Cum a desființat Rockefeller curele naturale și a creat Big Pharma

Distribuie!

„Medicina Occidentală are câteva avantaje și este excelentă în caz de urgență. Dar este timpul ca oamenii să-și dea seama că medicina convențională (medicina occidentală sau alopată) se concentrează pe medicamente (substanțe chimice create în laborator), radiații și chirurgie. Ea este creația de argint a luiJohn Rockefeller, iar Big Pharma a fost creată de el.

Dacă vorbiți astăzi despre proprietățile vindecătoare ale plantelor sau despre alte practici holistice, mulți oameni (inclusiv medici) vă consideră o persoană ciudată. Ca orice altceva, politica și banii au fost folosiți pentru a ne scutura mintea și pentru a încuraja să îmbrățișăm ceea ce este rău pentru noi. Totul a început cu John D. Rockefeller (1839-1937) un magnat al petrolului, primul milionar din Statele Unite și un monopolist natural.


   Crearea Big Pharma

World Business Reports afirma: ,,În același timp, în jurul anului 1900, oamenii de știință au descoperit „petrochimia”. Acest lucru a dat posibilitatea de a crea tot felul de produse chimice din petrol. De exemplu, primul plastic numit Bakelită a fost derivat din petrol în 1907. Oamenii de știință au descoperit mai multe vitamine și au descoperit că multe substanțe ar putea fi derivate din petrol. A fost o mare oportunitate pentru Rockefeller, care a văzut posibilitatea de a monopoliza industria petrolieră, chimică și medicală în același timp! În acest fel a fost înființată Big Pharma …


Cel mai bun lucru despre petrochimie a fost că totul ar putea fi brevetat și vândut pentru profituri mari. Dar a existat o problemă cu planul lui Rockefeller pentru industria medicală: medicamentele naturale / pe bază de plante erau foarte populare în Statele Unite la acel moment. Aproape jumătate dintre medici și școli medicale din Statele Unite au practicat medicina holistică, folosind cunoașterea Europei și a amerindienilor (se spune că din trusa medicală a unui medic de pe la 1850 nu lipsea marihuana sau uleiul de canabis, n.b.). Rockefeller, monopolistul, a trebuit să găsească o cale de a scăpa de cea mai mare competiție. Atunci a folosit strategia clasică (care se folosește și acum prin operațiunile steag-fals, n.b.), „problemă-reacție-soluție„. Adică, creează o problemă și sperie oamenii, apoi oferă o soluție (pre-planificată). Similară fricii de terorism, urmată de „Patriot Act” ce era deja pregătită și semnată apoi de teroristul mondial și criminalul în masa, George Bush Jr.

    Big Pharma a închis școlile și spitalele holistice de medicină 

Sa dus să-și vadă prietenul, pe Andrew Carnegie, un alt plutocrat care a făcut bani monopolizând industria siderurgică, cu care a proiectat un plan. Prin prestigioasa Fundație Carnegie, au trimis un om pe nume Abraham Flexner să călătorească în țară. El a raportat despre starea școlilor medicale și a spitalelor din țară. Acest lucru a condus la Raportul Flexner, care a dat naștere la medicina modernă controlată de mafia Big Pharma după cum o știm și astăzi. Inutil să spun că raportul a vorbit despre necesitatea reorganizării și centralizării instituțiilor americane medicale. Conform acestui raport, mai mult de jumătate din toate școlile medicale au fost închise în curând de Big Pharma.

Homeopatia și medicamentele naturale au fost ridiculizate și demonizate. Doctorii au fost chiar închiși în pușcării. Pentru a ajuta tranziția și schimbarea minții altor medici și oameni de știință, Rockefeller a donat peste 100 de milioane de dolari universităților și spitalelor. El a fondat un grup filantropic numitConsiliul Educației Generale (GEB). Aceasta este abordarea clasică a morcovului și a bățului. Într-un timp foarte scurt, facultățile de medicină au fost raționalizate și omogenizate. Toți elevii învățau același lucru, iar medicina era despre utilizarea medicamentelor brevetate (ceea ce este și astăzi, n.b.).

Oamenii de știință au primit subvenții enorme pentru a studia modul în care plantele vindecă bolile. Obiectivul lor a fost acela de a identifica substanțele chimice din plantă și de a recrea în laborator o substanță chimică similară, dar nu identică, care ar putea fi brevetată. O pastilă pentru un pacient a devenit mantra medicinei moderne, iar Big Pharma a câștigat un profit uriaș.

  Și credeați că frații Koch erau răi?

Apoi, 100 de ani mai târziu, producem medici care nu știu nimic despre beneficiile nutriției, a plantelor sau a practicilor holistice (am auzit la TV pe șefa clinicii de oftalmologie din București spunând – din ignoranță sau prostie – că:,, să nu-i spunem ei că poți vindeca boli cu niște buruieni”, n.b.). Avem o întreagă societate care este subordonată companiilor, pentru bunăstarea lor. Boala oamenilor înseamnă profit pentru ele, cu cât mai mulți bolnavi cu atât mai mare profitul…

    Big Pharma astăzi

Statele Unite cheltuiește 15% din PIB-ul său pentru îngrijirea medicală, care ar trebui să se numească „îngrijirea pacienților”. Big Pharma nu are grijă decât de profiturile sale și nu se concentrează pe vindecare, ci doar pe simptome. Aceasta a creat clienți obișnuiți și permanenți. Nu există nici un tratament pentru cancer, diabet, autism, astm sau chiar gripă (vaccinarea este doar un alt mijloc de a face profituri uriașe și de a reduce populația planetei, n.b.). De ce ar trebui să existe remedii reale? Este un sistem întemeiat de oligarhi și plutocrați, nu de medici.

În ceea ce privește cancerul, oh da, Societatea Americană de Cancer a fost fondată de Rockefeller în 1913, și a devenit o mega afacere fără să vindece deloc. O altă teorie a conspirației ar spune propaganda… În luna de conștientizare a cancerului de sân, este trist să vezi oameni spălați pe creier care primesc chimioterapie, radiații și intervenții chirurgicale știind că oricum nu vor scăpa și vor fi chinuiți groaznic datorită efectelor secundare. Mai multe despre tratamentul naturist, holistic al cancerului găsiți la categoria Despre cancer din blog, iar despre vaccinuri la categoria Vaccinurile. Alte articole cu subiect medical la categoria Medicale.

 Închei acest scurt articol cu un citat din partea lui John D. Rockefeller, care rezumă viziunea sa asupraNoii Ordini Mondiale pentru America: ,,Eu nu doresc o societate de gânditori. Eu doresc o societate de muncitori.”

 În aceeași idee vă recomand și articolul: https://burebista2012.blogspot.com/2015/09/medicina-occidentala-este-medicina-lui.html„[1]

SURSE

  1. https://burebista2012.blogspot.com/2019/04/cum-desfiintat-rockefeller-curele.html
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Adevărul despre Agenda 21-2030, orașele inteligente, inteligența artificială, tehnologia 5G, transumanism, ecologie, venitul universal de bază și dictatura verde a noilor comuniști corporatiști
Afacerea Lavon - Atacuri teroriste israeliene asupra Egiptului
Noua Ordine Mondială: Globaliștii sunt la un pas de a-şi realiza visele cele mai ascunse
HAARP – „arma finală”. Antenele HAARP sunt capabile de acţiuni inspăimântătoare precum dezintegrarea obiectelor, inducerea combustiei instantanee, schimbarea tiparelor cerebrale, inducerea unui comportament anume, provocarea diferitelor boli biologice. Aceste antene pot distruge orice obiect staţionar sau în mişcare în orice loc de pe Pământ şi pot creea găuri în ionosferă, având ca efect mărirea puterii de penetrare a razelor cosmice nocive
Clubul de la Roma și Guvernul Mondial
Lupta politică a viitorului se dă între globaliști și naționaliști. Alternanța la putere între stânga și dreapta este istorie
WikiLeaks ne dezvăluie cum CIA infectează sistemele Windows
Familia Rothschild a finanţat ambele tabere ale războiului de secesiune
Armele psihotronice pot fi utilizate în vederea extragerii unor informaţii ce sunt stocate în creierul unei persoane, care apoi vor fi introduse într-un calculator care le va rearanja, astfel încât ulterior să existe posibilitatea controlării acelei persoane
Dr. Jose Delgado și controlul minții (1950-1966): "Cercetările mele susțin oribila teorie că mișcarea, emoția și comportamentul pot fi conduse de forțe electrice și că ființele umane pot fi controlate ca și roboții prin apăsarea unor butoane"
Zona 51 și tehnologia extraterestră
Operațiunea militară Highjump (1946-1947), Amiralul Richard Byrd și Antarctica

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...