Cum ne spionează Google

by “O anchetă a Associated Press (AP) a constatat că mai multe servicii Google de pe dispozitivele Android și iPhone stochează locația chiar dacă utilizați setări de confidențialitate care împiedica Google să facă acest lucru. Cercetătorii de la Universitatea Princeton au confirmat aceste constatări la cererea AP, potrivit The Guardian. În […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

O anchetă a Associated Press (AP) a constatat că mai multe servicii Google de pe dispozitivele Android și iPhone stochează locația chiar dacă utilizați setări de confidențialitate care împiedica Google să facă acest lucru. Cercetătorii de la Universitatea Princeton au confirmat aceste constatări la cererea AP, potrivit The Guardian.

În cea mai mare parte, Google cere în avans permisiunea de a utiliza informațiile despre locație. O aplicație precum Google Maps vă va aminti mereu să permiteți accesul la locație dacă îl utilizați pentru navigare. Dacă sunteți de acord să înregistreze locația în timp real, Google Maps va afișa un istoric care vă indică mișcările zilnice.


Reprezentanții Google se apără și spun că această setare poate fi dezactivată. „Puteți dezactiva istoricul locațiilor în orice moment. Cu istoricul locațiilor dezactivat, locurile pe care le vizitați nu mai sunt stocate.”

Totuși, se pare că acest lucru nu este adevărat. Chiar și cu „istoricul locațiilor” oprit, unele aplicații Google stochează automat datele de localizare fără a cere permisiunea, notează hotnews.


Problema de confidențialitate afectează aproximativ 2 miliarde de utilizatori de dispozitive care rulează software-ul de operare Google Android și sute de milioane de utilizatori internaționali de iPhone care se bazează pe Google pentru hărți sau căutare.”[1]

SURSE

  1. https://www.flux24.ro/cum-ne-spioneaza-google/
  2. Foto: Internet

Citiți și...

Armele sonice anti-protestatari incep sa fie folosite din ce in ce mai mult ! Iluminatilor le este frica de pierderea controlului !
Incepand cu 2016, nou-nascutilor din Italia li se vor implanta microcipuri obligatoriu, iar apoi la toata populatia ! Refuzul va fi sanctionat cu 3.000 de euro sau cu sase luni de inchisoare ! Real sau nu ?!
Imigrantii ajunsi in Germania provoaca haos prin comiterea de violuri, agresiuni sexuale si alte violente ! Aceste infractiuni sunt minimalizate de catre autoritatile germane si mass-media, pentru a evita alimentarea sentimentelor anti-imigranti !
Charles G. Finney: "De ce am părăsit francmasoneria ?"
Marine Le Pen promite că va scoate Franța din UE și NATO
Un soldat din armata suedeză riscă sancțiuni pentru că a refuzat să participe la o paradă a homosexualilor
Comunismul în Cuba şi Nicaragua – instaurat cu ajutorul SUA
Alte două posibile motive declanşatoare ale evenimentelor din 11 septembrie 2001: aurul şi N.E.S.A.R.A.
UK. După cazul Charlie Gard, justiția progresistă face din nou ravagii: Un "refugiat" sirian care a atacat sexual șase femei după primirea azilului în Marea Britanie a primit amânarea executării pedepsei în așteptarea diagnosticului de "stres posttraumatic"
Zoran Anjelkovic: SUA au făcut totul pentru a destrăma Iugoslavia
Un fost amiral britanic pune sub semnul întrebării presupusul atac chimic atribuit lui Bashar al-Assad: „Nu pare să fie adevărat. Care ar fi fost avantajul armatei sale?” BBC vrea să-l facă să spună altceva
Medici asasinați pentru că au găsit dovezi despre contaminarea voită a vaccinurilor cu substanțe cancerigene
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Investigații România (DIR)

Departamentul de Investigații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro