Covid-19, Guvernul Mondial și Marea Trezire a oamenilor

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

C-19 este cea mai mare minciună din istoria omenirii! C-19 este o operațiune teroristă împotriva omenirii. Globaliștii au creat C-19 pentru a distruge drepturile și libertățile oamenilor, cu scopul de a instaura Guvernul Mondial.

Povestea oficială C-19 este o minciună și se bazează pe minciuna “virusului ucigaș”, testele RT-PCR, “morții de Covid” fără autopsie, restricții, măști, distanțare, toate acestea fiind demontate de către oamenii de știință.


Politicienii, mass-media, Big Tech, Organizația Mondială a Sănătății (OMS), Industria Farmaceutica și medicii au făcut o alianță împotriva omenirii. Această alianță diabolică este la nivel mondial, pentru că aceleași decizii s-au luat aproape peste tot pe planeta. Deci, vorbim de un plan bine stabilit al globaliștilor, care încearcă să instaureze Guvernul Mondial, dar este greu.

Politicienii au susținut și impus restricții, au călcat în picioare drepturile și libertățile oamenilor, sub pretextul “luptei împotriva C-19”. Restricțiile nu au avut niciun efect, după cum au spus oamenii de știință.


Mass-media a susținut toate măsurile aberante ale politicienilor/guvernelor și i-au atacat pe toți cei care au protestat. Mass-media din Romania a primit 167 milioane de euro de la Guvern pentru a teroriza oamenii cu privire la “virusul ucigaș”. Zi de zi, la TV, vedeam “cifrele morții”, pentru că, în 2021, Ministerul Sănătății sa recunoască că în anul 2020 au murit doar 227 de persoane de Covid.

Big Tech (Facebook, Twitter, Google-YouTube) au cenzurat informațiile care spuneau adevărul despre plandemia C-19 și serurile experimentale “anti-Covid”. Fact Checkers (cei care “verifică informațiile”) au etichetat ca fiind “informații false” toate informațiile care spuneau adevărul despre “virusul ucigaș”, testele RT-PCR, “morții de Covid” fără autopsie, restricții, măști și distanțare fizică.

Organizația Mondială a Sănătății (OMS) a schimbat pe furiș definiția imunității colective, afirmând că imunitatea colectivă se obține doar prin vaccinare. Pentru OMS, imunitatea colectivă naturală nu mai există. Așadar, OMS a aruncat la gunoi știința medicală.

Industria Farmaceutică a creat într-un timp scurt niste seruri experimentale, despre care politicienii, mass-media, Big Tech (și Fact Checkers), Organizația Mondială a Sănătății și medicii ne-au spus că sunt “sigure, eficiente și te protejează”. În Israel, majoritatea oamenilor au fost vaccinați și numărul persoanelor infectate a crescut mult.

“Israel și Australia anunță că 85-99% dintre persoanele spitalizate cu Covid sunt complet vaccinate anti-Covid” (activenews.ro)

Așadar, realitatea din Israel, Australia și alte state ne arată că vaccinarea nu este sigură, nici eficientă și nici nu imunizează. Minciunile globaliștilor sunt demontate.

Fără acceptul medicilor, plandemia nu ar fi avut loc. Sunt puțini medici care au spus adevărul despre “virusul ucigaș” și acum sunt hărțuiți de mafia globalistă.

Ce ne-a adus Marea Minciună C-19:

– o campanie globală de vaccinare cu niste seruri experimentale anti-Covid care dau o avalanșă de reacții adverse (vătămări și decese);

– atacuri la adresa drepturilor și libertăților oamenilor;

– “certificate verzi” care condiționează drepturile și libertățile oamenilor. Pentru a putea “călători liber”, oamenii trebuie să prezinte “certificatul verde” prin care să arate că fie a fost vaccinat, fie a fost testat și este negativ. Este și o mare afacere din care tot globaliștii au de câștigat. Aceasta este “Noua Normalitate” despre care ne-au vorbit globaliștii, încă din primăvara anului 2020.

Cel mai aproape de instaurarea Guvernului Mondial au fost în primăvara anului 2020, când oamenii erau paralizați de frica de “virusul ucigaș”, însă globaliștii nu au știut cum să gestioneze situația. Protestele împotriva globaliștilor se extind pe planetă. Marea Resetare a globaliștilor se transformă în Marea Trezire a oamenilor.

Departamentul de Informatii Romania (DIR)

Urmăriți-ne pe Telegram:

https://t.me/s/DepartamentuldeInformatiiRomania

https://t.me/s/DragosAnunnaki

Foto: Facebook

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...