Criminalul din biserica din Sutherland Springs a lucrat în forţele armate americane: 27 de morţi într-un atac într-o biserică baptistă din Texas

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Mai multe persoane și-au pierdut viața duminică într-o biserică baptistă din Texas în urma unor focuri de armă trase de o persoană neidentificată, au informat autoritățile locale, preluate de agenția EFE.


OFICIALII FORŢELOR AERIENE AMERICANE AU CONFIRMAT ŞTIRILE ABC NEWS: presupusul atacator a servit în forţele aeriene ale SUA. 

Acesta s-ar numi Devin Patrick Kelley, conform Fox News.


Autoritățile nu au comunicat identitatea trăgătorului, iar motivația pentru acțiune rămâne încă necunoscută. Conform presei americane, ar fi vorba de un fost militar de 26 de ani care a fost concediat din Forțele Aeriene după ce a compărut în fața curții marțiale în 2014, care trăia la periferia orașului San Antonio, situat la circa 50 de km de locul atacului.

Cel puţin 27 de morţi, relatează presa locală.

Aproximativ 20 de oameni au fost răniți. Victimele au vârste între 5 și 72 de ani.

Incidentul a avut loc într-o biserică situată în Sutherland Springs, la 45 km sud-est de San Antonio (Texas), iar, după eveniment, la fața locul se înregistrează o puternică prezență a poliției, după cum informează Fox News.

Încă nu se cunoaște cu certitudine numărul victimelor, însă martorii afirmă că există „mai mulți” morți în biserică, acolo unde, la ora incidentului, era oficiată o slujbă religioasă.

Autorul împușcăturilor este mort, a semnalat duminică poliția din localitate, citată de canalul KSAT12, preluat de EFE.”[1]

Video

SURSE

  1. http://www.flux24.ro/criminalul-din-biserica-din-sutherland-springs-a-lucrat-in-fortele-armate-americane-27-de-morti-intr-un-atac-intr-o-biserica-baptista-din-texas/
  2. Foto: foxnews.com
  3. Video: YouTube

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Mesajele subliminale din muzica, filme, jocuri, reclame si influenta negativa asupra mintii umane
Colaborarea dintre Guvernul SUA și anumite grupări extraterestre. La data de 22 februarie 1954, la baza militară Edwards, California, s-a produs o vizită istorică a unui echipaj extraterestru din specia „micii cenuşii“. La această primire a fost prezent preşedintele SUA, Dwight Eisenhower, asistat de o comisie din care făcea parte şi fostul agent secret William Cooper, care, ulterior, a dezvăluit totul, motiv pentru care a fost asasinat
Mergând în Zona 51 este ca şi cum ai merge într-o altă lume
Economia americană are nevoie de război
"Black Friday" - o isterie Capitalistă! Ce se ascunde în spatele acestei propagande materialiste?
Rothschild, Rockefeller, Warburg, Oppenheimer, Bonfman si Morgan - Iluminatii bancheri care conduc Planeta! Agenda 21 a lor este instaurarea Noii Ordini Mondiale si a Guvernului Mondial prin reducerea populatiei Planetei cu 90%!
Arme silenţioase pentru războaie tăcute
Neomarxiștii conduc Franța: Franța a interzis prin lege site-urile pro viață. Cei ce încalcă legea riscă închisoarea
Libertatea presei în declin în SUA
Visul European - dictatură, Stat Polițienesc, Big Brother și Noua Ordine Mondială
Familia Rockefeller și controlul banilor
Senatul Australiei a votat pentru legalizarea căsătoriilor între persoane de același sex. Amendamentele care prevedeau protecția celor care refuză să oficieze mariaje gay nu au trecut
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...