Cum s-a introdus propaganda GAY în ŞCOLILE din Marea Britanie

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Universitatile Sunderland şi Exeter şi Institutul pentru Educaţie au iniţiat proiectul “No Outsiders”, din dorinţa ca homosexualitatea şi britanicii gay să fie priviţi ca lucruri normale de la o vârstă fragedă.

O serie de povesti cu personaje gay au fost introduse în programa pentru ciclul primar în mai multe şcoli din Marea Britanie în 2007.”[1]


Mai multe pe larg aici -> http://evz.ro/propaganda-gay-scolile-britanie.html

SURSE


  1. http://evz.ro/propaganda-gay-scolile-britanie.html
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

România condamnă Coreea de Nord pentru ultimul test nuclear și îi cere să înceteze! Globaliștii SUA și UE sunt în stare să declanșeze un război împotriva Coreei de Nord!
Programul Aurora și ASTRA TR-3B – aeronava triunghiulară antigravitațională
Spațiul Schengen înseamnă Noua Ordine Mondială! Spațiul Schengen înseamnă distrugerea suveranității statelor naționale și crearea Statelor Unite ale Europei!
Guvernul Mondial și Marea Resetare: Dictura Globală, Fără Proprietate, Inteligența Artificială și Transumanism. Klaus Schwab, „părintele” Forumului Economic Mondial, vorbește de cipuri implantabile în creier: “Marea Resetare va duce la contopirea identității noastre fizice, digitale și biologice”. Tehnologia va permite autorităților să „pătrundă în spațiul minții”
Prințesa Diana a fost asasinată de către Iluminați
Polonia: Marș uriaș al naționaliștilor împotriva Noii Ordini Mondiale
Scopul declarat al francmasoneriei este distrugerea suveranităţii naţiunilor şi instalarea dictaturii unui guvern mondial
„Spălarea creierului”: experimentele CIA
La data de 7 decembrie 1988, Președintele Uniunii Sovietice, Mihail Gorbaciov, a rostit un discurs în fața Adunării Generale a Organizaţiei Naţiunilor Unite (ONU): „Continuarea progresului global este posibilă numai printr-o ajungere la un consens universal în acţiunile întreprinse în vederea constituirii Noii Ordini Mondiale”
11 septembrie 2001: CIA şi NORAD, implicate în atentate
Pactul ONU pentru Migrație: Țările au obligația să se lase ocupate de imigranți
Declarații ale Iluminaților despre Noua Ordine Mondială, Guvernul Mondial și reducerea populației planetei
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...