Cum se manifestă vocea intuiției?

Distribuie!

„Intuiția se bazează foarte mult pe sensibilitate și receptivitate, explică psihiatrul Judith Orloff, autoarea cărții ”Ghid pentru vindecarea intuitivă”. Este un fel de inspirație sau presentiment, care se bazează însă pe experiența și cunoștințele dobândite anterior și le folosește în mod spontan, fără să le mai treacă prin sita rațiunii.

De multe ori luăm decizii pe care nu le putem explica logic și dăm vina pe intuiție. Sentimentele sunt confuze, parcă ai fluturi în stomac sau o nerăbdare greu de înțeles care te împinge să faci un anumit lucru sau să iei o decizie în detrimentul alteia.


O voce interioară îți șoptește cum e mai bine să procedezi și, de obicei, îți prinde bine să o asculți. Sunt șanse mici ca o persoană cu o intuiție puternică să greșească. “Mai des decât ne imaginăm, intuiția are dreptate, așa că este bine să o ascultăm! – susține Judith Orloff.”[1]

SURSE


  1. https://www.libertateapentrufemei.ro/articol/cat-de-puternica-este-intuitia-feminina-afla-ce-spune-stiinta-181409
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...