Covid-19, libertățile oamenilor și Guvernul Mondial

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Didier Raoult a fost invitat pe canalul CNEWS, pentru a face bilanțul epidemiei de coronavirus. Profesorul din Marsilia a rămas la convingerile inițiale, în special în ceea ce privește gravitatea bolii. Covid-19 nu este „mai rea decât gripa”, a spus el. „Suntem foarte departe de o rată de 1% în spitale”, ceea ce este extrem de scăzut, potrivit medicului.”[1]

SARS-CoV-2 este un virus periculos, deoarece, într-o perioadă scurtă de timp, ne-a distrus libertățile, economia și aproape că a reușit să instaureze Guvernul Mondial. Masca obligatorie, cenzura informațiilor adevărate despre Covid-19, restrictiile, internarea asimptomaticilor ne arată clar că totul este o bătălie a globaliștilor pentru a instaura dictatura globală.


Globaliștii știu că, folosind frica, oamenii acceptă ușor să renunțe la drepturi și libertăți, în numele “securității” pe care nu o vor obține niciodată. La scurt timp după atentatele de la 11 septembrie 2001, în SUA a fost adoptată legea “Patriot Act”, care restrângea libertățile americanilor. În cazul Covid-19, globaliștii au plătit presa cu sume uriașe de bani, iar presa a indus frica în mințile oamenilor.

Astăzi, o parte din oameni au început să înțeleagă, au apărut medici care au avut curaj să spună adevărul, iar guvernele și mass-media și-au pierdut din influența uriașă. Guvernele, presa și unii medici au avut ca principală misiune panicarea oamenilor.


Departamentul de Informații România (DIR)

dir.org.ro

25 septembrie 2020

SURSE

  1. https://www.smartradio.ro/didier-raoult-covid-19-nu-este-o-boala-mai-letala-decat-gripa-bilantul-epidemiei
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...