Cum se falimentează o țară: FMI – Argentina 2001

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Un documentar asupra evenimentelor care au condus la colapsul economic al Argentinei, în 2001, care a distrus clasa de mijloc și a ridicat nivelul sărăciei la 57.5%.

Un loc central în acest colaps l-a avut implementarea politicilor neo-liberale care au făcut posibilă spolierea a miliarde de dolari de către bănci străine și corporații. Multe din bunurile și resursele Argentinei au fost jefuite fără rușine. Sistemul său financiar a fost folosit chiar pentru spălare de bani de către Citibank, Credit Suisse și JP Morgan.


Rezultatul net a fost un transfer masiv de bogăție și sărăcirea societății, care a culminat cu multe morți cauzate de opresiune și malnutriție.

Prăbușirea economică argentiniană a antrenat la sfârșitul lui 2001 o gravă criză socială și revolte soldate cu 30 de morți.


A urmat o criză instituțională, când între 20 decembrie 2001 și 6 ianuarie 2002 s-au succedat la putere nu mai puțin de cinci președinți.”[1]

Video

SURSE

  1. http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=6958
  2. Foto: deesillustration.com
  3. Video: YouTube

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Războiul psihotronic și armele psihotronice
Phenianul denunţă ameninţarea CIA de a-l înlătura de la putere pe Kim Jong-Un
Gabriele Kuby: „România nu este deloc înapoiată, ci dimpotrivă. Să nu credeţi că toate lucrurile bune vin din Occident”
Climategate (2009): Mii de e-mail-uri și documente secrete care contrazic schimbările climatice și încălzirea globală au fost postate pe Internet
Naționalismul Românesc, Agenda Globalistă și Guvernul Mondial
Armele sonice anti-protestatari incep sa fie folosite din ce in ce mai mult ! Iluminatilor le este frica de pierderea controlului !
Operaţiunea "Rapid şi furios": În anul 2011, Biroului pentru Alcool, Tutun, Arme de Foc şi Explozibili din SUA (ATF) a lansat operaţiunea „Rapid şi furios” prin care furnizau arme de contrabandă celor mai periculoşi traficanţi de droguri din Mexic, cu pretextul că astfel vor putea urmări traseul armelor şi vor reuşi să anihileze reţelele de trafic de droguri
"Beatlemania", experiment de inginerie socială derulat cu succes
Trei țări de pe Pământ au refuzat vaccinul anti-Covid, iar acum toți cei trei președinți sunt morți
Nelson Rockefeller și Noua Ordine Mondială
Conspirația suedeză. Cea mai liberală dintre națiunile Europei a pus botniță propriilor cetățeni. Nimeni nu are voie să sufle o vorbă despre nenorocirile comise de migranți în Suedia! Cine îndrăznește să vorbească împotriva imigranților, fie ajunge la închisoare, fie este amendat!
Bitcoin - moneda digitala implementata de iluminatii pentru a crea o singura moneda la nivel mondial! Un motiv pentru care in Romania s-au limitat foarte mult platile in numerar! In acelasi timp moneda digitala Bitcoin devine foarte utilizata!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...