanță frecventăm, în ce hotel ne cazăm. (…) Aceste încălcări ale vieții private, dorite, solicitate de stânga moralizatoare, produc mai devreme sau mai târziu efecte distructive mai ales în mentalitățile noastre occidentale.

Cât timp va dura?

Întrebarea este, de fapt, cât timp o civilizație care a băut de secole din nectarul libertăților poate tolera o astfel de tutelă. Cazul este interesant, deoarece ne lasă să ne întrebăm dacă vom accepta riscul de a vedea cum într-o zi vor dispărea din viața noastră cultura, identitatea, spiritul și moștenirea pe care am primit-o.

În aceste vremuri de teamă milenară alimentată de tot ceea ce elitele noastre reprezintă, de la lași până la delaționiști gata să colaboreze cu orice regim, întrebarea capătă aparențe cruciale. Vor dispărea sufletul, identitatea franceză odată cu planeta, natura și alte neliniști recurente ale celor care propovăduiesc apocalipsa? Sau francezii poartă în ei valori neștiute pe care o chestie numită coronavirus și ridicolele sale 800.000 de decese la cele 7 miliarde de oameni de pe planetă (sau 0,01% din populație) nu vor reuși să-i aducă în pragul disperării?

Problema nu se va rezolva. În secolul al XVIII-lea, Voltaire a fost întemnițat de mai multe ori, prima dată pentru o perioadă de 11 luni, pentru că a abuzat, potrivit guvernului de atunci, de libertatea sa de exprimare. Din 1881, infracțiunile de presă nu mai sunt pedepsite cu închisoare. Dar simțim că mulți, pe culoarele sau în culisele puterii, nu s-ar da înapoi acum de la o revenire la o legislație privatoare de libertăți pentru toți cei care nu sunt de acord cu ei.

Există azi două căi plauzibile. Fie societatea franceză renunță definitiv la libertăți și se scufundă în patul unui totalitarism discret, dar real, fie societatea franceză își recapătă instinctul vital și plasează din nou libertățile în centrul modelului său de dezvoltare (experiența din 1789 a arătat că acest proces ar putea dura câțiva ani). Desigur, liberalii preferă primul scenariu.””

SURSA: activenews.ro

De la „războiul împotriva terorismului” la „războiul împotriva Covid”, sau folosirea programată a fricii de moarte

“Anul din urmă, cu ticăloşia perfidă a pandemiei, a dovedit tuturor (însă mulţi sunt nepăsători, crezând că vor avea în continuare burta plină, dar se înşeală, amarnic se înşeală, iar multor altora, micii dictatori piloni ai marii dictaturi, le convine) că trăim într-o sumă de societăţi totalitare, care se îndreaptă către statul totalitar mondial.

Şi nu orice fel de totalitarism, ci cel mai crunt, prin complexitatea şi mijloacele lui de coerciţie şi de condiţionare şi prin puterea lui de înrobire şi de desfigurare a fiinţei umane, menite îndumnezeirii. Suntem în Babilonul cel Mare, adică în lumea confuziei, disoluţiei, dezintegrării, izolării, urii, egoismului atroce, nihilismului, deznădejdii, nebuniei absolute, cu care demonul dictator îşi hrăneşte puterea.

Este esenţial să înţelegem foarte bine în ce situaţie ne aflăm, pentru a gândi şi pune în practică soluţiile de supravieţuire. Pentru că, aşa cum ştim deja, la fel ca Babilonul cel mic, şi cel mare va fi sortit pierii. Pentru acel timp, deloc îndepărtat, este necesar să începem să gândim şi să ne pregătim. Pentru cei dintre noi, care îl vor prinde, dar mai ales pentru ca unii dintre urmaşii noştri să ducă mai departe lumea făcută după Cuvântul lui Dumnezeu.

Pentru cineva destul de bătrân ca să fi fost în viață și conștient de atacurile din 11 septembrie 2001 și de așa-numitul covid-19 în 2020, memoria poate servi pentru a vedea o stranie paralelă între cele două operațiuni. Cu toate acestea, în cazul în care memoria a fost ştearsă de uitare sau de către mass-media corporativă, sau în cazul în care cunoștințele lipsesc, sau poate teama sau disonanța cognitivă blochează conștientizarea, subliniem unele asemănări care ar putea să-l facă să ia în considerare unele paralele și conexiuni între aceste două operațiuni.

Legătura fundamentală care le leagă este că ambele evenimente au stârnit omeneasca frică de moarte. La baza tuturor temerilor se află frica de moarte. O teamă care are rădăcini biologice și culturale. La nivel biologic, reacționăm cu toții la amenințările cu moartea într-o manieră de luptă sau de fugă. Din punct de vedere cultural, există mai multe moduri în care frica poate fi luată ca aliat sau exacerbată, intenționat sau nu.

De obicei, cultura servește la ușurarea fricii de moarte, care poate traumatiza oamenii, prin simbolurile și miturile sale. Religia a servit acest scop de multă vreme, dar când religia își pierde poziția asupra imaginațiilor oamenilor, în special în ceea ce privește credința în nemurire, după cum a subliniat Orwell la mijlocul anilor 1940, a rămas un vid uriaș. Fără această consolare, frica este de obicei tranchilizată de preocupări banale.

În cazul atacurilor din 11 septembrie 2001 și al funcționării actuale a virusului corona, frica de moarte a fost folosită de elitele puterii pentru a controla populațiile și a institui agende îndelung planificate. Există un fir roșu care conectează cele două evenimente.

Ambele evenimente au fost în mod clar anticipate și planificate.

În cazul din 11 septembrie 2001, controlul lingvistic al conştiinţei a fost realizat cu atenție în avans pentru a provoca frica la cele mai profunde niveluri prin utilizarea unor termeni repetați precum Pearl Harbor, Homeland, Ground zero, de neconceput și 9/11. Fiecare, la rândul său, a servit pentru a crește dramatic nivelul de frică. Fiecare s-a bazat pe întâlniri, documente, evenimente, discursuri și asocieri profunde cu groaza. Această limbă a fost evocată din playbook-ul vrăjitorului șef, nu din cel al unui ucenic care a scăpat situaţia de sub control.

Și, așa cum David Ray Griffin, fundamentalul cercetător al 9/11 (și alții), a subliniat într-o duzină de cărți meticulos argumentate și documentate, evenimentele din acea zi au trebuit să fie planificate cu atenție în avans, iar explicațiile oficiale post hoc pot fi descrise doar ca miracole științifice, nu explicații științifice.

Printre aceste minuni se numără: clădiri înalte, cu structură din oțel masiv, pentru prima dată în istorie, care sunt puse la pământ fără explozibili sau bombe incendiare; una dintre ele fiind WTC-7 care nici măcar nu a fost lovită de un avion; un presupus pilot deturnător, Hani Hanjour, care abia ar putea pilota un Piper Cub, care pilotează un masiv Boeing 757 într-o extrem de dificilă manevră direct în Pentagon; toate cele șaisprezece agenții americane de informații au eșuat; controlul traficului aerian a eșuat etc. Lista continuă și continuă. Și toate acestea controlate de Osama bin Laden. Este un basm.

Apoi am avut cele mai importante atacuri antrax care sunt legate de 9/11. Graeme MacQueen, The 2001 Anthrax Deception, arată strălucit că și acestea au fost o conspirație internă.

Aceste evenimente planificate au condus la invazia Afganistanului, Patriot Act, retragerea SUA din Tratatul ABM, invazia Irakului, războiul continuu împotriva terorismului etc.

Să nu uităm de ani de avertismente frauduloase codificate în culori ale nivelurilor teroriste și de admonestare guvernamentală pentru a folosi banda de conducte în jurul ferestrelor pentru a proteja împotriva unui atac chimic și biologic masiv.

Salt la 2020. Permiteți-mi să încep în sens invers, în timp ce designul cu coduri de culoare este proaspăt în conștiința noastră. În timp ce erau în curs de desfășurare blocările covid-19, s-a petrecut un fapt amuzant, pe măsură ce oamenii doreau ca viața să se poată întoarce la normal și să poată fi eliberați din cuști.

Modele similare cu coduri de culori au apărut peste tot în același timp. Ele au arătat programul pas cu pas al posibilei relaxări a controalelor guvernamentale dacă evenimentele ar merge conform planului. De la roșu la galben la verde. Prinderea ochilor. Roșu portocaliu galben verde albastru. La fel ca în cazul avertismentelor teroriste de după 11 septembrie 2001.

În Massachusetts, un așa-numit stat albastru, diagrama de culoare se termină în albastru, nu verde, cu faza 4 albastră numită „Noul normal”: dezvoltarea de vaccinuri și / sau tratamente permite reluarea „noului normal”. Formulare interesantă. O reluare care ne duce înapoi în viitor.

Ca și în cazul avertizărilor de bandă de conductă de după 9/11, acum toată lumea este sfătuită să poarte o mască. Este interesant de remarcat faptul că 3M Company, un vânzător major de bandă adezivă, este, de asemenea, unul dintre cei mai mari vânzători din lume de măști faciale. Compania urma să producă lunar 50 milioane de măști N95 până în iunie 2020 și 2 miliarde la nivel global în anul următor. Apoi, există benzi de mascare 3M… dar acesta este un subiect lipicios.

După atacurile din 11 septembrie 2001, ni s-a spus în mod repetat că lumea a fost schimbată pentru totdeauna. Acum ni se spune că după covid-19, viața nu va fi niciodată aceeași. Acesta este „noul normal”, în timp ce lumea post-9/11-pre-Covid-19 trebuie să fi fost vechiul nou normal. Deci, totul este diferit, dar normal, de asemenea. Așa cum site-ul guvernului Massachusetts o spune, în zilele viitoare ar putea fi permis să se adopte „reluarea «noului normal»”. Acest nou vechi normal va fi, fără îndoială, o formă de tranhumanism techno-fascist, adoptată pentru binele nostru.

Ca și la 9/11, există dovezi ample că epidemia de virus corona a fost așteptată și planificată; că oamenii au fost victimele unei campanii de propagandă pentru a utiliza un virus invizibil pentru a ne speria şi a ne supune și a închide economia mondială pentru elitele globale. Este un caz clar, după cum îi spune Peter Koenig lui Michel Chossudovsky într-un interviu, că nu este o teorie a conspirației, ci un plan real flagrant, prezentat în 2010 Rockefeller Report, Event 201, din 18 octombrie 2019, şi Agenda 21, printre altele.

Ca teroriștii amorfi și un război împotriva „terorismului”, care este o tactică și, prin urmare, nu este ceva cu care te poți lupta, un virus este invizibil, cu excepția cazului în care mass-media îl prezintă ca pe o grămadă de bile plutitoare ciudate, cu țepi portocalii, care sunt peste tot și nicăieri. Fii atent în spate, fii atent în faţa ta, sus masca, spălați-vă pe mâini, păstrați distanța – nu știi niciodată când aceste bile portocalii cu țepi te-ar putea prinde.

Ca și în cazul 9/11, ori de câte ori cineva pune la îndoială narațiunea oficială covid-19, statisticile oficiale, valabilitatea testelor, eficacitatea măștilor, puterile din spatele vaccinului și consecințele oribile ale blocărilor care distrug economiile, ucid oamenii, forțând oamenii să dispere și să se sinucidă, creând copii traumatizați, falimentând întreprinderi mici și mijlocii pentru a le îmbogăți pe cele mai bogate etc., mass-media corporatistă cataloghează dizidenții ca nebuni conspiraţionişti, care ajută inamicul viral. La fel se petrece chiar și atunci când cei care refuză îndoctrinarea sunt foarte respectaţi medici, oameni de știință, intelectuali etc., care sunt în mod regulat scoşi de pe internet.

Cu 11 septembrie, inițial au existat mult mai puțini dizidenți decât acum, astfel încât cenzura punctelor de vedere opuse nu a avut nevoie de cenzura flagrantă care este în creștere în prezent zi cu zi. Această cenzură are loc acum, rapid și pe furiș, pe tot internetul, același internet care este impus pentru toată lumea ca noul normal prezentat în Great Global Reset, minciuna digitală, unde, așa cum a spus Anthony Fauci, nimeni nu va mai trebui să dea mâna.

O lume de imagini abstracte și ființe în care, așa cum îi spune Arthur Jensen lui Howard Beal în filmul Network (rețeaua), „toate necesitățile [vor fi] asigurate, toate anxietățile tranchilizate, plictiseala distrată“. O distopie digitală care se apropie rapid ca și sfârșitul acelui fir roșu care se întinde de la 9/11 la ziua de astăzi.”

SURSA: yogaesoteric.net

Întreaga poveste oficială Covid-19 se bazează pe trei elemente: Testele RT-PCR, povestea “virusului ucigaș” și “morții DE Covid” fără autopsie

Intreaga poveste oficiala Covid-19 se bazeaza pe trei elemente:

1. Testele RT-PCR, care nu fac diferenta dintre SARS-CoV-2 si alti virusi, si nici diferenta dintre un virus activ si unul mort. Kary Mullis, inventatorul testului RT-PCR, care a fost asasinat in august 2019, a afirmat public ca testul nu iti poate spune daca esti bolnav sau daca te vei imbolnavi. Curtea de Apel din Lisabona a desfiintat testele RT-PCR.

 

Curtea a decis ca testul este nesigur si ca este ilegala punerea unei persoane in carantina doar pe baza unui test RT-PCR. Publicatia medicala The Lancet a afirmat ca la peste 20 de cicluri de amplificare, rezultatul fals pozitiv depaseste 90%. OMS a recomandat 45 de cicluri de amplificare. Deci, avem in fata o frauda globala. Pe baza testelor RT-PCR au fost impuse restrictii si au fost calcate in picioare drepturile si libertatile oamenilor.

2. Povestea “virusului ucigas”. La inceputul plandemiei, Organizatia Mondiala a Sanatatii ne-a transmis ca virusul SARS-CoV-2 are o rata de mortalitate de 3,4%. In luna Mai 2020, Centrul american pentru Controlul si Prevenirea Bolilor a afirmat ca rata de mortalitate este de 0,26%. Apoi, cercetatorii de la Universitatea Stanford au indicat o rata de mortalitate de 0,1-0,2%. Alti cercetatori au afirmat ca rata de vindecare pentru tineri este de 99,98%. Asadar, povestea “virusului ucigas” fata de care te aperi cu o masca de 3 lei a fost o minciuna a globalistilor.

 

3. “Mortii DE Covid” reprezinta o frauda globala. Imediat dupa ce a declarat pandemie, bazandu-se pe testele RT-PCR, Organizatia Mondiala a Sanatatii a interzis tuturor tarilor sa faca autopsii. Persoanele decedate din alte cauze, care au fost testate pozitiv cu testele RT-PCR, au fost trecute la “morti DE Covid”.

Fara autopsie, nu poti cunoaste adevarul cauza unui deces. Stiinta medicala a fost aruncata la gunoi. Primii care au incalcat ordinele ilegale a OMS au fost italienii, care au inceput sa faca autopsii pentru a afla adevarul despre cauza deceselor. Interzicerea autopsiilor a fost criticata de medici ca Vladimir Belis (fost sef al Institutului de Medicina Legala din Romania), Vasile Astarastoae (fose Presedinte al Colegiului Medicilor din Romania).

Va prezentam afirmatia profesorului Dr. Valentin Iftenie, medic legist la Institutul de Medicina Legala “Mina Minovici” din Bucuresti cu privire la frauda “mortilor DE Covid”, fara autopsie:

“Prof. Dr. Valentin Iftenie, medic legist la „Mina Minovici”, arunca in aer pandemia: E o mascarada!

Dr. Valentin Iftenie este unul dintre cei mai reputați medici legiști din România. A decis să rupă tăcerea și să facă dezvăluiri care aruncă în aer povestea oficială Covid-19.

Organizația Mondială a Sănătății a ordonat încă de la începutul Pandemiei SĂ NU SE FACĂ AUTOPSII în cazul celor declarați morți de Covid. Decizia a fost din start suspectă și foarte mulți au acuzat OMS că încearcă să manipuleze în acest fel statisticile morților.

Decizia este cu atât mai absurdă cu cât TOCMAI NECROSPIILE sunt cele care ar putea avea un aport vital la înțelegerea modului în care se manifestă boala și la găsirea unor soluții mai eficiente de tratament.

De altfel, sub această acoperire, foarte mulți oameni care au murit de cancer, diabet, infarct miocardic sau atac cerebral au fost trecuți la MORȚI DE COVID, ca să se umfle statisticile și, astfel, să se mențină populația sub frica de Pandemie.

Cum a explicat presa obedientă această cerință absurdă a OMS? Aceștia spunând că s-a dorit să nu îi pună în pericol pe medicii legiști. Pe aceeași logică ar trebui ca nici medicii și asistenții care lucrează în linia întâi să nu mai fie în contact cu bolnavii de Covid, ca să nu fie puși în pericol.

Adevărul este că prin această manevră, OMS-ul, Big Pharma și servitorii lor din toate țările cu acoperire totală pentru manipularea statisticilor pandemice și pentru atingerea următoarelor obiective: restrângerea drepturilor civile, vaccinarea forțată sau prin constrângeri sociale, obediența populației, Marea Resetare Neomarxistă.

Dar ce s-ar întâmpla dacă s-ar face autopsii în cazul fiecărui om declarat mort de covid? S-ar cam încheia cu Pandemia, pentru că s-ar evidenția faptul că foarte puțini ar mai putea fi trecuți ca decedați în statisticile Coronavirus.

Iar acest lucru ne este spus de un reputat medic legist român, Valentin Iftenie, care, în emisiunea lui Mădălin Ionescu, declară că „din 150 de decese COVID investigate la IML, puține au fost cauzate de Sars CoV 2 ! NU EXISTĂ LEZIUNI SPECIFICE ACESTEI BOLI. Ele sunt comune cu cele generate de alți viruși gripali!”

Dr. Valentin Iftenie, dezvăluiri despre cum autoritățile umflă cifrele!
Profesorul Iftenie a dat și un exemplu considerat edificator.

„Dau un exemplu: un individ e victima unui accident rutier, dar care, către final, a făcut această infecție. Credeți că noi o să scriem că a murit prin infecție? Nu! Cauza de deces este politraumatism din trafic rutier. Așa se procedează la noi. (…) În schimb, pe certificatul medical constatator al decesului apare: contaminat cu virusul…” – dr. Valentin Iftene.

Mai mult decât atât, medicul declară că studiul revoluționar realizat la Institutul Mina Minovici pe decesele declarate de Covid va fi pus pe masa Ministerului Sănătății, în curând.

Și acum, prima întrebare: Ce credeți că va conta pentru Ministerul Sănătății, Adevărul pus în evidență de medicii legiști sau Ordinele primite de sus, de la Păpușarii Pandemiei?

A doua întrebare: Se va cere capul profesorului Valentin Iftenie pentru că a îndrăznit să pună sub semnul întrebării dogmele Religiei Covid?” – romania-unita.ro

Protocoalele OMS sunt criminale pentru că rata de mortalitate de la ATI din Romania este uriașă, oamenii nu primesc tratament care sa ii salveze, ci sunt sedați și legați de pat, și intubați, li se administreaza kaletra si alte antibiotice, astfel încât puțini sunt cei care scapă. Sunt multe mărturii cu privire la abuzurile/crimele comise în spitale care au ieșit la iveală și ele nu mai pot fi ascunse.

Daca un singur element din cele trei cade, atunci toata povestea oficiala despre Covid-19 cade. Astazi, informatiile pe care le avem ne arata ca totul este o minciuna, o frauda globala.

Nu există nicio dovadă științifică care să demonstreze că restricțiile, măștile, distanțarea fizică și vaccinarea opresc plandemia Covid-19. Plandemia continuă, caci întreaga plandemie are la bază testele RT-PCR. Covid-19 este o plandemie a testelor RT-PCR. Covid-19 este o fraudă globală! Singura cale este imunizarea colectivă naturală, dar globaliștii sunt împotriva acestei imunizări, deoarece Industria Farmaceutică pierde mulți bani.

In aceasta perioada a plandemiei Covid-19, principala misiune a politicienilor, mass-mediei si a “medicilor eroi” a fost aceea de a panica oamenii cu informatii false, referitor la “virusul ucigas”, fata de care te poti “apara” cu o masca de 3 lei. Manipularea si frica indusa oamenilor a functionat o perioada, insa astfel de minciuni nu pot functiona la infinit.

Astazi, multi dintre cei care, la inceputul plandemiei, spuneau ca “vom sta doua luni in lockdown si apoi vom reveni la normal” realizeaza ca nu este tocmai asa si ca, de fapt, plandemia va dura, pana cand oamenii isi vor pierde definitiv drepturile si libertatile, in numele “sigurantei”, desigur.

Departamentul de Informatii Romania (DIR)

www.dir.org.ro

09 aprilie 2021

Covid-19: Autoritățile și presa au răspândit o cantitate atât de mare de dezinformare și de exagerare privind letalitatea coronavirusului încât americanii au ajuns să sufere de o „psihoză delirantă”

“„COVID a dus la o psihoză delirantă: oamenii au devenit opaci la orice gândire rațională”

Autor: Adrian Pătrușcă

Autoritățile și presa au răspândit o cantitate atât de mare de dezinformare și de exagerare privind letalitatea coronavirusului încât americanii au ajuns să sufere de o „psihoză delirantă”, afirmă psihiatrul din Los Angeles, dr. Mark McDonald.

Ceea ce a început printr-o frică de o boală necunoscută, numită COVID-19, a evoluat în timp pentru a deveni o stare de spirit națională „în care o psihoză delirantă a pus stăpânire pe oameni, deveniți opaci la orice gândire rațională”, a declarat McDonald într-un dialog cu reporterii Epoch Times.

„Nu vor să abandoneze masca nu vor să abandoneze distanțarea socială”, spune psihiatrul. „În acest moment, oamenii au devenit opaci la rațiune, la logică, la educație. Se lasă conduși în mod psihotic de frică.”

Dr. McDonald afirmă că această stare de spirit este mai puternică în Los Angeles, unde își practică meseria, și în New York, orașe pe care le descrie drept „epicentrul fenomenului”.

Guvernele au impus controale în martie, care au fost inițial temporare, dar care au fost extinse în mod repetat în lunile următoare și care au devenit acum „controale sociale exercitate de noi înșine”.

Aproapele, gardianul nostru

„Acest lucru vine în fapt de la noi, de la părinții noștri, de la copiii noștri, de la vecinii noștri; vine de la întreprinderi și corporații.”

McDonald a vorbit despre mai mulți dintre prietenii săi cărora li s-a interzis să sărbătorească Ziua Recunoștinței împreună cu familiile lor, și li se va interzice și de Crăciun, în ciuda absenței oricărui simptom al bolii.

„Cunosc patroni de magazine ai căror vânzători nu își servesc clienții, inclusiv pe mine, dacă nu poartă mască”, a spus medicul.

„Știu oameni care țipă la mine dacă mă sui în lift fără mască, doar pentru 10 secunde, să merg la etajul următor, așa că nu mai avem nevoie de poliție, facem noi poliție, unii pe alții.”

Subliniind că aproximativ 268.000 de oameni au murit de COVID în Statele Unite, comparativ cu o medie anuală de 45.000 de decese de gripă sezonieră și cu 600.000 de decese de cancer, The Epoch Times l-a întrebat pe doctorul McDonald cum comentează aceste cifre.

Tâmpenia la putere
„Cred că, în primul rând, aici contează perspectiva”, a răspuns psihiatrul. „Când primarul New Yorkului, Bill de Blasio, a început să închidă orașul, să închidă restaurantele, barurile, școlile, practic să pună pe fiecare cetățean în stare de arest la domiciliu, a declarat: «Dacă aceste măsuri pe care le impun salvează o singură viață, atunci a meritat». Este o tâmpenie. Nu se iau niciodată măsuri de sănătate publică pentru a salva o singură viață. Privești în perspectivă, privești la costuri, privești la valori.”

McDonald spune că cifrele federale legate de decesele provocate de COVID sunt „foarte suspecte” deoarece Centrul pentru Prevenirea și Controlul Bolilor (CDC) a recunoscut că „94% dintre decedați aveau în medie trei comorbidități, ceea ce înseamnă că probabil urmau să moară oricum în următoarele 6-12 luni”.

Cifra de 94% se referă la cazurile de decese de coronavirus, în care certificatul de deces oficial menționează numele COVID.

CU mai degrabă decât DE
McDonald spune că mai bine de jumătate dintre cei care au murit aveau 80 de ani sau mai mult, în condițiile în care speranța medie de viață, pe baza tuturor cauzelor de deces, în Statele Unite, este de 79 de ani.

„Așadar, dacă jumătate dintre persoanele care au murit zice-se de coronavirus au avut mai mult de 80 de ani și au avut trei comborbidități sau mai multe, aceasta arată că aceste persoane au murit CU virusul mai degrabă decât DIN CAUZA virusului”, spune dr. McDonald.

Modul în care decesele persoanelor afectate atât de coronavirus cât și de comorbidități ar trebui clasificate din punct de vedere statistic a făcut obiectul mai multor dezbateri dintre responsabili, statisticieni și decidenții din domeniul sănătății publice încă de la începutul maladiei.

Nu s-a murit mai mult

McDonald a evocat și o recentă conferință a unei economiste de la Universitatea Johns Hopkins, care, pe baza datelor CDC, a arătat că numărul total al deceselor din toate cauzele, în Statele Unite, pentru 2020, în raport cu cei opt ani precedenți, nu indică o creștere importantă, care să poată fi atribuită COVID.

„Toate acestea arată că nu există nici o dovadă că COVID-19 a provocat decese în plus. Numărul total de decese nu depășește numărul normal de decese”, a afirmat conferențiara Genevieve Briand, de la Johns Hopkins.

La scurt timp după ce publicația online a Universității a scris despre cercetarea efectuată de Briand, articolul a fost scos de pe site. Motivația editorilor pentru acest gest a fost că studiul „a fost folosit în sprijinul unor inexactități periculoase care minimalizează impactul pandemiei”.

Editorii adăugau că afirmația lui Briand, conform căreia cifrele nu arată nici o creștere a numărului de decese ce poate fi atribuită COVID-19 ar fi contrazis o afirmație a CDC despre 300.000 de astfel de decese.

Însă pagina CDC de „Data Tracker COVID”, citată de editorii de la Johns Hopkins, nu face o asemenea afirmație.

Răzgândirile de pomină

McDonald a declarat că el consideră oricum CDC „ca nemaifiind credibil, deoarece a emis atâtea dezmințiri ale propriilor măsuri și decizii”.

Psihiatrul din Los Angeles a citat în primul rând dezmințirile inițiale ale agenției privind eficiența măștilor în prevenirea răspândirii bolii, și revenirea ulterioară asupra acestei afirmații.

Răzgândiri asemănătoare a avut CDC și în legătură cu eficiența distanțării sociale sau dacă suprafețele trebuie curățate în mod repetat pentru a preveni răspândirea bolii.

McDonald a amintit că, într-un studiu recent, CDC arăta că „84% dintre persoanele pe care le-au studiat și care au contractat coronavirusul au declarat că au purtat mască «tot timpul sau în majoritatea timpului»”.”

SURSA: evz.ro

Dr. Roger Hodkinson, patolog de top: “Covid-19 este o farsă! Masca, distanţarea şi testele sunt inutile! Totul este o afacere”

“Autor: Antonia Hendrik

Dr. Roger Hodkinson, patolog de top, a declarat oficialilor guvernamentali din Alberta, în timpul unei conferințe zoom, că actuala criză a coronavirusului este „cea mai mare farsă perpetuată vreodată unui public”.

Patologul de top susține că noul coronavirus este „cea mai mare farsă perpetuată vreodată unui public”. Comentariile lui Hodkinson au fost făcute în timpul unei discuții care a implicat Comitetul pentru Servicii Publice și Comunitate, iar clipul a fost ulterior încărcat pe YouTube.

„Există o isterie publică complet nefondată condusă de mass-media și politicieni, este revoltător, aceasta este cea mai mare farsă perpetuată vreodată unui public neştiutor”, a spus Hodkinson şi continuă: Nu este altceva decât un sezon rău de gripă. Acesta nu este Ebola. Nu este SARS”.

Medicul a spus că nu se poate face nimic pentru a opri răspândirea virusului, în afară de protejarea persoanelor în vârstă, mai vulnerabile și că întreaga situație reprezintă „jocul politic al medicamentelor, iar acesta este un joc foarte periculos”. Hodkinson a subliniat că „distanțarea socială este inutilă, deoarece COVID-19 este răspândit de aerosolii care se răspândesc aproximativ 30 de metri înainte de a se aşeza pe suprafeţe”.

De asemenea, Hodkinson a criticat măsura obligatorie de a purta mască, spunând că este complet inutilă.
„Măștile sunt cu totul inutile. Nu există nicio bază de dovezi pentru eficacitatea lor ”, a spus el: „Măștile de hârtie și măștile din țesătură sunt pur și simplu inutile. Nici măcar nu sunt purtate eficient de cele mai multe ori. Este cu totul ridicol văzându-i pe acești oameni nefericiți, fără educație – nu spun asta într-un sens peiorativ – că poartă măşti pe față”.

De asemenea, medicul a criticat lipsa de fiabilitate a testelor PCR, menționând că „rezultatele pozitive ale testelor nu înseamnă o infecție clinică” și că toate testele ar trebui să se oprească deoarece rezultatele false „conduc isteria publică”.

„Sunt absolut revoltat că acest lucru a atins acest nivel, totul ar trebui să se oprească mâine”, a conchis dr. Hodkinson.
Hodkison încheie cu câteva sfaturi pentru factorii de decizie din Alberta: „Lăsaţi oamenii să ia propriile decizii. Ar trebui să fiți complet detaşaţi de afacerile din medicină. Sunt absolut revoltat că acest lucru a atins acest nivel, totul ar trebui să se oprească mâine. Mulțumesc foarte mult”, a conchis dr. Hodkinson.

Cine este Dr. Roger Hodkinson: A obţinut titlurile de medicină generală de la Universitatea Cambridge din Marea Britanie (MA, MB, B. Chir.), Unde a fost cercetător la Corpus Christi College. După o rezidență la Universitatea din Columbia Britanică, el a devenit patolog general certificat de Royal College (FRCPC) și, de asemenea, membru al Colegiului patologilor americani (FCAP).

El a cerut oprirea restricțiilor, utilizarea măștii, testarea și distanțarea socială
Dr. Roger Hodkinson oferă perspectiva sa în cunoștință de cauză Consiliului orașului Edmonton cu privire la modul în care guvernele au reacționat la COVID-19.

El este de acord că este timpul să ne întoarcem la normal. Dr. Roger Hodkinson a ocupat numeroase funcții de prestigiu în instituții medicale din Canada. În prezent firma sa vinde teste COVID și are cunoștințe directe cu privire la lipsa de eficacitate pentru diagnosticarea bolii, informează summit.news.”

SURSA: evz.ro

Covid-19, Klaus Schwab și Marea Resetare: Sfârșitul democrației și Noua Ordine Mondială

“Sfârșitul democrației: „Marea resetare”

de Ambrus Bela

Marea resetare este o schemă inventată de oameni nu foarte mintoși, dar putred de bogați, care-și imaginează că banii pot cumpăra natura, populația, atmosfera, dar ca toate să fie posibile, mai întâi au cumpărat presa, serviciile de informații și politicienii.

UN FORUM APARTE

Marea diferență dintre Forumul Economic Mondial de anul acesta și edițiile precedente, nu rezidă în faptul că anul acesta evenimentul s-a petrecut online, ci în faptul fără precedent că, de data aceasta, a existat un „ghid de utilizare”, anume cartea scrisă de Kalus Schwab: Covid-19 Marea resetare.

Aceasta se adaugă celor două lucrări scrise în prealabil, The Fourth Industrial Revolution, Shaping the Future of the Fourth Industrial Revolution și celei recent lansate: Stakeholder Capitalism – A Global Economy that Works for Progress, People and Planet. Schwab este cunoscut ca și președinte al Forumului Economic de la Davos, fondat cu 1 milion de dolari primiți „premiu” din partea Israelului în 2004. Soția, Hilde, conduce Fundația Schwab. Klaus Schwab are un doctorat în economie la Fribourg (Elveția), un alt doctorat în inginerie la Zurich, dar și un master în administrație publică obținut la Harvard.

Are nu mai puțin de 17 alte doctorate onorifice. El a predat afaceri la Universitatea din Geneva și a lucrat pentru Națiunile Unite. A făcut parte din comitetul de conducere al Grupului Bilderberg.

Problema survine în momentul în care cineva începe să-i lectureze cărțile. Dincolo de analizele ce glosează între pueril și vizionar, răzbate o incapacitate de a depăși tezele propagandistice ale „progresismului”, cărora li se adaugă o doză de ticăloșie pură și de aserțiuni manipulatoare ce jignesc intelectul oricărui cititor cât de cât trecut prin școală.

Odată dezvăluite intențiile „resetării” post-Covid, întregul Forum Economic poate fi privit din perspectiva celor diseminate prin scrierile lui Schwab. Probabil acesta este și motivul pentru care cancelarul german Angela Merkel se întreba dacă avem sau nu nevoie de resetarea propusă, iar ministrul afacerilor externe al Braziliei se declară net contra „Marii resetări”, spunând sesiunii speciale a Organizației Națiunilor Unite pe COVID-19 că „controlul social totalitar nu este remediul pentru nicio criză”.

„Cei cărora nu le place libertatea încearcă întotdeauna să beneficieze de momente de criză pentru a predica reducerea libertății. Să nu cădem în acea capcană ”, zice așadar Ernesto Araujo.

Vladimir Putin a fost și mai tranșant, spunând textual că viziunea lui Schwab (din care a și citat) este naivă, adăugând: „Responsabilitatea noastră comună de astăzi este de a evita o astfel de perspectivă, similară cu o distopie mohorâtă, pentru a asigura dezvoltarea pe o traiectorie diferită, pozitivă, armonioasă și creativă”.

Wall Street Journal comentează în felul urmator: „Într-o carte a cărei teză este că liderii de afaceri fac lumea mai bună urmărind obiective sociale în plus față de profit, ne-am aștepta la o discuție despre cel mai important contra-argument – și anume că liderii de afaceri ar putea de fapt să înrăutățească lumea (… ) făcând exact ceea ce cere domnul Schwab. Așadar, „capitalismul părților interesate poate fi, în cele din urmă, o versiune mai profitabilă a capitalismului clasic – pentru că lumea e păcălită și terenul spălat”.

Profitând de criza Covid, cumulat, primii 10 bogați ai lumii și-au adăugat aproape 2 trilioane averilor inițiale! Iar până aici, nota de plată au plătit-o, ca de obicei, oamenii mărunți. Ca fapt divers, Bill Gates și-a achiziționat cca. 1.100 de kilometri pătrați de teren (în principal) agricol în 19 state din SUA.

Deci, dacă obiceiul era ca după Davos să se publice spicuiri din visele Gretei privind răcirea planetei, povești despre cum ne salvează corporațiile viitorul, cum devine economia circulară, despre minunile Guvernanței de mediu, socială și corporativă (ESG), anul acesta pare evident faptul că realitatea ar trebui să primeze unor astfel de relatări! Cu atât mai mult cu cât există o agendă ascunsă despre care presa corporatistă nu vorbește niciodată, iar giganții tehnologici o cenzurează copios.

Ceea ce trebuie știut este că prin vocea șefei Comisiei Europene, UE se angajează să respecte European Green Deal, va combate „hate speech”-ul, știrile „false”, a făcut apel la companiile tehnologice să fie mai atente cu diseminarea unor astfel de informații neconforme cu linia ideologică. Desigur, lupta cu Covidul și conlucrarea cu Fundația Gates sunt în centrul atenției Comisiei cum, la fel, și „schimbările climatice”.

Șocant a fost Emmanuel Macron care a afirmat că trebuie să ne concentrăm pe inegalitățile sociale generate de capitalism și pe schimbările climatice, astea fiind și „soluțiile” ieșirii din „pandemie”, mai ales în situația în care „capitalismul modern nu mai poate funcționa”! Macron a criticat ideea de economie de piață!

Davos este un show eco-horror cu accente totalitariste apte să-i facă pe Stalin, Mao sau Goebbels să pară duioși lucrători sociali. Deși Schwab și ai lui vorbesc despre post-pandemie, nicăieri nu i se arată sfârșitul acestei „pandemii”, dimpotrivă! Studiile Pfizer BioNTech pentru vaccin se preconizează a se termina abia în 2023, până atunci traversând doar perioada experimentală!

Așadar, o primă variantă de „resetare” descrisă de Schwab ar fi cea pașnică, în care națiunile obediente îi urmează pe cei din „elită” care se ocupă de preluarea tehnocrată a întregii lumi, sau ar putea exista o a doua versiune, violentă, cu conflicte între națiuni, revoluții etc.

World Freedom Alliance este o organizație alcătuită din medici și cercetători din întreaga lume care încearcă să aducă în fața opiniei publice adevărul în privința falsei pandemii Covid-19. Președintele WFA este Prof Dolores Cahill, specialistă în biologie moleculară și imunologie. Asociația numără deja mii de medici, cercetători, imunologi, virusologi etc. și încearcă să publice date despre presupusa pandemie și să acționeze în instanță toți susținătorii scenariului Covid-19. FFA are un canal pe Telegram (Telegram: Contact @worlddoctorsalliance), contul Ask The Experts pe Brand new tube și susțin conferințe în toată lumea.

SCENARIUL „MARII RESETĂRI” PE SCURT:

1) Blocări pandemice perpetue și controale economice până când populația se supune tiraniei medicale
2) Pașapoarte medicale și urmărirea contactelor interpersonale, ca parte a vieții de zi cu zi
3) Cenzurarea tuturor vocilor care se opun agendei
4) Activitate economică redusă în numele stoprii „schimbărilor climatice”
5) Pauperitate și pierderea proprietății private
6) Introducerea „venitului de bază universal” pentru o generație de persoane dependente și disperate
7) O societate fără numerar și un sistem de monedă digitală în care confidențialitatea tranzacțiilor de orice fel este complet ștearsă
8) crearea unei „economii comune” în care nimeni nu va deține nimic (afară de „elite”) și producția independentă este scoasă în afara legii
9) Ștergerea frontierelor naționale și sfârșitul suveranității și autodeterminării
10) Centralizarea puterii politice globale în mâinile „elitei”

CARE RESETARE?

Noul coronavirus oferă un pretext și o justificare intereselor financiare ale miliardarilor planetei, care cu mijlocirea politicienilor corupți din întreaga lume generează o spirală a șomajului în masă, falimentelor, sărăciei și fricii. Peste 7 miliarde de oameni sunt afectați direct sau indirect de criza Covid ce ar urmări instaurarea Noii Ordini Mondiale.

Scenariul „pandemiei” a fost elaborat încă înainte de 2019 de Fundația Rockefeller, Centrul John Hopkins, Fundația Bill & Melinda Gates și Forumul Economic Mondial și este susținut de OMS și de Center for Disease Control and Prevention (CDC) din SUA, cu concursul corporațiilor din BigPharma, BigTech, din sistemul bancar și de presa corporatistă.

Tot din 2019 datează și asocierea dintre Glaxo Smith Kline și Pfizer în elaborarea unui vaccin dedicat „pandemiei”, precum și ID2020 Alliance privind elaborarea unui vaccin cu pașaport digital încorporat. În fine, „Event 201”, adică simularea „pandemiei”. În decembrie 2019 avea să apară primele cazuri în Wuhan.

Scenariile elaborate includ măsuri de descurajare a „știrilor false” și a „teoriilor conspirației” care ar putea fi emise de politicieni, șefi de state, medici, ziariști, oameni obișnuiți – pe social media, un adevărat război informațional care poate duce la suprimarea accesului la mijlocacele de comunicare a celor care nu se conformează „planului”.

„Marea resetare” implică o transformare a societății care are ca rezultat restricții permanente asupra libertăților fundamentale și supravegherea în masă, întrucât sectoare economice întregi sunt sacrificate pentru a stimula monopolul și hegemonia corporațiilor și băncilor.

Punctul final al scenariului îl vedem pe siteul Forumului Economic Mondial, unde unui tânăr cu față zâmbitoare, o dronă îi ivrează un colet comandat online și ambalat de un robot într-un depozit Amazon. Aflăm că „niciun om nu a fost implicat în fabricarea, ambalarea sau livrarea produsului, deci nu conține viruși și bacterii”!

Așadar, scenariul fricii trebuie să se extindă (clipul vorbește despre 2030), pentru a deține dominația asupra populației. „Nu vei avea nici o proprietate, nici intimitate, dar vei fi dericit”! Fericirea devine o obligație și va fi impusă prin ceea ce se cheamă „Happytalism”, un proiect al Națiunilor Unite.

Pe urmă, șomerii (majoritatea populației) ar urma să încaseze un venit universal de bază și ar avea datoriile șterse (datorii rezultate din falimentele la scară mondială ca urmare a blocărilor și restricțiilor deliberate) în schimbul predării tuturor proprietăților lor (inclusiv haine, veselă etc.) către stat sau mai exact către instituțiile financiare care „ajută” la stimularea acestei mari resetări.

Schwab spune că publicul va „închiria” tot ceea ce are nevoie, întrucât se va elimina dreptului la proprietatea privată în numele „salvării planetei”. Desigur, mica elită care a lansat „Marea resetare” va deține totul.

Această agendă a resetării a fost planificată de zeci de ani de familiile hiper-bogate, cum ar fi Rockefeller și Rothschild. Zbigniew Brzezinski a numit asta „sfârșitul statului național suveran”, David Rockefeller – „un guvern mondial”, iar George Bush (în 1990) – Noua Ordine Mondială. Ceea ce până acum a fost calificat drept teorie a conspirației, devine astăzi realitatea!

Altminteri, a existat o formă de globalizare, de piață liberă, care a dus la primul război mondial, apoi o retragere în perioada interbelică. Acordul de la Bretton Woods, după al doilea război mondial, a condus la o eră a globalizării reglementate din 1945 până în anii 1980. Dar de atunci, „elita globală” a impus restricții și reglementări pentru orice, de la fluxurile financiare speculative transfrontaliere la fuziuni și achiziții.

Acum, a devenit necesară o nouă eră, bazată pe Acordul de la Paris pentru „a limita schimbările climatice”, cu sprijin pentru un New Green Deal orientat spre realizarea de emisii de carbon zero (oricât de imposibil ar fi asta) și o economie globală „durabilă”.

CARE DEMOCRAȚIE?
În cartea sa, Klaus Schwab pomenește în treacăt despre „trilema globalizării” și îl citează pe Dani Rodrik, autorul cărții „The Globalization Paradox”. Iată „trilema”, descrisă de Rodrik:

„Nu putem avea globalizare, democrație și autodeterminare națională împreună. Putem avea cel mult două din cele trei. Dacă vrem globalizarea și democrația, trebuie să renunțăm la statul național. Dacă trebuie să păstrăm statul național și dorim și globalizarea, atunci trebuie să uităm de democrație. Și dacă vrem să combinăm democrația cu statul național, atunci adio globalizării”.

Ce mai spune Schwab? „Trebuie să existe suficientă presiune populară – din partea cetățenilor, alegătorilor, consumatorilor, lucrătorilor, educatorilor și activiștilor – pentru a împinge guvernele și companiile să schimbe direcția în mod fundamental”. Serios? Marea Resetare este proiectul acelorași familii plutocrate, hiper-bogate, responsabile de defectele modelului economic mondial actual.

În fapt, impunerea „resetării”, „elitele” au gândit-o organizând și finanțând activiști pe modelul Ocupy, MeToo, BlackLiver Matter, Greta Thunberg, pentru a demonstra că nu ei, ci populația ar cere aceste măsuri.

CARE UMANITATE?
În spatele retoricii se află însă o agendă de eugenie și depopulare fără precedent, altminteri idee avansată și de Bill Gates. Nu este umană, de fapt, Schwab o și numește „transumană”. Iar asta presupune renunțarea la barierele morale și realizarea proiectului în numele „binelui” care-i așteaptă pe supraviețuitori. Exact cum spunea și mentorul lui Klaus Schwab, Henry Kissinger, astăzi membru al „cabalei”.

Așadar, existența umană viitoare presupune înlocuirea libertăților cu „utilitatea” fiecărui individ. Este o „alegere etică”, după cum spune Schwab. Se bazează pe „binele general”.

În 2016, Schwab, a scris o altă carte intitulată Shaping the Future of the Fourth Industrial Revolution. Aici, descrie schimbările tehnologice care apar odată cu cea de-a patra Revoluție industrială, a telefoanelor inteligente, 5G, Internetul obiectelor și inteligența artificială, care interconectează totul pentru a lua apoi și cele mai banale decizii în locul oamenilor.

Datele sunt centralizate în corporații private, cum ar fi Google sau Facebook, care permit guvernelor să „pătrundă în spațiul privat al minții noastre, citindu-ne gândurile și influențându-ne comportamentul”. Mai aflăm că „tehnologiile nu ne vor opri să rămânem parte a lumii fizice, dar vor deveni parte a noastră, implantabile în corpul și creierul nostru”.

Schwab adaugă: „La ce va duce a patra revoluție industrială este o fuziune a identității noastre fizice, digitale și biologice”. Aceste „dispozitive implantabile vor ajuta, de asemenea, la comunicarea gândurilor exprimate în mod normal verbal, printr-un smartphone „încorporat” și a gândurilor sau stărilor de spirit potențial neexprimate prin citirea undelor creierului și a altor semnale”. De guverne. De corporații.

CARE ALIMENTE?

După agroindustrie, un proiect din anii 1950 al Fundației Rockefeller, aceleași cercuri pledează acum pentru o agricultură „durabilă”, adică trecerea la alimente false, editate genetic, carne sintetică fabricată în laborator, viermi, gândaci și buruieni ca noi surse de hrană. Recent, acestea au devenit priorități și pentru Comisia Europeană, fiind incluse în proto-planul de guvernare elaborat de Ursula von de Leyen și ai ei.

WEF a colaborat cu EAT Forum (frumos joc de cuvinte!), care se descrie ca un „Davos pentru alimente” și care intenționează să stabilească „agenda politică a nutriției”. EAT a fost creat în 2016 cu sprijinul UK Wellcome Trust (înființat cu fonduri de la GlaxoSmithKline) și al Institutului german Potsdam pentru cercetarea impactului climatic. EAT lucrează, printre altele, cu Impossible Foods și alte companii de biotehnologie. Impossible Foods a fost inițial cofinanțat de Google, Jeff Bezos și Bill Gates. Rezultatele recente de laborator au arătat că imitația de carne a companiei conținea niveluri toxice de glifosat de 11 ori mai mari decât cel admise.

În 2017, EAT a lansat FReSH (Reforma alimentară pentru durabilitate și sănătate), cu sprijinul Bayer AG, unul dintre cei mai toxici producători de pesticide și OMG-uri din lume, care deține acum Monsanto, și conlucrează cu Syngenta, Cargill, Unilever, DuPont și chiar Google. Acesta este viitorul alimentar planificat în cadrul Marii Resetări.

„Dieta” aceasta are ca scop reducerea consumului de carne și lactate al populației cu până la 90%. Trecerea la noua alimentație se va face forțat, prin „intervenții politice dure care includ legi, măsuri fiscale, subvenții și sancțiuni, reconfigurare comercială și alte măsuri economice și structurale”.

Frans Timmermans, susține că legislația este extrem de importantă pentru a obliga omenirea să se conformeze. Ca atare, Comisia Europeană l-a însărcinat să elaboreze un întreg pachet legislativ care va deveni obligatoriu în UE, în deplin acord și cu Pactul Ecologic și cu proiectul „From farm to fork”.

Introducerea AI, a roboților și a altor tehnologii digitale va distruge milioane de locuri de muncă din agricultură și industria alimentară, dar și din domeniile conexe de pe orizontală.

Dar proiectul este susținut de cele mai influente corporații și miliardarii lumii ce stau în consiliul de administrație al WEF, împreună cu șeful ONU și FMI, cu directorii executivi ai celor mai mari giganți financiari din lume, inclusiv Blackrock, BlackStone, Christine Lagarde de la Banca Centrală Europeană, David Rubenstein din grupul Carlyle.”

SURSA: qmagazine.ro

Texas: Restricțiile au fost ridicate total (inclusiv masca) și cazurile continuă să scadă. Realitatea din Texas ne arată că restricțiile și măștile au îmbolnăvit oamenii

Anthony Fauci, “Arafatul americanilor”, a fost blocat de realitatea din Texas. Guvernatorul Texasului a anulat restrictiile si obligatia de a purta masca, iar numarul de persoane infectate continua sa scada.

Asta inseamna ca politicienii si “medicii eroi”, care au cerut restrictii si masti, au stiut ca aceste masuri vor contribui la imbolnavirea oamenilor. Oare, ce zic Arafat din Romania, “comandantul actiunii”, jurnalistii platiti de guvern si “medicii eroi”, cei care incearca sa sperie oamenii cu privire la “pericolul imens Covid”?

“Fauci dă în bâlbâială în fața „Fenomenului Texas”: Restricțiile au fost ridicate total (inclusiv masca) și cazurile continuă să scadă

DE ȘTEFAN CONSTANTINESCU

Fauci și alți numeroși „experți” în sănătate nu au încetat de atunci să tragă semnale de alarmă disperate că decizia liderului texan va avea consecințe dezastruoase.

Cu toate acestea, statistica nu s-a lăsat impresionată de bocetele „experților”, numărul cazurilor de infectați din Texas continuând să scadă.

Doctorul Anthony Fauci a fost întrebat marți de canalul MSNBC cum se explică științific fenomenul texan.

După cum a observat realizatorul emisiunii, „dacă mergi în Texas… pare că ești în 2019… restaurantele sunt pline… arenele sportive sunt pline…” și totuși numărul cazurilor a continuat să scadă.

Fauci a părut consternat. Mai întâi, a sugerat că explozia cazurilor nu s-a manifestat încă din cauza unui „decalaj”.

Acest lucru ar fi avut sens dacă tendința de scădere din Texas nu s-ar fi instalat decât de o săptămână sau două. Însă s-a scurs o lună și rata de pozitivare – partea din noile teste efectuate care indică rezultate pozitive – a continuat să scadă.

„Poate fi derutant, deoarece poate exista un decalaj sau o întârziere, deoarece deseori trebuie să aștepți săptămâni întregi… Sunt multe lucruri care trebuie luate în calcul”, s-a bâlbâit Fauci.

„Nu sunt sigur, poate că situația stă așa pentru că fac lucrurile în exterior, știți, este foarte dificil să faci o comparație unu la unu… Sper să continue să scadă, dacă ar fi așa, ar fi grozav. Însă există îngrijorarea că, atunci când renunți la restricții, în special lucruri ca luatul mesei în interior sau barurile care sunt pline… ai putea avea o întârziere și apoi, brusc, cazurile încep să crească”, s-a chinuit Fauci să însăileze coerent câteva idei.

„Am fost deja înșelați cu deschiderea locurilor publice, apoi nimic nu s-a întâmplat, și apoi, dintr-odată, câteva săptămâni mai târziu, cazurile au explodat.” – VIDEO în postarea Twitter de mai jos.

Pentru cei care nu au urmărit îndeaproape evoluția situației din Texas, au trecut 35 de zile de când guvernatorul Greg Abbott a anunțat redeschiderea și 27 de zile de când statul „a deschis 100%”, inclusiv fără obligativitatea purtării măștii.

Confruntat cu „fenomenul Texas”, Fauci s-a arătat mai prudent în previziunile sale și a respins retorica directoarei Centrului de Prevenire și Control al Bolilor (CDC), Rochelle Walenski, care avertiza la sfârșitul lui martie în legătură cu „iminența apocalipsei”.

„Câtă vreme vom continua să îi vaccinăm pe oameni de o manieră eficientă, nu cred că al patrulea val se va produce”, a declarat Fauci.”

SURSA: activenews.ro

Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...