Cub gigantic surprins de sateliții NASA lângă Soare, la data de 21 decembrie 2012

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Dacă privim imaginile de mai jos, care au fost surprinse şi fotografiate cu ajutorul satelitului NASA / SOHO, observăm chiar în apropierea Soarelui, în cronosfera sa, prezenţa unui enigmatic cub negru uriaş.

Ciudat este faptul că acelaşi cub a fost observat de mai multe ori în decursul lunii decembrie şi, în mod semnificativ, chiar pe data de 21 decembrie 2012. Uneori detaliile fotografiate permit să se constate şi prezenţa lui tridimensională.


Culoarea neagră a cubului provine, desigur, de la faptul că el nu este la fel de cald şi de luminos precum Soarele lângă care se afla. În mod evident, doar un obiect de provenienţă artificială ar putea avea o asemenea evoluţie în jurul Soarelui; el ar trebui să reziste la temperaturi de până la 2 milioane de grade (ce caracterizează cronosfera), forţe gravitaţionale gigantice şi distorsiuni spaţio-temporale accentuate, determinate de masa colosală a stelei. Şi totuşi, cubul respectiv, care pare el însuşi a fi gigantic, rămâne absolut neafectat de toate acestea.

Link-ul unde poate fi studiat materialul original al NASA este: http://sohowww.estec.esa.nl/data/realtime/eit_284/512/“[1][2]


SURSE

  1. http://www.edituradaksha.ro/articles/view/cub-gigantic-surprins-de-satelitii-nasa-langa-soare-la-data-de-21-decembrie-2012-a71
  2. http://sohowww.estec.esa.nl/data/realtime/eit_284/512/
  3. Foto: ufosightingsdaily.com

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...