“Cum am devenit din fanatic pro vaccinare, un adept convins al nevaccinării”

by “Am fost acolo unde ne-am aflat cu toții, unde poate te afli tu acum. Am fost pro vaccinare, convinsă fiind ca vaccinurile sunt un fel de antivirus (la fel ca cele din echipamentele IT) care ne protejează de toate bolile posibile si imposibile. M-am vaccinat personal cand cu isteria […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Am fost acolo unde ne-am aflat cu toții, unde poate te afli tu acum. Am fost pro vaccinare, convinsă fiind ca vaccinurile sunt un fel de antivirus (la fel ca cele din echipamentele IT) care ne protejează de toate bolile posibile si imposibile.

M-am vaccinat personal cand cu isteria de gripa porcina, ba mi-am apostrofat si soțul ca nu se vaccinează. In fiecare iarna ma vaccinam antigripal, crezând orbește ca in fiecare iarna virusul suferă mutații si e nevoie de alt vaccin.


Parca imi aduc aminte ca am vazut o mămica la știri, spunând ca nu vaccinează si i-am spus soțului ca a înnebunit lumea, cine stie din ce secta face parte. Apoi am ras batjocoritor.

Un an mai târziu, s-a întâmplat ceva. Au apărut acele doua liniuțe, si dupa 9 luni, o minune de fetița, pe care Bineînțeles am vaccinat-o. Nu o data, ci de trei ori (naștere, doua luni, patru luni).


Cum împlinea fix 2 luni, chemam doctorița acasă si o mai si plăteam, sa nu cumva sa depășească o zi, o ora.

Nu am citit niciodata prospectul. De ce sa il citesc, daca eu eram convinsă ca fac ce este mai bine, ca daca fac ce spun ei, copilul meu nu isi asuma nici un risc.

In data de 25 August, acum doi ani, primesc un telefon de la un medic, prieten bun, care din senin ma avertizează asupra efectelor vaccinarii si imi spune sa citesc.

Mi-a pus la dispoziție o carte. Am deschis-o cu reținere dar deja dupa primele paragrafe mi-am dat seama ca Moș Crăciun (beneficiile vaccinarii ) nu exista. Si am început, nu sa ma informez, ci sa devorez orice sursa de informație (fie ea pro sau contra), am citit doi ani zilnic, am ajuns sa învăț termenii medicali, sa citesc tratate de medicina si studii publicate.

Am întrebat medici si am primit răspunsuri. Unii au spus ca ei recomanda vaccinarea pentru ca asa trebuie sa o facă, alții mi-au spus ca nici ei nu știu prea multe dar e bine sa vaccinez, alții au spus ca vor nega ca au zis vreodată asta, dar sa imi tin departe copilul de vaccinuri , măcar in primii ani de viața.

Eram socata. Lumea mea sigura, binele suprem in care credeam ca ma scald, pas cu pas dispărea ca si cum nu a fost niciodata acolo.

Am continuat sa ma „înec” in informații, si sa ma rog ca răul pe care l-am făcut cu neștiința și iresponsabilitate (era de datoria mea sa nu las pe alții sa gândească pentru mine) sa nu aibă efect advers.

A avut. Copilul meu suferă de o ușoară boala autoimuna. Se putea mai rau. (E singura consolare pe care pot sa ma sprijin).

Trebuie sa ii cer Cuiva iertare, ani la rând L- am acuzat pentru bolile si suferința pruncilor. In mintea mea încețoșată, El si numai El era vinovat. Nu oamenii, nu dorința de avuție; cât de mult am putut sa greșesc.

mandatory-vaccines-US-legislation

Daca citești acest articol sperând ca iti voi spune ce sa faci, te înșeli. Drumul, decizia si consecințele iti aparțin in totalitate. Indiferent ce ai decide, asigura-te ca tu vei face asta, nu lasa pe alții sa gândească pentru tine.”[1]

SURSE

  1. https://osinguradatafemeie.wordpress.com/2016/09/01/cum-am-devenit-din-fanatic-pro-vaccinare-un-adept-convins-al-nevaccinarii/
  2. Foto: stopthecrime.net

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Vaccinul împotriva gripei porcine este suspectat că provoacă o boală neurologică rară (2009)
Vă mai amintiți de boala vacii nebune, SARS, gripa aviară și gripa porcină? Ce s-a ales de ele și cum a profitat din plin industria farmaceutică
Vaccinurile cu viruși vii atenuați
Dr. Johann Loibner – Originea şi istoria vaccinurilor
Robert F. Kennedy Jr., nepotul fostului președinte american JFK și unul dintre cei mai cunoscuți contestatari ai vaccinurilor, ales de Donald Trump să conducă o comisie specială privind siguranța vaccinurilor
Casa Albă a recunoscut că Statele Unite au organizat false campanii de vaccinare cu scopul ascuns de a obține mostre de ADN de la oameni!
Vaccinul HPV: Un tribunal din Chile opreşte vaccinările în masă aplicate fetiţelor de şcoală
Cum ne îmbolnăvesc aluminiul și mercurul din vaccinuri de autism
Lecții învățate de la japonezi cu privire la reacțiile adverse ale vaccinului Gardasil. Guvernul Japoniei a luat decizia de a înceta recomandarea vaccinului HPV. O perspectivă a eticii medicale
O fată din Scoția a rămas în scaunul cu rotile după vaccinarea cu vaccinul HVP. "În câteva luni după vaccin am simțit dureri și atrofieri ale mușchilor și am rămas în scaunul cu rotile"
Registrul Federal, DHHS, FDA, 1 iunie 1984: "Orice posibile dubii despre siguranța vaccinului, fie că sunt sau nu bine fondate, nu au voie să existe"
Becurile "ecologice" cu mercur sunt extrem de periculoase pentru sanatatea oamenilor din cauza radiatiilor UV ! Acestea sunt impuse cu viclenie de catre UE !
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro