Cum ne manipulează trădătorii de Neam: Lecţia 1 a fost COLECTIV, a venit şi Lecţia 2, BAMBOO

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„În România, manipularea  a atins cote maxime. Privesc cu multă îngrijorare cum îşi fac de cap în Ţara Noastră grupuri bine organizate care duc manipularea la perfecţiune, parcă după manual, şi nimeni nu pune mâna să intervină în vreun fel.

Am scris, şi multă lume a înţeles deja, că la Colectiv a fost mână criminală. Acesta este adevărul. Dar tocmai pentru că adevărul a ieşit la iveală, era vremea celei de a doua lecţii de manipulare. Scopul este acela de a dovedi că crima din Colectiv a fost o întâmplare: uite, Colectiv a ars de la artificii, acum Bamboo, de la inconştienţii de fumători. Se mai întâmplă, este neglijenţă multă, ISU nu-şi face treaba, nici Poliţia. Ce mână criminală? Nici o mână criminală. Deşi, şi aici, la Bamboo, tot mână criminală a fost, dar mai cu milă, fără pericole extreme.Deci, cam aşa se face. Desigur, ar mai fi nevoie de câteva incendii ca să se piardă asasinatul de la Colectiv, să intre în anonimat. Dar, perseverând, şi fără ca instituţiile să pună şeaua pe aceste grupări, se va reuşi şi asta. Colectiv va deveni o banalitate. Asta vor, dar noi nu trebuie să uităm că ştim adevărul. Crima rămâne crimă.

Desigur, acţiunea de la Bamboo ar mai avea o miză: zdruncinarea Guvernului şi sprijinirea lui Iohannis, Marele Dulap Mut de la Cotroceni. Şi preşedintele-bufon nici nu o ştie.

Masa de manevră a acestor grupuri de intervenţie, celule de manipulatori ai maselor, nu este decât segmentul pe care nu avem cum să o numim decât ca fiind “pătura progresiştilor multiculturalişti de tip bolşevic 2.0”. Ei ies în stradă, ei ţipă şi urlă, şi deşi minoritari, dacă sunt în Piaţa Victoriei, în capul lor, ei sunt poporul.

Nu Ţara e poporul, ci hipsteraşii care nici măcar nu ştiu că sunt doar nişte marionete trase de sârme de nişte monştri care nu au nimic românesc în ei.

Din acestă masă se mai iţesc, când au curaj, vectorii speciali ai acestui tip de manipulări, ONG-urile sorosiste. Partea proastă este că păpuşarii nu s-au limitat numai la atât. Trădători sunt astăzi mai peste tot. Acest lucru nu este valabil numai pentru România, trădători plătiţi pe bani buni, se află şi în cele mai importante structuri ale partenerilor noştri euro-atlantici.

O altă cale preferată de aceşti vânduţi, una care le e în mod special dragă, şi care a creat milioane de refugiaţi şi mii de victime în ultimii 10 ani, este foarte simplă: părjoleşte cât poţi de mult, apoi lasă natura să repare ce se mai poate repara. Catastrofele sădesc teama în sufletele oamenilor. Şi un om temător este sută la sută manipulabil.

Ştiţi cu toţii, dragii mei, că în acest secol, puterea unui stat este dată de informaţiile pe care le posedă şi mai ales cum reacţionează fiind în posesia acestor informaţii. Păi dacă mai toate structurile importante ale României ştiu cele mai de sus, pentru că astfel de situaţii sunt date drept exemple în mai toate cărţile de specialitate din lume, dacă nu reacţionăm în viteză şi cu forţă, fără îndoieli şi cu curaj, duşmanii de care vorbeam mai sus vor caştiga.

Toate aceste informaţii şi multe altele care deja există în sistemele statului trebuie să fie folosite imediat în folosul Patriei, spre sănătatea şi protejarea Neamului. Trebuie să extirpăm fără întârziere toţi trădătorii, mai cu seamă cei care căpuşează acum poziţii-cheie, fie ei sorosisti, agenţi străni, spioni sau ticăloşi trădători de Neam

Aceasta este singura acţiune care va putea împiedica obiectivul sorosist final: DEZMEMBRAREA ROMÂNIEI.

Este un moment prielnic. Incendiul de la Bamboo o arată clar. Venirea lui Donald Trump la şefia SUA îl zdruncină puternic pe Soros şi pe slugile lui. Ei trebuie să îşi acopere crimele oriunde în lume, deci şi în România. Crima de la Colectiv trebuia trecută rapid în banalitate. Astfel, asasinii speră ca astfel crima lor să nu fie descoperită şi, în aşa fel să nu plătească pentru ea. În jurul României, sculele lui Soros sunt pe muchia celui mai ascuţit cuţit. În Israel sunt legi în vigoare împotriva ONG-urilor lui Soros, Polonia îi vrea în afara legii, ungurii au început demersurile anti-Soros, la fel în Macedonia.

Slugile lui Soros sunt în vrie.

Acum a sosit vremea să-i lovim!

Haideţi să ne luăm Ţara înapoi!

P.S. : Acum voi scrie câteva rânduri pentru cei care ştiu anumiţi termeni: fraţilor, luaţi 10 studenţi de anul trei de la Academia Naţională de Informaţii şi puneţi-ii să facă o simplă analiză OSINT despre cele două incendii şi veţi obţine cea mai limpede oglindă a tristelor evenimente. Mai bună dovadă nici că s-ar putea găsi.

Ninel PEIA

www.ninelpeia.ro„[1]


SURSE

  1. http://www.stiripesurse.ro/cum-ne-manipuleaza-tradatorii-de-neam-lectia-1-a-fost-colectiv-a-venit-si-lectia-2-bamboo_1175312.html
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Subjugarea ideologică a unei naţiuni de către reţeaua Soros
Strategia națională de educație parentală, prin care se vrea trimiterea părinților români la reeducare, se clocește de câțiva ani. La început a fost „Modelul elvețian”, promovat de ONG-uri
Guvernul, Președinția și CSAT pregătesc cadru legal pentru primirea unui val mare de refugiați în România
Neomarxiștii (#Rezist, Antifa și alte grupări ale stângii radicale) din toată lumea sărbătoresc 100 de ani de la Marea Revoluție Bolșevică din Rusia (7 noiembrie 1917)
România se războiește cu UDMR la Bruxelles! Uniunea Federativă a Minorităților Europene (FUEN) urmărește promovarea unei inițiative prin care drepturile minorităților să nu mai fi e reglementate de către statele naționale, ca până acum, ci de către Bruxelles!
Direcția Națională Antidemocrație: Super imunitatea procurorilor DNA acordată de SUA
SRI cu ochii pe Fake News ca amenințare la adresa siguranței naționale. Ziariștii care dau o știre falsă devin echivalentul teroriștilor?
O studentă româncă din străinătate dorește interzicerea conferinței lui Dan Puric de la Institutul Național de Limbi și Civilizații Orientale din Paris. Motivul? Naționalismul actorului care vorbește despre „planuri oculte de distrugere a României”
Profesorul Dr. Valentin Iftenie, medic legist la Institutul de Medicină Legală „Mina Minovici”: "Au fost foarte puține cazurile care puteau fi încadrate la deces de Covid-19"
Mugur Isarescu, francmason, membru Bilderberg, al Comisiei Trilaterale si al Clubului de la Roma, este cel care conduce Romania
Sun Tzu despre cum se distruge o națiune: "Taie-le rădăcinile, acoperă-le cerul, tulbură-le tradițiile, bagă-i în dezbinare, fă-i să se rușineze de ceea ce sunt! Așa nu vei avea nevoie de luptă, căci speriați de ceea ce au devenit, te vor implora pe tine să vii și să-i salvezi de ei înșiși"
Facebook a sters temporar o pagina de facebook dedicata Conspiratiilor, Religiei si Ezoterismului ! Exista un alt precedent periculos in Romania cand Facebook a sters pagini ateiste !
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...