Credibilitatea versiunii oficiale în legătură cu evenimentele de la 11 septembrie 2001: tragi-comedie

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„În legătură cu ceea ce susţine versiunea oficială americană cu atâta patos de 12 ani, despre dramaticul 9/11, imaginea de mai jos este o ilustrare elocventă, în lumina tot mai clară a dezvăluirilor ce apar în ultima vreme despre adevărul acelei zile. Chiar şi atacarea fantasmagorică a Turnurilor Gemene de către un „ambulator” imperial din seria STAR WARS ar fi mai credibilă decât ceea ce susţine guvernul american despre acele evenimente.

Iată totuşi că minciuna şi manipularea, bazate pe adânca prostie omenească şi mai ales pe sentimentul teribil de frică inoculată naţiunii americane, au reuşit să menţină explicaţiile penibile oficiale timp de 12 ani, uneori chiar sub ameninţarea unor sancţiuni severe, dacă acea versiune oficială va fi ignorată.


Pe de altă parte este adevărat că, dacă vrem să aflăm adevărul, nu este uşor. Dar vremurile se transformă cu celeritate, iar în această transformare vedem deja zorii unei noi ere a libertăţii. Condiţia esenţială este să nu mai dăm crezare informaţiilor mass-media, infuzate de ştiri false, contrafăcute şi manipulatoare.

Acts-of-Terror-911

Media alternativă, adică o anumită secţiune a internetului, este deocamdată o variantă mult mai potrivită pentru a avea o perspectivă mai bună asupra situaţiei mondiale.”[1]


SURSE

  1. http://www.edituradaksha.ro/articles/view/credibilitatea-versiunii-oficiale-in-legatura-cu-evenimentele-din-11-septembrie-2001-tragi-comedie-a181
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...