Covid-19 și elita tehnocrată

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Creșterea tehnocrației

Un alt profesionist medical care vorbește în mod deschis despre pandemia Covid-19 ca fiind o febrilă acaparare de putere de către elita tehnocrată, este dr. Lee Merritt, chirurg ortoped la coloana vertebrală, care lucrează în Logan, Iowa. La 16 august 2020, el a susținut un discurs la Convenția medicilor pentru pregătirea dezastrelor, din Las Vegas, Nevada, în care a disecat numeroasele minciuni care ni s-au spus cu scopul de a induce frica în această pandemie.


Când priviți datele și statisticile reale disponibile și le comparați cu ceea ce ni se spune de către oficialii guvernamentali și mass-media, devine evident că există o prăpastie între cele două versiuni. Datele ne spun că SARS-CoV-2 nu este amenințarea existențială care a fost trâmbiţată. La rândul său, aceasta pune întrebarea: „De ce vor ei să trăim cu frică? Cu siguranță, este necesar să existe un motiv pentru aceasta.”

Bineînțeles că există și nu are nimic de-a face cu a se asigura ca dumneavoastră și familia dvs. să rămâneți sănătoși și în siguranță. Imaginea de ansamblu emergentă pare să indice într-o singură direcție, și anume implementarea unui plan de lungă durată pentru a introduce și a stabili permanent o societate tehnocrată.


Pe scurt, tehnocrația este o ideologie economică construită în jurul unei guvernări totalitare exercitate de lideri nealeși. Un tehnocrat este cineva care exercită putere asupra ta pe baza cunoștințelor lui. Ca sistem economic, tehnocrația se bazează pe resurse. În cadrul acestui sistem, companiilor li se spune ce resurse li se permite să utilizeze, când și pentru ce, iar consumatorilor li se spune ce să cumpere.”[1]

SURSE

  1. https://burebista2012.blogspot.com/2020/10/sinistra-agenda-din-spatele-panicii.html
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...