Cum ne putem proteja împotriva poluării electromagnetice?

Distribuie!

„Conform cercetărilor, s-a descoperit că dispozitivele electrice continuă să emită radiaţii chiar şi atunci când sunt oprite, deci nu e suficient să le scoatem din priză pentru a fi siguri că nu suntem afectaţi de poluarea electromagnetică.

În cazul în care depistăm că în mediul în care trăim există „scurgeri” de electricitate poluată, o putem diminua folosind filtre Graham Stetzer, sau unele dispozitive cum ar fi cel pentru adaptarea temperaturii cablurilor electrice (se ataşează de cablu), sau un Pulsing Meter (metru pulsator care poate minimaliza electricitatea poluată). De asemenea, ne putem achiziţiona prize şi prelungitoare cu filtru încorporat.


Prin amplificarea rezonanţei Schumann la nivelul corpului fizic ne putem asigura regenerarea sistemului biologic, în urma influenţei poluării electromagnetice.

Cel mai uşor şi accesibil mod în care ne putem „întâlni” cu frecvenţa magnetică specifică pământului este ieşind în natură, deci o plimbare în aer liber sau chiar desculţi pe iarbă ne va face mult mai fericiţi şi va elimina stresurile, limpezindu-ne mintea.


Terapia electromagnetică este o altă modalitate de ameliorare a sănătăţii care se bazează pe rezonanţa Schumann. Doctorul Robert Becker a descoperit o metodă de a folosi inducerea externă de energie elctromagnetică pentru a facilita creşterea oaselor, mărirea diviziunii celulare şi chiar accelerarea vindecării unor răni.

Unul dintre dispozitivele pe care le putem purta pentru reechilibrarea energetică a fiinţei noastre este ceasul Teslar. Doctorul Rein de la Şcoala Medicală Stanford a descoperit că dispozitivul Teslar măreşte imunitatea organismului.

Doctor Eldon Byrd (fost director ştiinţific al Centrului de Cercetări Biologice al Marinei Americane) a concluzionat în urma cercetărilor sale asupra dispozitivului Teslar că acesta „blochează radiaţiile electrice care ar putea răni sistemul biologic uman, produce o frecvenţă de vibraţie benefică, susţinând şi amplificând câmpul energetic al persoanelor care îl utilizează.”„[1]

SURSE

  1. http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=6780
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...