Criticarea migraţiei în masă pe cale să fie incriminată în Europa

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Europenii îngrijoraţi de graniţele, limba şi cultura naţională s-ar putea afla în curând într-o situaţie neplăcută, întrucât Marcel de Graaff, politician olandez şi membru al Parlamentului European, a lansat un avertisment dur cu privire la “definirea discursului care incită la ură”, ce va incrimina discursurile care se opun imigraţiei în masă, potrivit LibertyNation.

Într-o conferinţă de presă, de Graaff a tras un semnal de alarmă cu privire la reuniunea internaţională care va avea loc în Marrakeş, Maroc, în 11-12 decembrie, unde urmează a fi semnat Pactul Global pentru o Migraţie Sigură, Ordonată şi Reglementată. Deşi s-a afirmat că pactul nu are natură obligatorie, totuşi vizează cadrul unei campanii orwelliene de consolidare a migraţiei în masă ca drept uman legal dincolo de orice fel de critică.


“Un element de bază al acestui nou acord este extinderea definiţiei discursului care incită la ură”, a afirmat Graaff. “Acordul doreşte să incrimineze discursul privind migraţia. Criticile la adresa migraţiei vor deveni o infracţiune. Organizaţiile media care permit critici ale migraţiei pot fi închise”, conform LibertyNation.

Între timp, precizează site-ul de ştiri Zero Hedge, biroul Înaltului Comisar ONU pentru Drepturile Omului a postat o transcriere a unui discurs susţinut în 20 noiembrie de către Andrew Gilmour, asistent al secretarului general pentru drepturile omului, discurs intitulat: “Cuvintele contează: rolul şi responsabilitatea mass mediei în modelarea percepţiilor publicului asupra migranţilor şi refugiaţilor şi în promovarea societăţilor incluzive”.


În opinia lui Gilmour, “crimele care incită la ură împotriva migranţilor” sunt o manifestare neplăcută a “reacţiei globale împotriva drepturilor omului”.

Gilmour a explicat cum biroul său va ajuta statele să “facă distincţie între discursul liber şi discursul care incită la ură” care, bineînţeles, nu trebuie să existe. El a indicat faptul că rapoartele media care nu sunt suficient de pro-imigraţie nu pot fi tolerate.

“Este clar pentru noi toţi că organizaţiile media eşuează în mod deliberat să promoveze conceptul umanităţii comune”, a declarat el, definind migraţia în masă ca un drept uman fundamental. “Cuvintele, în mod evident, contează: retorica rasistă şi dezumanizantă duce deseori la ură, tensiuni, violenţă şi conflict. Este necesar un efort mai mare din partea comunităţii internaţionale pentru a-i înfrunta pe cei din mass media care urmăresc să stârnească ura”, potrivit LibertyNation.”[1]

SURSE

  1. http://epochtimes-romania.com/news/criticarea-migratiei-in-masa-pe-cale-sa-fie-incriminata-in-europa—281667
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...