Cum ne putem vindeca cu ajutorul energiilor benefice?

Distribuie!

„Trupul nostru nu este doar expus la această energie atotcuprinzătoare, dar, de asemenea, generează propria sa energie. Mai mult decât atât, conștiința noastră are un anumit nivel de control asupra acestei energii şi este perfect capabilă să ne vindece propriul trup. Dar, incapacitatea noastră de a ne conecta conștient la sursele de energie benefică, ne-a condus la un punct în care nu mai suntem în măsură să controlăm această energie.

Vindecătorii energetici susţin că ei sunt capabili să controleze energia subtilă și să opere cu ea – energia din interiorul lor, energia din jurul lor şi energia pe care pacientul o produce. Prin canalizarea de energii subtile benefice în direcţia bolilor, ei sunt capabili să vindece rănile şi afecțiunile oamenilor.


Din punct de vedere istoric, multe culturi au propagat această credinţă. Romanii antici credeau în principiul „mens agitat molem”, care se traduce prin „mintea mişcă materia”. Mai multe afirmaţii similare pot fi găsite în diferite culturi din întreaga lume.

În ceea ce priveşte medicina modernă, există o serie de dispozitive şi proceduri medicale care fac uz de energie sub diferite forme, pentru a vindeca boli. Unele dintre ele sunt regăsite în radioterapie, helioterapie, ultrasunete şi multe altele. Energia este utilizată de către medici în aproape toate spitalele pentru a trata pacienţii cu o boală sau alta.


În acest moment, ştiinţa din spatele vindecării energetice este solidă. Cu toate acestea, nu există nicio dovadă științifică în sprijinul afirmaţiei că vindecătorii energetici sunt capabili să controleze această energie.”[1]

SURSE

  1. http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=20712
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...