Cum percepe sufletul unui om lumea atunci când iese din corp?

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Experienţe

Doctorul în medicină şi filozofie Raymond Moody a continuat aceste studii pentru a dovedi existenţa „vieţii” după moarte. A studiat aproximativ 150 de cazuri, începînd din 1972, pe care le-a împărţit în trei categorii principale.


Experienţe trăite de persoane reanimate după ce au fost declarate moarte, experienţe trăite de persoane care au suferit accidente, răni grave sau maladii şi au văzut moartea de foarte aproape şi experienţe trăite de persoane care, pe punctul de a muri, au descris percepţiile din acele momente.

Doctorul K. Ring a încercat timp de 13 ani să verifice afirmaţiile doctorului Moody pe propriii pacienţi. Pe de altă parte, cardiologul Michael B. Sabom făcea acelaşi lucru. Ambii au ajuns la concluzia că doctorul Moody a obţinut rezultate corecte.


Pe scurt, toţi au dedus că o persoană care moare se simte atrasă într-un spaţiu întunecat ca un tunel. Are senzaţia că părăseşte corpul fizic şi priveşte din afara lui ca un spectator la tot ce se întîmplă în jurul său. La această scenă participă cu o tensiune emoţională, uimită, deseori neliniştită.

Obişnuindu-se apoi cu această stare, începe să se deplaseze instantaneu pe orice distanţă, traversează obiecte solide sau persoane şi percepe altfel timpul. Observă apoi în jurul său părinţii, rudele sau prietenii care au murit înaintea sa, după care o lumină intensă învăluie totul, producînd o stare de extaz.

Simte că lumina aceea emană o prezenţă spirituală ce degajă iubire, care-l îndeamnă să realizeze bilanţul vieţii trăite. Astfel, el vede instantaneu toate evenimentele avute în viaţa pe care acum le judecă obiectiv. Ajunge apoi la o frontieră parcă între viaţă şi moarte, pe care caută să o treacă, simţindu-se fericit acolo, încît nu mai vrea să revină.

Dintr-o dată însă vede persoane dragi pe care le lasă în urmă sau lucruri nerezolvate în viaţă şi cu dorinţa de a se reîntoarce se simte „aspirat” în viaţă şi reintegrat în corpul său fizic, în cele din urmă recăpătîndu-şi conştienţa.

 

O astfel de experienţă marchează profund persoana respectivă şi îi modifică acesteia comportamentul, înţelegînd altfel viaţa. După aceea îi este greu să comunice stările prin care a trecut de frică să nu fie greşit înţeles.

Autor: Romulus Popescu”

Sursa: https://m.jurnalul.ro/paranormal/relatari-de-dincolo-de-moarte-315799.html

Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Mistere din România – Sfântul Necunoscut de la Mănăstirea Neamț
Câmpul energetic al cercurilor din lanuri calmează şi vindecă
Spionii PSI nu pot fi descoperiți de către oamenii normali, dar pot fi descoperiți de către oamenii cu puteri paranormale
Clarviziunea este un fenomen bazat pe percepţia extrasenzorială, de către o persoană, a unei serii de informaţii despre un anumit subiect (noţiuni, gânduri, stări emoţionale, desfăşurări de evenimente spaţio-temporale)
Sfinții 40 de Mucenici
Experimentele Philadelphia si Montauk - locul unde s-au facut calatorii in timp! Oamenii de stiinta pot face calatorii in timp, desi nu prea vor sa recunoasca asta oficial! Timp de 20 de ani Guvernul American a incercat cenzurarea cartilor lui Al Bielek, Peter Moon, Duncan Cameron, Preston Nichols si Brad Steiger despre experimentele Philadelphia si Montauk! Instalatia de la Montauk permitea materializarea gandurilor manifestate oameni!
Ce se întâmplă dacă gândeşti rău despre alţii. Cum funcţionează efectul de bumerang şi ce este legea rezonanţei
Inteligența cosmică și realitatea conștiinței
Gândurile sunt mesaje transmise în lume
Pentagonul recunoaște că testează materiale provenite de la OZN-uri, cu proprietăți neobișnuite
Locul fiinţei umane în evoluţia universală. Evoluţia conştiinţei este scopul principal al fiinţei terestre. Atât evoluţia sufletului, cât şi cea a formelor fizice. Evoluţia spirituală, evoluţia conştiinţei în materie, este un proces prin care are loc revelarea gradată a spiritului în lumea fizică. Fiinţa umană trebuie să treacă de la nivelul actual de conştiinţă, care este preponderant mental, la un nivel de conştiinţă superior, supramental
Aurul monoatomic, în forma sa pură, stimulează foarte mult anumite fluxuri şi schimburi energetice la nivel celular şi mai ales la nivel neuronal. Cu alte cuvinte, aurul monoatomic provoacă un proces foarte accelerat de întinerire. Un om poate să trăiască în acelaşi corp fizic timp de mai multe mii de ani, cu condiţia să consume, la anumite intervale de timp şi într-o cantitate bine determinată, această pulbere
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...