Covid-19, Stânga globalistă și libertățile oamenilor

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Didier Raoult a fost invitat pe canalul CNEWS, pentru a face bilanțul epidemiei de coronavirus. Profesorul din Marsilia a rămas la convingerile inițiale, în special în ceea ce privește gravitatea bolii. Covid-19 nu este „mai rea decât gripa”, a spus el. „Suntem foarte departe de o rată de 1% în spitale”, ceea ce este extrem de scăzut, potrivit medicului.”[1]

Stânga globalistă a avut nevoie doar de un virus similar cu gripa, pe care l-au prezentat ca o „mare amenințare pentru omenire”, folosind influența uriașă a presei (pe care au plătit-o), oamenii s-au speriat și așa au reușit să distrugă libertățile oamenilor, fiind aproape de a crea un Guvern Mondial.


De ce nu există, acum, un Guvern Mondial? Pentru că globaliștii au întâmpinat o opoziție puternică din partea oamenilor. Protestele uriașe împotriva restricțiilor impuse de globaliști s-au extins în întreaga lume și vor continua. Sunt două variante: globaliștii, fie vor reuși să instaureze Guvernul Mondial, fie vor pierde. Având în vedere valul uriaș de trezire a oamenilor la nivel mondial, globaliștii nu vor reuși.

Ați observat că, în această perioadă, au dispărut atentatele teroriste? Atentatele teroriste au fost orchestrate tocmai de cei care au creat Covid-19, cei care finanțează organizații extremiste de stânga precum Black Live Matters sau Antifa. Cei care creează haos în SUA sunt finanțați de cei care au creat Covid-19 și terorismul internațional.


Departamentul de Informații România (DIR)

dir.org.ro

24 septembrie 2020

SURSE

  1. https://www.smartradio.ro/didier-raoult-covid-19-nu-este-o-boala-mai-letala-decat-gripa-bilantul-epidemiei
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...