Cum ne ajută gândirea pozitivă

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“V-aţi gândit vreodată ce beneficii aduce gândirea pozitivă în viaţa de zi cu zi? A gândi pozitiv înseamnă a vedea partea bună a lucrurilor pe care le trăieşti, a învăţa o lecţie atunci când este cazul şi a lua o decizie mai bună în situaţii asemănătoare, relatează eva.ro.

Fiecare gest, fiecare acţiune, fiecare fapt are o cauză şi generează un efect. Astfel, gândirea pozitivă poate fi, pe de o parte, efect, pe de alta, cauza. Nu doar ciocolata creează senzaţii de bine în mintea şi în sufletul nostru. Şi mişcarea fizică are aceleaşi beneficii. Sportul este binefăcător şi pentru minte, şi pentru trup. Mintea sănătoasă înseamnă gândire pozitivă, realism, forţă şi, nu în ultimul rând, frumuseţe. Un lanţ – pozitiv, pe care îl poţi construi singur, în favoarea ta şi spre folosul celor dragi ţie!


Stresul este o problemă generală a societăţii şi poate aduce mult rău. Toate acestea se întâmplă atunci când ai o gândire negativă. În schimb, dacă ai avea o gândire pozitivă, stresul nu ţi-ar mai da bătăi de cap, deoarece ai putea găsi soluţii eficiente la problemele care apar, ţi-ai gestiona mai bine timpul la serviciu, ai reuşi să te concentrezi mai bine asupra sarcinilor de zi cu zi şi ai vedea viitorul cu mai mult optimism.

Conform specialiştilor de la Mayo Clinic, gândirea pozitivă alungă depresia şi anxietatea. Ei susţin că gândirea pozitivă mai are câteva beneficii uimitoare pentru sănătatea ta, mai exact optimismul reduce riscul de boli cardiovasculare, însă pentru a putea determina legătura dintre cele două aspecte este nevoie de o cercetare mai amănunţită.”[1]


SURSE

  1. http://epochtimes-romania.com/news/cum-ne-ajuta-gandirea-pozitiva—219800
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...