Cristalele – puterea uriasa pe care acestea o genereaza uimesc oamenii de stiinta! Cristaloterapia este o stiinta alternativa care arata puterea cristalelor de a vindeca! Oamenii de stiinta doresc sa creeze supercalculatoare cuantice care au la baza cristale ionice!

Distribuie!by Cristalele nu prea au starnit interes in fata oamenilor de stiinta, insa cand acestia au fost pusi in fata unor fapte concrete, perceptia acestora s-a schimbat radical si cand spun “acestora”, ma refer in special la unii oameni de stiinta, care functioneaza in domeniul stiintei oficiale, ce ignorau pana […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Cristalele nu prea au starnit interes in fata oamenilor de stiinta, insa cand acestia au fost pusi in fata unor fapte concrete, perceptia acestora s-a schimbat radical si cand spun “acestora”, ma refer in special la unii oameni de stiinta, care functioneaza in domeniul stiintei oficiale, ce ignorau pana nu de mult aceste cristale, sustinand ca “tot ce se spune despre ele sint chestiuni mistice”, dar dupa cum voi demonstra in acest articol, nu e vorba de nimic, mistic sau fantezist ci ceva concret, real.

Oamenii de ştiinţă ar putea prezice cutremurele. Iată cum!

Potrivit stiintei oficiale, un cristal se traduce printr-un corp omogen, anizotrop, aranjat intr-o structura tridimensionala in diferite sisteme de simetrie cu repetari periodice numite sisteme de cristalizare. e poate distinge o structură cristalină primară în formă de rețea, sau amorfă ca de exemplu a sticlei. Unele substante se pot găsi atât în stare cristalina, cât si in stare amorfă; un exemplu este dioxidul de siliciu (SiO2), care in stare cristalina este cuartul, iar in stare amorfa este sticla de cuart. Știința care se ocupă cu studiul cristalelor se numește cristalografie.


Daca va plac cristalele puteti sa va achizitionati de aici tot felul de cristale, de toate formele si marimile -> http://www.program-afiliere.com/affiliate/affiliate.php?id=1312&group=25

Cristaloterapia – terapie alternativa de vindecare a bolilor!


“Cristaloterapia face parte din randul terapiilor alternative si se bazeaza pe proprietatile energetice ale pietrelor. Fiecare roca are o energie proprie care ne armonizeaza propriile energii, ne imbunatateste starea de spirit si ne amelioreaza anumite boli. Cristalele capteaza energiile si apoi le canalizeaza catre organismul nostru, mai exact catre acea parte a lui care are nevoie de ajutor si de un plus de energie pentru a se reface.

Pietrele si cristalele au insotit omenirea din cele mai vechi timpuri, chiar de la primele unelte fabricate din aceste materiale. Utilizarea pietrelor in scopul sanatatii este si ea ancestrala. Pietrele au devenit amulete, prelucrate in statui, ridicate in temple. Cristaloterapia s-a conturat insa in secolul XVIII, cand abatele Hauy a descoperit cele sapte sisteme cristaline. Pietrele erau utilizate in medicina, mai ales sub forma de pudra si elixir, iar cristaloterapia (desi nu purta acest nume) a devenit una dintre ramurile medicinei. Odata cu evolutia stiintei, oamenii au inceput sa se indoiasca de puterea pietrelor, dar au crezut din nou in ea cateva secole mai tarziu. In a doua jumtatate a secolului XX, interesul pentru pietre s-a conturat, proprietatile lor fiind valorificate.

CristaloterapiaMetoda consta in masarea sau simpla asezare a mineralelor in locuri specifice ale corpului, precum si in purtarea permanenta a pietrelor recomandate. Mineralele folosite sunt sub forma bruta si purificate. Procesul de purificare a pietrelor este unul specific, are scopul de a le elibera de orice energie si consta in urmatoarele metode: ingroparea in pamant, neutralizarea cu sare de mare sau apa sarata, iluminarea cu ajutorul unei lampi de cromoterapie, expunerea in lumina soarelui sau a lunii, spalarea cu valurile marii sau apa de izvor, acoperirea cu petale de flori, acoperirea cu nisip, purificarea in piramida.

Mineralele au patruns si pe piata produselor de frumusete, facand parte din ingredientele cosmeticelor. Spre exemplu, anumite marci de deodorante propun produse pe baza de cristale de roca. Frumusetea noastra nu are decat de castigat de pe urma acestor ingrediente naturale. Foarte la moda sunt produsele de make-up minerale, fiind alcatuite din ingrediente exclusiv naturale, fara conservanti sau parfum. Extractele minerale au fost introduse si in creme, masti si alte produse de ingrijire.     

Actiunea energetica a pietrelor depinde in primul rand de compozitia lor chimica si de culoarea lor. Schimburile energetice se fac in principal la nivelul celor 7 chakre care sunt un fel de spatii in care se formeaza torente de energie ce impart corpul in 7 puncte principale. Acestea  canalizeaza energiile spre interiorul sau exteriorul corpului. Fiecare chakra are o anumita frecventa vibratoare si o culoare proprie intocmai ca organele carora le corespunde. Pietrele favorabile celor 7 chakre au exact culorile lor.

ChakreChakra coroanei – violet – ametistul
Chakra celui de-al treilea ochi – indigo – lapis lazuli
Chakra de la baza gatului – albastru – agata albastra
Chakra inimii – verde – malachit
Chakra Plexului Solar – galben – citrin
Chakra sacrala –portocaliu – carneol
Chakra radacina –rosu – jasper rosu

Multe afectiuni pot fi tratate cu ajutorul pietrelor, printre acestea numarandu-se: stresul, oboseala, insomnia, epuizarea, problemele emotionale, agitatia mentala, durerile articulare, durerile cronice. Fiecare piatra are anumite proprietati terapeutice, dar sunt si cazuri in care pentru aceeasi afectiune sunt recomandate pietre diferite. Iata un mic inventar al pietrelor semipretioase si cristalelor precum si proprietatile lor.

Ambra – nu este un cristal, ci o rasina fosiliera. Proprietatile ei constau in a absorbi energiile negative pentru a le transforma in energii pozitive, fiind favorabile persoanelor depresive.

Citrin – activeaza timusul si echilibreaza tiroida. Acelasi efect il are si malachitul.

Cuart rozCuart roz – este piatra dragostei universale si a creativitatii. Ea aduce pacea interioara si calmul, fiind recomandata in esecurile sentimentale. Regleaza tensiunea arteriala, protejand sistemul circulator.

Lapis lazuli – piatra a relationarii si bunei comunicari, stimuleaza inteligenta si creativitatea, propagand fericire si tandrete. Este dotata cu o mare putere de linistire si contribuie la evacuarea rapida a stresului. Este benefica persoanelor care au probleme cu glanda tiroida.

Peridot – protejeaza aura, da energie si armonizeaza organismul, dandu-i vitalitate. Elimina toxinele din corp.

Piatra soarelui – este cunoscuta ca fiind piatra prieteniei, confera o stare de bine, stimuleaza concentrarea, purifica sangele si faciliteaza telepatia.

Topaz – favorizeaza somnul, trateaza inflamatiile gatului, destinde nervii, actioneaza asupra varicelor si a trombozei, deblocheaza emotiile si favorizeaza exprimarea in public.

Turcoaz – trateaza infectiile oculare, absoarbe energiile negative si gandurile negre, are proprietati detoxifiante, regleaza secretia mucoaselor din corp.”[1]

Cristalele extraterestre – care au uimit oamenii de stiinta!

Oamenii de stiinta se afla intr-o continua invatare, ca si noi de altfel, asa ca unii accepta ca s-au inselat si sint deschisi la lucruri noi, iar altii, din contra, vor evita sa accepte evidentul:

“Mai multe cristale despre care se credea ca nu pot fi intalnite pe Terra isi au originile in spatiu, au stabilit cercetatorii americani.

Pana in urma cu doi ani, cvasicristalele, structuri cristaline cu o structura complexa, fusesera obtinute doar in laboratoare. Apoi geologii au descoperit cvasicristale in muntii Koryak din Rusia, spre surprinderea comunitatii stiintifice internationale.
Cvasicristalele au fost descrise pentru prima oara in anii ’80, de catre cercetatorul israelian Daniel Schehtman, care a fost distins cu Premiul Nobel in 2011 pentru descoperirea sa, potrivit Realitatea Tv.
Cvasicristalele au fost considerate multa vreme imposibile, pentru ca incalca regulile de simetrie intalnite la structurile cristaline traditionale. De asemenea, cvasicristalele prezinta proprietati fizice si electrice diferite de cele intalnite la alte structuri cristaline.
Ulterior, in 2009, s-a descoperit ca cvasicristalele pot ramane stabile in conditii terestre. Cvasicristalele au fost descoperite intr-un mineral (un aliaj de aluminiu, cupru si fier) prelevat din muntii Koryak din Rusia. Formarea lor a ramas insa in continuare un mister. Acum, oamenii de stiinta de la Princeton sustin ca experimentele arata ca cvasicristalele descoperite in Muntii Koryak sunt de origine extraterestra.”[2]
Cristalele timpului – baza in construirea supercomputerelor cuantice, dar si in construirea generatoarelor perpetuum mobile!
Stiinta ascunde mistere dintre cele mai bizare. Unul dintre ele il reprezinta cristalele timpului. In general, cristalele sunt definite drept structuri solide ale caror parti sunt aranjate conform unui tipar fix si repetiviv, dar acest tip ascuns ar avea proprietati extraordinare.

Cristalele se extind in toate cele trei dimensiuni spatiale, dar oamenii de stiinta se intreaba daca nu cumva principiile matematice care stau la baza formarii lor pot functiona si in privinta timpului, scrie io9. Cel care vrea sa cerceteze aceste aspecte este laureatul Premiului Nobel pentru fizica din anul 2004, Frank Wilczek. El a primit acest premiu impreuna cu David Gross si H. David Politzer pentru studiile asupra fortei nucleare puternice. Rezultatul unor cercetari in domeniul cristalelor poate duce la descoperirea “cristalelor timpului”, un concept cu adevarat revolutionar. Ele ar putea fi instrumente de masurare a timpului in Univers. “Formarea unui cristal al timpului reprezinta aparitia spontana a unui ceas”, spune Wilczek. Ele ar putea fi folosite, in viitor, si in constructia unor calculatoare cuantice, putand efectua calcule fara a folosi energie. Specialistii spun ca acest tip de cristale nu ne poate oferi, insa, miscarea perpetua. “Cristalele timpului” ar exista doar intr-o stare de energie slaba, deci nu se poate lua energie din miscarea lor.”[3]

Cristalele ajuta la prezicerea cutremurelor!

“Un nou studiu realizat de către Marta Perez-Gussinye de la Universitatea din Londra şi geofizicianul Anthony Lowry de la Universitatea de stat din Utah, susţine că oamenii de ştiinţă vor putea prezice viitoarele cutremure sau erupţii vulcanice cu ajutorul cristalelor de cuarţ.

Cercetătorii au descoperit că depozitele subterane de cuarţ sunt abundente de fiecare dată când apar mişcări ale faliilor ce indică o slăbiciune a scoarţei terestre, fapt ce ar putea duce la un eveniment dezastuos.

În cadrul unei cercetări care ar putea salva mii de vieţi omeneşti la un viitor dezastru, cercetătorii au descoperit că zonele în care se găsesc minerale de cuarţ anticipează mişcarea plăcilor tectonice. Săptămâna trecută, în Japonia, cutremurul a fost cauzat de mişcarea plăcii tectonice asiatice sub cea nord-americană.

Descoperirea s-a făcut după ce s-a realizat o legătură între depozitele de cuarţ şi fiecare cutremur sau erupţie vulcanică. Pentru aceste cercetări s-a folosit Earthscope, un program ce foloseşte tehnici geologice şi geofizice pentru a studia structura plăcii continentale nord-americane.

Informaţiile pe care le primeau de la programele folosite sugerau faptul că depozitele de cuarţ indică cu precizie slăbiciunile scoarţei terestre. Cristalele de cuarţ au în compoziţia lor particule de apă pe care le eliberează atunci când sunt încălzite puternic, permiţând rocilor să se deplaseze. Astfel, depozitele de cuarţ constituie un bun indicator ce anticipează producerea unui eventual cutremur sau a unei erupţii vulcanice.

“Cuarţul este un bun indicator al punctelor slabe din scoarţa terestră”, susţin cercetătorii.”[4]

Oamenii de stiinta au oprit o raza de lumina timp de 1 minut intr-un cristal!

“Un minut inseamna un interval de timp foarte, foarte, foarte mare”, sustine Thomas Krauss, de la Universitatea St. Andrew din Marea Britanie. Potrivit spuselor sale, aceasta descoperire va permite realizarea unor mari progrese in comunicatiile cuantice si in transmiterea de semnale optice la mare distanta.

O raza obisnuita de lumina se deplaseaza cu o viteaza de 300.000 de kilometri pe secunda, dar in 1999, oamenii de stiinta au reusit cu ajutorul mai multor metode sa incetineasca aceasta viteza pana la 17 metri pe secunda. In urma cu doi ani, raza de lumina a fost stopata complet, dar numai pentru o singura secunda si, ulterior, pentru 16 secunde.

Pentru a atinge pragul de 1 minut, George Hainze, de la Universitatea din Darmstadt si colegii lui britanici au folosit un fascicul controlat de laser intr-un cristal opac, unde atomii au intrat pe directia razei in superpozitii cuantice ale celor doua stari. Aceasta manipulare a facut cristalul transparent pentru un diapazon foarte ingust de frecvente. Astfel, raza de lumina a fost practic, „ferecata” in cristal cu ajutorul unui al doilea fascicul lansat asupra cristalului din partea opusa.

In opinia oamenilor de stiinta, termenul de „pastrare” a luminii depinde de superpozitiile cristalelor. Campurile magnetice pot prelungi perioada, dar vor face mai dificila posibilitatea de manevrare a configuratiei laserului. Echipa lui Hainze a utilizat o combinatie de magnet si laser, in timp ce alti oameni de stiinta au folosit cele doua „instrumente” separat.”[5]

Oamenii de stiinta au creat un Cristal Ionic ce va fi baza supercomputerelor!

Cristalele ionice vor permite să se creeze un super-computer

Va aratam mai sus, cum oamenii de stiinta doresc sa foloseasca putere uriasa a cristalelor pentru a avansa tehnologia. In continuare va prezint si cum fac:

Un grup internaţional de oameni de ştiinţă din Australia, SUA şi RSA au realizat un progres revoluţionar în tehnologia de calculator şi au creat un cristal ionic, capabil să funcţioneze ca un supe-calculator cuantic.

Un grup internaţional de oameni de ştiinţă din Australia, SUA şi RSA au realizat un progres revoluţionar în tehnologia de calculator şi au creat un cristal ionic, capabil să funcţioneze ca un supe-calculator cuantic.

Dispozitivul de calcul funcţionează pe baza mecanicii cuantice, iar capacitatea de procesare depăşeşte potenţialul calculatoarelor clasice de 10 în gradul 80 de ori. Computerul convenţional, este egal cu puterea de calcul cuantică, trebuie să fie de dimensiunea Universului.

Principala diferenţă a computerului cuantic constă în aceea că teoretic, el va fi capabil să facă într-un moment circa un milion de calcule, în timp ce calculatorul clasic face doar unul singur.”[6]

SURSE

1. http://www.desprespa.ro/SPA/Terapii-Complementare/Cristaloterapia

2. http://www.bzi.ro/cristalele-extraterestre-care-i-au-uimit-pe-oamenii-de-stiinta-261474

3. http://www.ziare.com/magazin/stiri-magazin/un-secret-al-stiintei-cristalele-timpului-1152030

4. http://www.descopera.ro/dnews/8073790-oamenii-de-stiinta-ar-putea-prezice-cutremurele-iata-cum

5. http://incomemagazine.ro/articole/oamenii-de-stiinta-au-oprit-o-raza-de-lumina-timp-de-1-minut

6. http://romanian.ruvr.ru/2012_04_26/72999576/

Cristaloterapia face parte din randul terapiilor alternative si se bazeaza pe proprietatile energetice ale pietrelor. Fiecare roca are o energie proprie care ne armonizeaza propriile energii, ne imbunatateste starea de spirit si ne amelioreaza anumite boli. Cristalele capteaza energiile si apoi le canalizeaza catre organismul nostru, mai exact catre acea parte a lui care are nevoie de ajutor si de un plus de energie pentru a se reface.
Pietrele si cristalele au insotit omenirea din cele mai vechi timpuri, chiar de la primele unelte fabricate din aceste materiale. Utilizarea pietrelor in scopul sanatatii este si ea ancestrala. Pietrele au devenit amulete, prelucrate in statui, ridicate in temple. Cristaloterapia s-a conturat insa in secolul XVIII, cand abatele Hauy a descoperit cele sapte sisteme cristaline. Pietrele erau utilizate in medicina, mai ales sub forma de pudra si elixir, iar cristaloterapia (desi nu purta acest nume) a devenit una dintre ramurile medicinei. Odata cu evolutia stiintei, oamenii au inceput sa se indoiasca de puterea pietrelor, dar au crezut din nou in ea cateva secole mai tarziu. In a doua jumtatate a secolului XX, interesul pentru pietre s-a conturat, proprietatile lor fiind valorificate.
CristaloterapiaMetoda consta in masarea sau simpla asezare a mineralelor in locuri specifice ale corpului, precum si in purtarea permanenta a pietrelor recomandate. Mineralele folosite sunt sub forma bruta si purificate. Procesul de purificare a pietrelor este unul specific, are scopul de a le elibera de orice energie si consta in urmatoarele metode: ingroparea in pamant, neutralizarea cu sare de mare sau apa sarata, iluminarea cu ajutorul unei lampi de cromoterapie, expunerea in lumina soarelui sau a lunii, spalarea cu valurile marii sau apa de izvor, acoperirea cu petale de flori, acoperirea cu nisip, purificarea in piramida.
Mineralele au patruns si pe piata produselor de frumusete, facand parte din ingredientele cosmeticelor. Spre exemplu, anumite marci de deodorante propun produse pe baza de cristale de roca. Frumusetea noastra nu are decat de castigat de pe urma acestor ingrediente naturale. Foarte la moda sunt produsele de make-up minerale, fiind alcatuite din ingrediente exclusiv naturale, fara conservanti sau parfum. Extractele minerale au fost introduse si in creme, masti si alte produse de ingrijire.
Actiunea energetica a pietrelor depinde in primul rand de compozitia lor chimica si de culoarea lor. Schimburile energetice se fac in principal la nivelul celor 7 chakre care sunt un fel de spatii in care se formeaza torente de energie ce impart corpul in 7 puncte principale. Acestea  canalizeaza energiile spre interiorul sau exteriorul corpului. Fiecare chakra are o anumita frecventa vibratoare si o culoare proprie intocmai ca organele carora le corespunde. Pietrele favorabile celor 7 chakre au exact culorile lor.

ChakreChakra coroanei – violet – ametistul
Chakra celui de-al treilea ochi – indigo – lapis lazuli
Chakra de la baza gatului – albastru – agata albastra
Chakra inimii – verde – malachit
Chakra Plexului Solar – galben – citrin
Chakra sacrala –portocaliu – carneol
Chakra radacina –rosu – jasper rosu

Multe afectiuni pot fi tratate cu ajutorul pietrelor, printre acestea numarandu-se: stresul, oboseala, insomnia, epuizarea, problemele emotionale, agitatia mentala, durerile articulare, durerile cronice. Fiecare piatra are anumite proprietati terapeutice, dar sunt si cazuri in care pentru aceeasi afectiune sunt recomandate pietre diferite. Iata un mic inventar al pietrelor semipretioase si cristalelor precum si proprietatile lor.
Ambra – nu este un cristal, ci o rasina fosiliera. Proprietatile ei constau in a absorbi energiile negative pentru a le transforma in energii pozitive, fiind favorabile persoanelor depresive.
Citrin – activeaza timusul si echilibreaza tiroida. Acelasi efect il are si malachitul.
Cuart rozCuart roz – este piatra dragostei universale si a creativitatii. Ea aduce pacea interioara si calmul, fiind recomandata in esecurile sentimentale. Regleaza tensiunea arteriala, protejand sistemul circulator.
Lapis lazuli – piatra a relationarii si bunei comunicari, stimuleaza inteligenta si creativitatea, propagand fericire si tandrete. Este dotata cu o mare putere de linistire si contribuie la evacuarea rapida a stresului. Este benefica persoanelor care au probleme cu glanda tiroida.
Peridot – protejeaza aura, da energie si armonizeaza organismul, dandu-i vitalitate. Elimina toxinele din corp.


Piatra soarelui
– este cunoscuta ca fiind piatra prieteniei, confera o stare de bine, stimuleaza concentrarea, purifica sangele si faciliteaza telepatia.
Topaz – favorizeaza somnul, trateaza inflamatiile gatului, destinde nervii, actioneaza asupra varicelor si a trombozei, deblocheaza emotiile si favorizeaza exprimarea in public.
Turcoaz – trateaza infectiile oculare, absoarbe energiile negative si gandurile negre, are proprietati detoxifiante, regleaza secretia mucoaselor din corp.

– See more at: http://www.desprespa.ro/SPA/Terapii-Complementare/Cristaloterapia#sthash.yx4KOsWq.dpuf”

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă de informații.