Cum ne manipulează trădătorii de Neam: Lecţia 1 a fost COLECTIV, a venit şi Lecţia 2, BAMBOO

by “În România, manipularea  a atins cote maxime. Privesc cu multă îngrijorare cum îşi fac de cap în Ţara Noastră grupuri bine organizate care duc manipularea la perfecţiune, parcă după manual, şi nimeni nu pune mâna să intervină în vreun fel. Am scris, şi multă lume a înţeles deja, că […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“În România, manipularea  a atins cote maxime. Privesc cu multă îngrijorare cum îşi fac de cap în Ţara Noastră grupuri bine organizate care duc manipularea la perfecţiune, parcă după manual, şi nimeni nu pune mâna să intervină în vreun fel.

Am scris, şi multă lume a înţeles deja, că la Colectiv a fost mână criminală. Acesta este adevărul. Dar tocmai pentru că adevărul a ieşit la iveală, era vremea celei de a doua lecţii de manipulare. Scopul este acela de a dovedi că crima din Colectiv a fost o întâmplare: uite, Colectiv a ars de la artificii, acum Bamboo, de la inconştienţii de fumători. Se mai întâmplă, este neglijenţă multă, ISU nu-şi face treaba, nici Poliţia. Ce mână criminală? Nici o mână criminală. Deşi, şi aici, la Bamboo, tot mână criminală a fost, dar mai cu milă, fără pericole extreme.Deci, cam aşa se face. Desigur, ar mai fi nevoie de câteva incendii ca să se piardă asasinatul de la Colectiv, să intre în anonimat. Dar, perseverând, şi fără ca instituţiile să pună şeaua pe aceste grupări, se va reuşi şi asta. Colectiv va deveni o banalitate. Asta vor, dar noi nu trebuie să uităm că ştim adevărul. Crima rămâne crimă.

Desigur, acţiunea de la Bamboo ar mai avea o miză: zdruncinarea Guvernului şi sprijinirea lui Iohannis, Marele Dulap Mut de la Cotroceni. Şi preşedintele-bufon nici nu o ştie.

Masa de manevră a acestor grupuri de intervenţie, celule de manipulatori ai maselor, nu este decât segmentul pe care nu avem cum să o numim decât ca fiind “pătura progresiştilor multiculturalişti de tip bolşevic 2.0”. Ei ies în stradă, ei ţipă şi urlă, şi deşi minoritari, dacă sunt în Piaţa Victoriei, în capul lor, ei sunt poporul.

Nu Ţara e poporul, ci hipsteraşii care nici măcar nu ştiu că sunt doar nişte marionete trase de sârme de nişte monştri care nu au nimic românesc în ei.

Din acestă masă se mai iţesc, când au curaj, vectorii speciali ai acestui tip de manipulări, ONG-urile sorosiste. Partea proastă este că păpuşarii nu s-au limitat numai la atât. Trădători sunt astăzi mai peste tot. Acest lucru nu este valabil numai pentru România, trădători plătiţi pe bani buni, se află şi în cele mai importante structuri ale partenerilor noştri euro-atlantici.

O altă cale preferată de aceşti vânduţi, una care le e în mod special dragă, şi care a creat milioane de refugiaţi şi mii de victime în ultimii 10 ani, este foarte simplă: părjoleşte cât poţi de mult, apoi lasă natura să repare ce se mai poate repara. Catastrofele sădesc teama în sufletele oamenilor. Şi un om temător este sută la sută manipulabil.

Ştiţi cu toţii, dragii mei, că în acest secol, puterea unui stat este dată de informaţiile pe care le posedă şi mai ales cum reacţionează fiind în posesia acestor informaţii. Păi dacă mai toate structurile importante ale României ştiu cele mai de sus, pentru că astfel de situaţii sunt date drept exemple în mai toate cărţile de specialitate din lume, dacă nu reacţionăm în viteză şi cu forţă, fără îndoieli şi cu curaj, duşmanii de care vorbeam mai sus vor caştiga.

Toate aceste informaţii şi multe altele care deja există în sistemele statului trebuie să fie folosite imediat în folosul Patriei, spre sănătatea şi protejarea Neamului. Trebuie să extirpăm fără întârziere toţi trădătorii, mai cu seamă cei care căpuşează acum poziţii-cheie, fie ei sorosisti, agenţi străni, spioni sau ticăloşi trădători de Neam

Aceasta este singura acţiune care va putea împiedica obiectivul sorosist final: DEZMEMBRAREA ROMÂNIEI.

Este un moment prielnic. Incendiul de la Bamboo o arată clar. Venirea lui Donald Trump la şefia SUA îl zdruncină puternic pe Soros şi pe slugile lui. Ei trebuie să îşi acopere crimele oriunde în lume, deci şi în România. Crima de la Colectiv trebuia trecută rapid în banalitate. Astfel, asasinii speră ca astfel crima lor să nu fie descoperită şi, în aşa fel să nu plătească pentru ea. În jurul României, sculele lui Soros sunt pe muchia celui mai ascuţit cuţit. În Israel sunt legi în vigoare împotriva ONG-urilor lui Soros, Polonia îi vrea în afara legii, ungurii au început demersurile anti-Soros, la fel în Macedonia.

Slugile lui Soros sunt în vrie.

Acum a sosit vremea să-i lovim!

Haideţi să ne luăm Ţara înapoi!

P.S. : Acum voi scrie câteva rânduri pentru cei care ştiu anumiţi termeni: fraţilor, luaţi 10 studenţi de anul trei de la Academia Naţională de Informaţii şi puneţi-ii să facă o simplă analiză OSINT despre cele două incendii şi veţi obţine cea mai limpede oglindă a tristelor evenimente. Mai bună dovadă nici că s-ar putea găsi.

Ninel PEIA

www.ninelpeia.ro“[1]

SURSE


  1. http://www.stiripesurse.ro/cum-ne-manipuleaza-tradatorii-de-neam-lectia-1-a-fost-colectiv-a-venit-si-lectia-2-bamboo_1175312.html
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Radu Timofte, fost director SRI: Masoneria îşi propune să influenţeze şi să controleze principalele instituţii de decizie naţionale şi internaţionale. Se vorbeşte tot mai des şi se scrie tot mai mult de faptul că această organizaţie are ca scop şi adesea chiar reuşeşte să deţină controlul în domeniu economic, politic, cultural şi mai nou militar"
Peste 4.600 imigranţi ilegali au solicitat acordarea unei forme de protecţie internaţională din partea statului român, de la începutul anului şi până în prezent, cei mai mulţi fiind din state precum Irak, Siria, Pakistan, Afganistan! România trebuie să spună nu primirii de imigranți!
Miting pentru autonomie la Miercurea Ciuc cu militanti ai Garzii Maghiare. S-a scandat: ”Vrem autonomie”, ”Epurare etnica”
Globaliștii SUA-UE-Soros și #Rezist vor să transforme România într-un Euromaidan, după modelul celui din Ucraina, din 2014, pentru ca străinii să preia conducerea României!
Basescu recunoaste ca SRI a initiat legile neconstitutionale Big Brother si i-a pus pe parlamentari sa le voteze in unanimitate ! Au folosit un "tertip legal" pentru a evita sa se ajunga in CSAT unde ar fi fost respinse !
Ambasadorul SUA, Hans Klemm, continuă să se implice în politica internă a României, dând indicații Guvernului
Traian Băsescu susține Noua Ordine Mondială! "Vă declar, de la bun început, că eu sunt un susţinător al integrării complete a statelor membre ale Uniunii Europene, inclusiv integrare politică, având ca obiectiv final crearea Statelor Unite ale Europei, ca opţiune fundamentală pentru garantarea păcii şi prosperităţii pe continentul nostru"
Comisia de la Veneția - locul de unde "iau lumină" membrii Statului Paralel din România! Membrii Statului Paralel consideră mai importante "recomandările" globaliștilor Comisiei de la Veneția decât Constituția României!
Facebook a început cenzura și în România sub pretextul "combaterii știrilor false"! Adevărul va fi dincolo de orice cenzură!
Românii din Covasna și Harghita, ÎMPIEDICAȚI să intre cu drapelul României în Muzeul Satului din București: „Însemnele tricolorului vor fi folosite în limita bunului simț, fără prea mari exagerări”
Fostul șef SPP Dumitru Iliescu: SUA vor control total. Maior și Coldea, în slujba lor. Iohannis conduce statul paralel
Sondaj american: Românii resping MASIV homosexualitatea și cred că Biserica are un rol important în societate. Românii sunt ortodocșii cei mai favorabili democrației. Taberele care cer mai multă sau mai puțină religie în stat sunt aproape EGALE
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro