Criminaliștii FBI au falsificat probe timp de 30 de ani

by “Scandal de proporţii în SUA: Criminaliștii FBI au falsificat probe timp de 30 de ani Un scandal de proporții va exploda în SUA, după ce departamentul Justiţiei din SUA şi Biroul Federal de Investigaţii au recunoscut că aproape toţi criminaliştii FBI au depus mărturii false contra unor infractori, în […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

“Scandal de proporţii în SUA: Criminaliștii FBI au falsificat probe timp de 30 de ani

Un scandal de proporții va exploda în SUA, după ce departamentul Justiţiei din SUA şi Biroul Federal de Investigaţii au recunoscut că aproape toţi criminaliştii FBI au depus mărturii false contra unor infractori, în procese din ultimii 30 de ani.


Printre cazurile verificate sunt şi 32 în care inculpaţii au fost condamnaţi la moarte, iar 14 dintre ei au fost deja executaţi sau au murit în închisoare, conform b1.ro.

Pe baza dezvăluirilor, condamnaţii şi procurorii din 47 de state americane şi din capitala federală, Washington DC, au fost înştiinţaţi că dosarele trebuie reanalizate pentru a se stabili dacă sunt necesare apeluri în justiţie. Patru inculpaţi au fost deja achitaţi.


“Utilizarea timp de trei decenii de către FBI a mostrelor microscopice de păr pentru inculparea infractorilor este un dezastru complet”, a reacţionat Peter Neufeld, cofondatorul Institutului Innocence Project, participant la activităţile de verificare a dosarelor.”[1]

SURSE

  1. http://www.activenews.ro/prima-pagina/Scandal-de-proportii-in-SUA-Criminalistii-FBI-au-falsificat-probe-timp-de-30-de-ani-107825
  2. Foto: activenews.ro

Citiți și...

Juramantul francmasonic - un juramant cumplit pe care cei ce intra in masonerie trebuie sa-l respecte! In juramant acestia accepta de buna voie sa fie torturati sau ucisi daca reveleaza secretele masonice noua "profanilor" (conspirationistilor)!
Jurgen Todenhofer, jurnalist german care a petrecut zece zile alaturi de teroristii ISIS: "finantarea ISIS vine de la monarhiile din Golf."
SUA reprezinta o amenintare la adresa Sigurantei Nationale a Rusiei
Cele zece etape ale instaurării Statului Poliţienesc de către Iluminați
Jose Manuel Barroso, membru Bilderberg și fost Președinte al Comisiei Europene, a fost numit preşedinte al Diviziei Internaționale a Goldman Sachs
Istoria Companiei Walt Disney
Sud Coreenii protestează împotriva instalării scutului antirachetă american
Proiect de lege în Irlanda: 5 ani de închisoare pentru răspândirea de "știri false"! Acest proiect de lege înseamnă instaurarea cenzurii, sub pretextul "combaterii știrilor false"!
CIA neagă orice implicare în manifestațiile din Iran! CIA a recunoscut public că, în 1953, a orchestrat lovitura de stat din Iran pentru înlăturarea premierului Iranului, Mohammad Mossadegh!
Ambasada rusă: Londra, de fapt, a recunoscut că posedă arme chimice
Operațiune Steag Fals: Un atac cu arme chimice în Siria - un pretext pentru ca SUA și UE să intervină pentru a-l elimina pe Bashar al-Assad! SUA și UE folosesc aceleași minciuni pe care le-au folosit împotriva lui Saddam Hussein!
Israelul propune o lege care criminalizează filmarea soldaţilor care comit încălcări ale drepturilor omului! Israelul se prezintă ca fiind "singura democrație din Orientul Mijlociu"!
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro