Covid-19, Marea Resetare, Agenda 21-2030, Noua Ordine Mondială și Guvernul Mondial – o modificare și digitalizare a ființei umane, o „robotizare” a creierului nostru, totul, pentru a obține controlul populației

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Autor: Nicholas Cezar

Covid-19, doar un punct pe agenda Noii Ordini Mondiale. Ce surprize mai ascunde Marea Resetare


Transformarea despre care s-a tot vorbit la Forumul Economic de la Davos, așa-zisa Marea Resetare, este planificată să nu fie altceva decât o modificare și digitalizare a ființei umane, o „robotizare” a creierului nostru. Totul, pentru a obține controlul populației, ca parte a mega-planului gândit și pregătit de guvernul din umbră. Agenda ONU 2021-2030 începe să fie implementată puțin câte puțin.

Covid-19 s-a dovedit a fi doar un punct, care a fost bifat și peste care s-a trecut, deja. Printre altele, agenda impusă de Noua Ordine Mondială include și digitalizarea și controlul deplin al finanțelor. Se va ajunge până acolo încât veniturile noastre vor fi digitalizate în depozite bancare controlate de Marea Finanță, iar noi vom avea acces limitat la conturile și banii proprii, în funcție de mai mulți factori. Printre aceștia, de ce nu, un „scoring” social, precum în China?!


În „Marea Resetare”, Klaus Schwab scrie că pandemia Covid-19 reprezintă o fereastră de oportunitate pentru întreaga lume, care permite o restartare spre un ultracapitalism ce va aduce, în cele din urmă, justiție pentru umanitate și protecție pentru mediul înconjurător. În realitate, totul pare mai degrabă un plan prin care se urmărește ca resursele naturale să fie la mila și discreția NWO.

În prezent, un obstacol în calea Marii Resetări stau alianțele făcute în Est, cu precădere cele care cuprind China și Rusia. Noul Drum al Mătăsii, gândit de Beijing, promite o mai bună distribuție a resurselor și un echilibru al societăților/ civilizației umane. Comerțul pe Noul Drum al Mătăsii este de tip „win-win”, tranzacții în care toți partenerii câștigă.

În ultimele 9 luni, economia mondială a fost pusă pe butuci. Șomajul este unul agresiv, posibil până la 2,9 miliarde de persoane, potrivit Organizației Internaționale a Muncii (OIM); în statistică, aproape 50% din forța de muncă globală! Sărăcia și mizeria se scurg din toate colțurile, dar cu precădere în emisfera sudică. În același timp, în mahalalele (plus capitala României, București) marilor orașe din emisfera nordică, mizeria pune stăpânire peste cartierele săracilor. Disperarea, foametea, lipsa ajutoarelor sociale și, mai nou, sinuciderile au revendicat deja mai multe decese decât Covid-19.

Acest sistem se numește globalizare și încă nu a ajuns la punctul său final de implementare. Totul este planificat minuțios și va fi pus în aplicare până la sfârșitul deceniului, până în 2030. I se mai spune și Agenda ONU 2021-2030. Cum a început totul? Mai întâi, s-a făcut o demonstrație științifică, evenimentul „201”, la Universitatea John Hopkins.

 

Acolo s-a simulat o posibilă pandemie cauzată de virusul SARS-CoV-2. Apoi, ca un ceas elvețian, la miezul nopții din 31 decembrie 2019, „focarul corona” a pornit să cucerească lumea din Wuhan, China. Și tot ce-am trăit până acum a fost doar o demonstrație pentru a vedea cât de bine este planificat totul.”

Sursa: https://www.national.ro/stiri-externe/covid-19-doar-un-punct-pe-agenda-noii-ordini-mondiale-ce-surprize-mai-ascunde-marea-resetare-727267.html

Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Băncile centrale ajung să naţionalizeze în tăcere economiile
Un fost Ministru canadian al Apărării susține că Iluminații conduc lumea din umbră
Războiul chimic ascuns: experimentele criminale secrete ale aliaţilor pe proprii soldaţi
Organizația Mondială a Sănătății este "creierul" care ordonă tuturor țărilor de pe planetă să impună restricții, măști, distanțarea fizică, vaccinarea obligatorie. OMS a cerut țărilor să folosească testele RT-PCR și a ordonat ca autopsiile să fie interzise, pentru ca oamenii să nu afle adevărul despre cauza deceselor. Politicienii, mass-media, medicii și Organizația Mondială a Sănătății au ascuns oamenilor informații esențiale cu privire la imunitatea colectivă naturală. Dacă oamenii se imunizează în mod natural, Industria Farmaceutică pierde mulți bani
Siria are înregistrări ale discuțiilor teroriştilor ISIS cu militari americani
Dictatura stângii, viitorul luminos al omenirii
Covid-19: Ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Londra din 2012 a fost un ritual al Iluminaților
Banii, debit și sclavie
Iluminații: 62 cei mai bogaţi oameni ai lumii au o avere egală cu agoniseala a jumătate din populaţia globului
Războiul din Irak (2003)
Conspirația muzicii: Din 1940 ascultăm muzică pe “frecvență materialistă și violentă” de 440 de Hz și nu acordată pe “frecvență naturală și armonioasă” de 432 Hz
Prinţul William al Marii Britanii: “Suntem prea mulţi oameni pe această planetă şi trebuie să găsim urgent o soluţie”!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...