Covid-19: Încălcarea vieții private și a drepturilor omului

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Amprentele tehnocrației sunt, de asemenea, evidente în programele invazive de urmărire şi depistare a contacţilor, care au fost lansate în întreaga lume, și în avertismentul repetat că, doar cu excepția cazului în care fiecare bărbat, femeie și copil este vaccinat împotriva SARS-CoV-2, viața nu va reveni niciodată la normal. Adevărul este că tehnocrații nu au intenția de a ne lăsa vreodată să revenim la normal. Planul este de a modifica societatea permanent. O parte din această modificare este reprezentată de înlăturarea libertăților civile și a drepturilor omului și se petrece acum cu o viteză vertiginoasă.

După cum arăta Alex Berenson într-o postare pe Twitter din 30 septembrie 2020, experiențe din lumea reală sugerează că operatorii de telefonie mobilă, inclusiv AT&T și Verizon, furnizează deja date guvernelor pentru carantine și în scopul de urmărire a contactelor fără știrea sau consimțământul dvs. deși ni s-a spus că aplicațiile de urmărire ar fi voluntare. De asemenea, suntem bombardați cu știri care ne spun să ne pregătim, să ne suflecăm mânecile și să ne vaccinăm imediat ce va fi disponibil un vaccin COVID-19.


Împreună cu Gates, dr. Anthony Fauci a pregătit, de asemenea, conștiința publicului pe tot parcursul pandemiei, avertizând că, fără un vaccin, nu vom putea reveni niciodată la normal. Toate aceste discuții se referă la vaccinarea forțată, în ciuda lipsei totale a asigurării că oricare dintre subiecții vaccinați sunt în siguranță. Dovezile emergente sugerează de fapt că noile vaccinuri ARNm pentru SARS-CoV-2 ar putea fi un dezastru de sănătate publică. “[1]

SURSE


  1. https://burebista2012.blogspot.com/2020/10/sinistra-agenda-din-spatele-panicii.html
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...