“Cum am devenit din fanatic pro vaccinare, un adept convins al nevaccinării”

by “Am fost acolo unde ne-am aflat cu toții, unde poate te afli tu acum. Am fost pro vaccinare, convinsă fiind ca vaccinurile sunt un fel de antivirus (la fel ca cele din echipamentele IT) care ne protejează de toate bolile posibile si imposibile. M-am vaccinat personal cand cu isteria […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

“Am fost acolo unde ne-am aflat cu toții, unde poate te afli tu acum. Am fost pro vaccinare, convinsă fiind ca vaccinurile sunt un fel de antivirus (la fel ca cele din echipamentele IT) care ne protejează de toate bolile posibile si imposibile.

M-am vaccinat personal cand cu isteria de gripa porcina, ba mi-am apostrofat si soțul ca nu se vaccinează. In fiecare iarna ma vaccinam antigripal, crezând orbește ca in fiecare iarna virusul suferă mutații si e nevoie de alt vaccin.


Parca imi aduc aminte ca am vazut o mămica la știri, spunând ca nu vaccinează si i-am spus soțului ca a înnebunit lumea, cine stie din ce secta face parte. Apoi am ras batjocoritor.

Un an mai târziu, s-a întâmplat ceva. Au apărut acele doua liniuțe, si dupa 9 luni, o minune de fetița, pe care Bineînțeles am vaccinat-o. Nu o data, ci de trei ori (naștere, doua luni, patru luni).


Cum împlinea fix 2 luni, chemam doctorița acasă si o mai si plăteam, sa nu cumva sa depășească o zi, o ora.

Nu am citit niciodata prospectul. De ce sa il citesc, daca eu eram convinsă ca fac ce este mai bine, ca daca fac ce spun ei, copilul meu nu isi asuma nici un risc.

In data de 25 August, acum doi ani, primesc un telefon de la un medic, prieten bun, care din senin ma avertizează asupra efectelor vaccinarii si imi spune sa citesc.

Mi-a pus la dispoziție o carte. Am deschis-o cu reținere dar deja dupa primele paragrafe mi-am dat seama ca Moș Crăciun (beneficiile vaccinarii ) nu exista. Si am început, nu sa ma informez, ci sa devorez orice sursa de informație (fie ea pro sau contra), am citit doi ani zilnic, am ajuns sa învăț termenii medicali, sa citesc tratate de medicina si studii publicate.

Am întrebat medici si am primit răspunsuri. Unii au spus ca ei recomanda vaccinarea pentru ca asa trebuie sa o facă, alții mi-au spus ca nici ei nu știu prea multe dar e bine sa vaccinez, alții au spus ca vor nega ca au zis vreodată asta, dar sa imi tin departe copilul de vaccinuri , măcar in primii ani de viața.

Eram socata. Lumea mea sigura, binele suprem in care credeam ca ma scald, pas cu pas dispărea ca si cum nu a fost niciodata acolo.

Am continuat sa ma „înec” in informații, si sa ma rog ca răul pe care l-am făcut cu neștiința și iresponsabilitate (era de datoria mea sa nu las pe alții sa gândească pentru mine) sa nu aibă efect advers.

A avut. Copilul meu suferă de o ușoară boala autoimuna. Se putea mai rau. (E singura consolare pe care pot sa ma sprijin).

Trebuie sa ii cer Cuiva iertare, ani la rând L- am acuzat pentru bolile si suferința pruncilor. In mintea mea încețoșată, El si numai El era vinovat. Nu oamenii, nu dorința de avuție; cât de mult am putut sa greșesc.

mandatory-vaccines-US-legislation

Daca citești acest articol sperând ca iti voi spune ce sa faci, te înșeli. Drumul, decizia si consecințele iti aparțin in totalitate. Indiferent ce ai decide, asigura-te ca tu vei face asta, nu lasa pe alții sa gândească pentru tine.”[1]

SURSE

  1. https://osinguradatafemeie.wordpress.com/2016/09/01/cum-am-devenit-din-fanatic-pro-vaccinare-un-adept-convins-al-nevaccinarii/
  2. Foto: stopthecrime.net

Citiți și...

Propaganda despre aparitia unei noi tulpine a gripei aviare in Europa ! Propaganda are ca scorp evident, vaccinarea !
Zeci de copii au murit in urma vaccinarii impotriva rujeolei din Siria dupa un program amplu al Organizatiei Mondiale a Sanatatii, sponsorizat de catre ONU ! Organizatia Mondiala a Sanatatii si-a suspendat programul dupa aceasta tragedie !
Autoritatile pakistaneze vor sa aresteze parintii care se opun vaccinarii copiilor ! Cand nu mai au argumente trec la abuzuri !
Un doctor american a fost asasinat dupa ce a sustinut ca, "vaccinurile provoaca autism" !
Medicina occidentala este medicina lui Rockefeller
Raport al Guvernului: Vaccinurile, posibilă cauză a îmbolnăvirii copiilor din Argeș
Argumente împotriva vaccinării obligatorii ce sunt exprimate şi susţinute de către reprezentanţii societăţii civile independente
Bill Gates și David Rockefeller susțin public reducerea populației planetei prin vaccinuri
Dr. Johann Loibner – Originea şi istoria vaccinurilor
Comisarul European pentru Sănătate, Vytenis Andriukaitis, îi insultă pe cei care se opun vaccinării: "Rușine anti-vaccinistilor! Decesul fiecarui copil care a murit în Europa de rujeolă cade în responsabilitatea celor care răspândesc astfel de minciuni în media"
Noi țesuturi de fetuși avortați în vaccinuri – Studiu din 2015
După ce a oprit vaccinarea obligatorie, Guvernul naționalist al Italiei demite întreaga conducere a Consiliului de Sănătate. Globaliștii vor vaccinarea obligatorie
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro