Cum își hăituiește Vodafone un client din România. Ce a decis Oficiul pentru Protecția Consumatorilor în acest caz

Distribuie!

„Vodafone România a înaintat apel împotriva unei decizii a Judecătoriei Sectorului 2 București, care a hotărât, în iulie, că operatorul de telefonie mobilă trebuie să plătească unui client din Galați daune morale de 3.000 lei, plus cheltuieli de judecată de 1.112 lei.

Pe lângă daune morale și cheltuieli de judecată, clientul a solicitat și obținut în instanță anularea unei plăți suplimentare de peste 1.000 de euro pentru servicii de roaming și trafic de date, sumă imputată de Vodafone Romania, scrie Profit.ro.
Vodafone România i-a cerut în plus, în factură, unei persoane fizice din Galați 15,45 euro+TVA, sub formă de cost suplimentar apeluri roaming, și 983 euro+TVA, drept cost suplimentar aferent datelor mobil.
Clientul a refuzat să achite factura care i-a fost pusă în față și s-a adresat justiției. După ce au contactat Oficiul pentru Protecția Consumatorilor Galați, judecătorii i-au dat dreptate clientului și au obligat Vodafone să îi plătească acestuia 3.000 de lei, ca daune morale.
 Vodafone trebuie să achite și 1.111 lei cheltuieli de judecată.”[1]

Daunele morale sunt mici avand in vedere cele intamplate!


SURSE

  1. https://www.activenews.ro/economie-consumator/Cum-isi-haituieste-Vodafone-un-client-din-Romania.-Ce-a-decis-Oficiul-pentru-Protectia-Consumatorilor-in-acest-caz-146130
  2. Foto: activenews.ro

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

12 ambasade se implică în politica internă a României, încercând să oprească legile justiției, cu scopul de a susține Statul Paralel
Respectați-ne suveranitatea – Românii au luat cu asalt pagina de Twitter a purtătorului de cuvânt al Departamentului de Stat al SUA: “Respectați statul nostru suveran și nu ne instruiți cum să ne gestionam... Ipocrizia SUA cu privire la îngrijorarea legată de Justiția din România este la fel de grotească precum intervenția continuă a lui Trump în sistemul nostru de Drept... Unele dintre aceste propuneri sunt în conformitate cu deciziile CCR... Magistrații nu răspund în fața nimănui”
Atacul unui grup de anarhiști #Rezist asupra a doi jandarmi! Klaus Iohannis ține partea #Rezistenților și acuză jandarmeria!
România, laborator de experimente? Semnal de alarmă asupra tehnologiei 5G!
Sfinxul din Maramureș. Misterele capului de dac care veghează din Cheile Tătarului
Cetatea Râşnov, bastionul care apăra Transilvania
Cum a fost acaparată România de rețeaua lui George Soros?
Ambasadori americani acuzați de trafic de influență
Maghiarii din România nu vor avea o zi a comunității
Ce ascund protestele procurorilor?
Curtea Constituțională a României îl obligă pe președintele Klaus Iohannis să emită decretul de revocare a Laurei Codruța Kovesi din funcția de procuror-șef al DNA! Statul Paralel din România este la un pas de a fi destructurat!
Mesaj din China: "Într-un stat responsabil, trimisul SUA ar fi expulzat!"

Citiți și...

Cosmin, devenit cunoscut după ce s-a fotografiat cu tricolorul de Ziua Maghiarilor, a fost lovit pe o stradă din Sfântu Gheorghe de unguri
Dan Tăpălagă și Cristian Pantazi - propagandiștii globaliști
Varșovia este gata să ia apărarea Bucureștiului în fața Bruxellesului
12 ambasade se implică în politica internă a României, încercând să oprească legile justiției, cu scopul de a susține Statul Paralel
Un colonel STS susține că la clubul Colectiv a fost un atentat terorist: "Se ştia, mă! Ştia şeful din Minister... Şi Oprea... Păi dacă şi-au dat sms-uri „nu vii în seara asta în club!", unii..."
Despre neoliberalism și originile sale. Neoliberalismul, controlul oligarhiei bancar-corporatiste asupra oamenilor. Neoliberalismul înseamnă privatizări, liberalizări, descentralizare, regionalizare, diminuarea rolului statului în economie, facilităţi fiscale pentru corporaţii şi bănci, reducerea asistenţei şi ajutoarelor sociale, acorduri cu FMI, "investitori străini", scumpirea prețurilor și sărăcirea oamenilor
Cum arată o manipulare profesionistă pe legile justiției/ Analiză
Reacție a românilor împotriva ambasadorului SUA, Hans Klemm, un susținător al așa-zisei "lupte anticorupție". Marile companii străine nu sunt cercetate de DNA!
Asigurare cu Forța chiar dacă n-ai ce mânca. Încă un mod neconstituțional de a băga bani gratis în buzunarele asiguratorilor privați. Constantinescu: Ne gândim ca persoana care plătește impozitul pentru locuință să prezinte dovada existenței poliței PAD
Șeful Masoneriei române a binecuvântat o organizație dubioasă
Îmbătrânirea accelerează în România: Vârsta medie e 41 de ani și se nasc din ce în ce mai puțini copii! Planul Iluminaților de a depopula România!
Militarii NATO au lăsat fermierii buzoieni fără culturi –blindatele au pus totul la pământ

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...