Covid-19 – frica, manipularea și dialectica hegeliană (problemă – reacție – soluție)

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Noi nu am crezut în povestea “virusului ucigaș”. Noi am știut că este o informație falsă, concepută de globaliști pentru controlul oamenilor prin frică. Nu era nevoie ca globaliștii să lanseze un virus ucigaș, care, oricând, poate scăpa de sub control și îi poate ucide și pe ei.

Ne-am dat seama după ce am văzut cum s-au desfășurat evenimentele. Frica a fost promovată și “injectată” în mințile oamenilor de către politicieni, mass-media și medici. Globaliștii știu că prin frică oamenii pot fi controlați.


“Comitetul consultativ britanic pentru știință RECUNOAȘTE că a folosit FRICA pentru a controla oamenii. “În martie 2020, guvernul era foarte îngrijorat de respectarea legii și se gândea că oamenii nu vor dori să fie închiși”

În martie 2020, Grupul științific care studiază comportamentul în caz de gripă pandemică a dat instrucțiuni oficialilor guvernamentali din Europa să insufle teamă în rândul populației și să crească “nivelul perceput de amenințare personală”. În timp ce țările se pregăteau să se blocheze, comitetul științific le-a spus miniștrilor guvernamentali că “un număr substanțial de oameni încă nu se simt suficient [și] personal amenințați” de covid-19. Pentru ca blocajele de control să funcționeze, comitetul i-a instruit pe oficialii guvernamentali să folosească frica în avantajul lor, relatează Telegraph.” (activenews.ro)


Chiar dacă astăzi frica de “virusul ucigaș” nu mai este cum era la începutul plandemiei, frica nu a dispărut și o vedem. Cel mai clar exemplu sunt oamenii care poartă masca în continuare, deși, oficial, politicienii au anulat ordinul ilegal și neconstituțional prin care au impus măștile în aer liber. Unii oameni sunt ferm convinși că masca îi apără de “virusul ucigaș”. De astfel de oameni au nevoie globaliștii pentru a impune Guvernul Mondial.

Covid-19 este o operațiune teroristă pentru controlul omenirii și, așa cum am mai spus, are legătură cu Agenda 21-2030/Marea Resetare/Noua Ordine Mondială/Guvernul Mondial. A se vedea Dialectica Hegeliană în operațiunea Covid-19: teza – antiteză – sinteză. Altfel spus: problemă – reacție – soluție.

Au creat o problemă globală numită “Covid-19”, au plătit politicieni, mass-media și medici sa terorizeze oamenii cu informații false, cifre ale persoanelor “pozitive” (persoane testate cu testele RT-PCR care, așa cum a spus și publicația medicală The Lancet, la peste 20 de cicluri de amplificare rezultatul fals pozitiv depășește 90%), cifre ale morților fara autopsie (persoane decedate din alte cauze, dar prezentate ca fiind “morți de Covid”. În România, în 2020, doar 227 de persoane au murit cu diagnostic principal Covid-19).

Apoi, au indus in mintea oamenilor o reacție, iar oamenii au acceptat să poarte măști (desi studiile științifice au contrazis eficienta lor), să păstreze distanta fizică(tot oamenii de știință de la MIT au contrazis eficienta distanțării fizice), să nu circule noaptea și alte aberații care nu au nicio legătură cu știința/medicina.

Acum, iată, au venit soluțiile globaliștilor: Marea Resetare (adică un Guvern Mondial), vaccinarea oamenilor si certificatul de vaccinare fara de care nu vei mai putea călători. Dacă reușesc să implementeze acest certificat, se va ajunge in situația în care nu vei mai putea ieși din casă dacă nu ești vaccinat.

Țineți minte: prima dată, au spus că masca este obligatorie doar în interior. Văzând că oamenii acceptă, au impus și masca în exterior. Repetăm, nu au avut nicio lege, ci politicienii au impus masca și restricțiile pe baza un ordine și hotărâri de guvern, care sunt acte normative inferioare legilor organice. Prin decizia 457 din 25 iunie 2020, Curtea Constituțională a României a decis că drepturile și libertățile oamenilor pot fi restrânse numai printr-o lege organică (vezi articolul 53 (1) din Constituție).

Acest certificat de vaccinare va condiționa drepturile și libertățile oamenilor de efectuarea unui vaccin sau mai multe. Iată cum oamenii aproape și-au pierdut drepturile și libertățile pentru că au acceptat minciunile globaliștilor.

Departamentul de Informații România (DIR)

www.dir.org.ro

26 mai 2021

Noua Ordine Mondială – Dialectica Hegeliană

“Dialectica hegeliană, prezinta trei metode/etape de dezvoltare dialectică:

1. o teză – generatoare de reacţie;
2. o antiteză – care contrazice sau neagă teza
3. şi tensiunea dintre cele două fiind rezolvata prin intermediul unei sinteze.

Deşi acest model este deseori numit după Hegel, el nu l-a folosit niciodată ca formulare specifica. Hegel atribuie terminologia lui Kant.

Dialectica este, cum sustine Hegel, o metoda care admite, in mod constitutiv, contraditia.

Rationamentul lui Hegel este urmatorul: Lumea poseda rationalitate, o ordine, un mod ordonat de a fi. Ea nu este o ingramadire haotica de obiecte. Ea este in permanenta miscare si dezvoltare. Totul este dat de la bun inceput. Totul are o finalitate.

Termenul de dialectica hegeliana indică menţinerea partii utile a unei idei, lucru, societate, etc. simultan cu deplasarea ei dincolo de limitările sale.

In conformitate cu principiile dialecticii hegeliene, politicile actuale se straduiesc sa creeze o problema generatoare de reactie urmata de implementarea unei solutii premeditate. Atacul inscenat de americani pe 9/11 (World Trade Center), “justifica” declansarea de razboaie (Irak, Afganistan) si minimalizeaza incredibil libertatile omului pe plan mondial in numele sigurantei nationale, mondiale, a antiterorismului si a controlului individual de orice tip.

Apare sistemul BIG Brother si cumplitul Patriot Act care in fapt era un document conceput anterior evenimentelor insa se astepta motivatia solida pentru a fi semnat si implementat! Lumea trebuia sa-l perceapa ca fiind oportun, real, credibil si iminent!!!!

Prin aceasta manipulare crasa la nivel politic, noi, cetatenii obisnuiti ai planetei, privim cum se pravale lumea si cum ne dispar rand pe rand toate libertatile castigate in sute de ani. Nu cracnim ci acceptam! De ce? Pentru ca ni s-a infatisat in toata splendoarea dusmanul perfect al tuturor: TERORISTUL! Acest inamic invizibil, criminal, odios, neprevazut care ne pandeste la tot pasul. Teroristul invizibil care (teoretic) se poate afla dupa orice colt, poate dormita in orice prieten, coleg, vecin…

In acelasi context se regasesc si masurile premeditate referitoare la Codex Alimentarius, pandemii, epidemii, gripe aviare/porcine, cardurile cu cipuri, pasapoartele biometrice, cardurile de sanatate etc. Wikileaks-ul lui Julian Assange detine rolul tezei generatoare de reactii (antiteze) creand tensiuni majore intre cele doua si va conduce la majore interdictii privind utilizarea Internetului. Totul va fi controlat, iar noi, din fiinte umane iubitoare de libertati si drepturi am ajuns niste bieti cobai in custi…”

SURSA: https://romaniafarajustitie.wordpress.com/2011/02/07/dialectica-hegeliana-aplicata-de-politicile-mondiale

Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...