Criticarea migraţiei în masă pe cale să fie incriminată în Europa

by “Europenii îngrijoraţi de graniţele, limba şi cultura naţională s-ar putea afla în curând într-o situaţie neplăcută, întrucât Marcel de Graaff, politician olandez şi membru al Parlamentului European, a lansat un avertisment dur cu privire la “definirea discursului care incită la ură”, ce va incrimina discursurile care se opun imigraţiei […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Europenii îngrijoraţi de graniţele, limba şi cultura naţională s-ar putea afla în curând într-o situaţie neplăcută, întrucât Marcel de Graaff, politician olandez şi membru al Parlamentului European, a lansat un avertisment dur cu privire la “definirea discursului care incită la ură”, ce va incrimina discursurile care se opun imigraţiei în masă, potrivit LibertyNation.

Într-o conferinţă de presă, de Graaff a tras un semnal de alarmă cu privire la reuniunea internaţională care va avea loc în Marrakeş, Maroc, în 11-12 decembrie, unde urmează a fi semnat Pactul Global pentru o Migraţie Sigură, Ordonată şi Reglementată. Deşi s-a afirmat că pactul nu are natură obligatorie, totuşi vizează cadrul unei campanii orwelliene de consolidare a migraţiei în masă ca drept uman legal dincolo de orice fel de critică.


“Un element de bază al acestui nou acord este extinderea definiţiei discursului care incită la ură”, a afirmat Graaff. “Acordul doreşte să incrimineze discursul privind migraţia. Criticile la adresa migraţiei vor deveni o infracţiune. Organizaţiile media care permit critici ale migraţiei pot fi închise”, conform LibertyNation.

Între timp, precizează site-ul de ştiri Zero Hedge, biroul Înaltului Comisar ONU pentru Drepturile Omului a postat o transcriere a unui discurs susţinut în 20 noiembrie de către Andrew Gilmour, asistent al secretarului general pentru drepturile omului, discurs intitulat: “Cuvintele contează: rolul şi responsabilitatea mass mediei în modelarea percepţiilor publicului asupra migranţilor şi refugiaţilor şi în promovarea societăţilor incluzive”.


În opinia lui Gilmour, “crimele care incită la ură împotriva migranţilor” sunt o manifestare neplăcută a “reacţiei globale împotriva drepturilor omului”.

Gilmour a explicat cum biroul său va ajuta statele să “facă distincţie între discursul liber şi discursul care incită la ură” care, bineînţeles, nu trebuie să existe. El a indicat faptul că rapoartele media care nu sunt suficient de pro-imigraţie nu pot fi tolerate.

“Este clar pentru noi toţi că organizaţiile media eşuează în mod deliberat să promoveze conceptul umanităţii comune”, a declarat el, definind migraţia în masă ca un drept uman fundamental. “Cuvintele, în mod evident, contează: retorica rasistă şi dezumanizantă duce deseori la ură, tensiuni, violenţă şi conflict. Este necesar un efort mai mare din partea comunităţii internaţionale pentru a-i înfrunta pe cei din mass media care urmăresc să stârnească ura”, potrivit LibertyNation.”[1]

SURSE

  1. http://epochtimes-romania.com/news/criticarea-migratiei-in-masa-pe-cale-sa-fie-incriminata-in-europa—281667
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

În timp ce "vestele galbene" din Franța protestează împotriva globaliștilor, #rezistenții din România au organizat un miting pro-UE!
Războiul psihotronic. Controlul minții prin armele de impuls electromagnetic
Comitetul American al Europei Unite - istoria din spatele creării UE cu implicarea CIA
Ateul Dan Brown: „Dumnezeu va fi înlocuit de o nouă formă de conștiință cu ajutorul inteligenței artificiale”
Banii, datoriile şi sistemul bancar modern
William Cooper, ofiter al Marinei Militare a SUA, a fost asasinat de guvernul SUA, dupa dezvaluirile facute despre Iluminati, Guvernul Mondial si Noua Ordine Mondiala, OZN-uri, terorism si crima organizata, legi Big Brother si Statul Politienesc ! Bill Clinton: "William Cooper este cel mai periculos om in viata!"
La 100 de ani de la „Marele Octombrie” care a distrus Rusia, este rândul Americii să fie sub asaltul extremei stângi internaționaliste
Legea Amiralității, Dreptul Roman, Vaticanul, Cele Trei Bule Papale - o istorie interzisă
În spatele Ecologiei se află planul de a reduce populația Pământului
George Friedman scrie că sfârșitul proiectului UE este aproape: UE nu vrea să accepte faptul că Europa este un continent format din multe națiuni unice și nimic mai mult. Analistul scrie că „ideea” UE nu funcționează și n-ar fi funcționat niciodată
Celebrul Antonio Di Pietro, artizanul Mani Pulite, își cere iertare: "Mi-am bazat politica terorii pe cătușe, pe conceptul că toți ”ceilalți” erau niște infractori"
Marilyn Monroe asasinată de CIA, după ce Președintele SUA, John Fitzgerald Kennedy, i-a permis să vadă dosarul ultrasecret privind OZN-urile și extratereștrii
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro