Cronovizorul, aparatul cu care se poate călători în trecut

Distribuie!

Cronovizorul nu este un subiect SF, este o mașină care poate înregistra evenimentele din trecut. Aparatul a fost inventat în anii 50 de către un fizician de la Vatican, care a lucrat sub conducerea preotului benedictin, Ernetti Pellegrino.

Hebdomaderul italian La Domenica del Corriere a publicat, în anul 1972, un interviu cu preotul Pellerino Ernetti.. Se spune că această mașină este cea mai importantă creație a timpurilor moderne. Ea poate recrea trecutul cu imagini și sunet pentru fiecare persoană. Fiecare dintre noi avem un trecut care este impregnat în spațiu.


Secretul este foarte bine păstrat de Vatican. Cu toate acestea, sunt specialiști ruși care susțin că preotul Pellerino Ernetti l-a fotografiat pe Christos, în momentul crucificării. Specialiștii de la centrul spațial Huston au recepționat unde transmise prin tele-emisie de la astronauții misiunii Apollo XVI și le-au reconstituit cu un calculator care funcționează pe același principiu ca cel al preotului Ernetti.

În articol săptămânalul italian se face precizarea că aparatul a fost transportat la Roma, unde autoritățile italiene l-au ascuns într-un loc secret. La acest proiect au lucrat 12 fizicieni care au început cercetarea în anul 1952, la Universitatea Catolică din Milano. La proiect a participat și Enrico Fermi, laureat al premiului Nobel și Werhner von Braun, doi specialiști care au lucrat la proiectul atomic american.


Cronovizorul este format din trei părți. El are antene realizate dintr-un aliaj misterios. Acestea captează sunetul și lumina. A doua componentă este un captator care poate fi setat pe o persoană sau pe un eveniment petrecut în trecut. A treia componentă este un mecanism de înregistrare a sunetului.
Lungimile de undă din trecut nu sunt distruse, ele sunt înmagazinate în univers. Cronovizorul recuperează această energie și o transformă în imagini.

Această fabuloasă invenție a fost prezentată și în cartea preotului Francois Brune, intitulată Noul Mister al Vaticanului. Autorul susține că a fost martor la câteva experimente în care au fost captate imagini din trecut.

El face referire la marșul lui Traian, discursul lui Cicero, Napoleon și Musollini, crucificarea lui Iisus.
Francois Brune susține că aparatul a fost ascuns pentru că este o invenție care schimbă cursul istorie și poate bulversa lumea în care trăim.

Principiul pe care funcționează aparatul, undele sonore și luminoase odată emise nu se mai distrug, este un principiu acceptat de oamenii de știință. Aceste unde se înscriu în sfera astrală și rămân omniprezente, eterne.

Așa cum materia se reconstituie de la cele mai infime forme, același lucru se produce și cu sunetul și lumina. Nicio formă de materie sau de energie nu se distruge.

 

Unda sonoră se divizează în ultrasunet, hipersunet sau hiposunet. Faptul că noi nu putem auzi ultrasunetul, nu înseamnă că el nu există. Sunt animale care pot capta ultrasunetul. Francois Brune a mai adăugat că avem tendința de a nega ceea ce nu vedem sau auzi. Realitatea este cu totul alta.”[1]

SURSE

  1. https://www.efemeride.ro/cronovizorul-aparatul-cu-care-se-poate-calatori-in-trecut
  2. Foto: efemeride.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...