Cum „asasinează” NSA şi CIA economiile mai multor ţări

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Dezvăluiri incendiare. Cum „asasinează” NSA şi CIA economiile mai multor ţări

John Perkins, autorul cărţii „Confesiunile unui asasin economic”, a vorbit, într-un interviu acordat exclusiv agenţiei Sputnik, despre rolul serviciilor secrete ale SUA, care au determinat evoluţiile în sistemul economic global

BUCUREŞTI, 24 nov — Sputnik, Doina Crainic. Asasinii financiari sau economici sunt profesioniști foarte bine plătiți pentru a frauda cu miliarde de dolari diferite țări din întreaga lume, direcționând bani de la Banca Mondială, de la Agenția pentru Dezvoltare Internațională a SUA (USAID) și de la alte organizații „umanitare” către marile companii și către unele familii bogate, care controlează resursele naturale ale planetei.

John Perkins a declarat, într-un interviu acordat Sputnik, că el însuși a fost un asasin financiar când a lucrat pentru o firmă internațională de consultanță din Boston, Statele Unite.

„Misiunea mea era aceea de a obţine împrumuturi de la Banca Mondială pentru guvernele țărilor în curs de dezvoltare și de a le face dependente de companiile americane. În plus, aceste credite au fost folosite pentru a determina aceste guverne să faciliteze realizarea obiectivelor politice ale SUA pe scena internațională sau pentru a realiza misiunile NSA (National Security Agency, Agenția de Securitate Națională) și CIA în aceste țări”, a declarat John Perkins.”[1]

Mai multe pe larg aici -> https://ro.sputnik.md/economics/20171124/15768755/perkins-dezvaluiri-bani-fluxuri-beneficiari.html

SURSE


  1. https://ro.sputnik.md/economics/20171124/15768755/perkins-dezvaluiri-bani-fluxuri-beneficiari.html
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...

Citește mai multe:
Dan Brown – un scriitor slab, dar o unealtă perfectă a manipulării globale

Creierul este o minune a procesării informaţiilor. Ne-ar trebui un computer de trei ori mai mare decât suprafaţa României, pentru a putea cuprinde o cantitate de informaţii similară cu cea de care se ocupă creierul nostru

Dr. Ala Shaheen, şeful Departamentului de Arheologie al Universităţii din Cairo, a relatat faptul că nu este exclus ca piramidele au fost construite de extratereștri: “Nu pot confirma sau nega acest lucru, dar, în interiorul piramidei se află ceva ce nu aparţine lumii noastre”

Patru argumentări raţionale împotriva recunoaşterii legale a uniunilor homosexuale

Spațiul Schengen înseamnă Noua Ordine Mondială! Spațiul Schengen înseamnă distrugerea suveranității statelor naționale și crearea Statelor Unite ale Europei!

Închide