Creierul omului racordat la Univers

Distribuie!

„Cercetari stiintifice recente au condus la concluzia ca leptonii – denumire generica data particulelor elementare usoare, spre exemplu electronul, neetrinul, miuonul si altele –, prezenti în functiile subtile cerebrale la om, reprezinta, înca, o taina, o taina cosmica, deoarece pe organizarea si energia lor se sprijina gândirea. Deocamdata nu exista o tehnica prin care sa se poata masura si aprecia corect rolul leptonilor în functiile cerebrale, dar se stie cu certitudine ca acel câmp leptonic, intuit de savanti, împreuna cu câmpul magnetic ne pun în contact direct si permanent cu informatia din întregul univers.
Cercetari stiintifice recente au condus la concluzia ca leptonii – denumire generica data particulelor elementare usoare, spre exemplu electronul, neetrinul, miuonul si altele –, prezenti în functiile subtile cerebrale la om, reprezinta, înca, o taina, o taina cosmica, deoarece pe organizarea si energia lor se sprijina gândirea. Deocamdata nu exista o tehnica prin care sa se poata masura si aprecia corect rolul leptonilor în functiile cerebrale, dar se stie cu certitudine ca acel câmp leptonic, intuit de savanti, împreuna cu câmpul magnetic ne pun în contact direct si permanent cu informatia din întregul univers.
Câmpul leptonic al Terrei este localizat, de el este legata rotatia în 24 de ore a tuturor câmpurilor planetei noastre, iar axa de rotatie a Pamântului coincide cu axa câmpului leptonic. Transmiterea informatiei prin câmpul leptonic este spontana si, trebuie mentionat ca orice materie este penetrata de acest câmp. Cu toate acestea, câmpul continua sa incite gândirea, speculatiile oamenilor de stiinta. S-a facut afirmatia ca gândirea îsi are „baza” în câmpul leptonic, dar si clarviziunea, zonele biopatogene, spatiul Hartman, canalele informationale, ceva mai mult, chiar tornadele si uraganele, fenomenele din Triunghiul Bermudelor, radiatiile de torsiune, cutremurele, eruptiile vulcanice, fulgerele sferice (globulare), punctele de acupunctura…
În fine, spun specialistii, majoritatea evenimentelor, fenomenelor, manifestarilor ce fac obiectul parapsihologiei vor putea fi evaluate si cercetate prin participarea câmpului leptonic si a câmpului magnetic cerebral la „misterele fiintei umane”. S-a localizat la om câmpul respectiv, el fiind situat de-a lungul coloanei vertebrate. Ceva mai mult, s-a descoperit ca fiecare vertebra contine un generator de leptoni, ce reprezinta o forma de spirala conica…
Fiecare câmp generator din vertebre este legat de un anumit organ. În cele 7 chakre se afla formatiuni spiralice puternice de intrare si iesire a energiei leptonice. Organelor noastre li se pompeaza în permanenta leptoni, încarcarea cu energie leptonica are loc si atunci când, spre exemplu, dormim zece minute. Leptonii contin toata informatia despre Universul material, despre trecutul, prezentul si viitorul Universului. Oamenii de stiinta studiaza la ora aceasta cu precadere procesul gândirii la om prin baza sa care este câmpul leptonic. Desi s-a spus în secolul trecut ca gândirea nu este de origine materiala, totusi „imaterialitatea” gândirii are o baza materiala, un suport energetic si fizic în care se petrec procesele „imateriale”.

Descoperirea nu a satisfacut pe deplin cercetarea si s-a ajuns la înca un pas, un pas urias, facut spre alte mistere, numite deocamdata câmpurile microleptonice, a caror multitudine de profiluri si functii subtile vor avea darul de a uimi lumea stiintei din secolul în care am intrat. Surprinzator si senzational este faptul ca noi, oamenii, prin câmpul leptonic, suntem racordati, în fiecare secunda a existentei noastre, la câmpul leptonic al Universului. Asa se explica unele capacitati paranormale ale unor superdotati, cum sunt clarvazatorii, cei ce dau într-un mod greu de explicat predictii corecte despre evenimente istorice sau telurice.
Iata asadar ca parapsihologia, fenomenele paranormale cu întregul lor lant de manifestari misterioase si care adeseori sfideaza logica vor putea fi evaluate si deslusite. Iar afirmatia ca suntem racordati la Univers prin functiile si energia leptonica s-ar putea, ca într-un viitor nu prea îndepartat, sa ne modifice sau sa ne schimbe mai toate reprezentarile cu privire la ceea ce suntem cu adevarat – niste fiinte cosmice în care se regaseste Universul asa cum noi ne regasim prin tot ce suntem în Univers.”[1]


SURSE

  1. http://www.revistamagazin.ro/content/view/1526/4/
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...